BuzzerBeater Forums

BB Israel > נבחרת ישראל -- דיון

נבחרת ישראל -- דיון (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: adomole
This Post:
00
3475.376 in reply to 3475.375
Date: 4/12/2008 4:50:36 PM
Overall Posts Rated:
22
יש חילוף בסמול פורוורדים: יצא המבוגר בתפקיד, יפת שוהם, בצטרף במקומו שחקן לא פחות טוב, שיקבל את ההזדמנות שלו במשחקי האימון
כמו בעונה הקודמת, כשהוצאתי את יפת שוהם מהסגל, זה לא אומר שהוא סיים את תפקידו, הוא מי שיצא בשביל לתת לחבר'ה שמחממים לו את הספסל בקביעות את ההזדמנות להוכיח את עצמם, הרי, אם לא עכשיו אז מתי?

אני עדיין מחפש סמול פורוורד נוסף, אבל הדגש כרגע פחות לחוץ על העמדה הזו
כרגע , אני מחפש פאוור פורוורד נוסף, שאם אני יצליח למצוא שחקן ברמה, הסגל לנבחרת יהיה כבר חצי מוכן לעונה הבאה, יישאר לעקוב אחר ההפתחות, להמשיך לנסות טקטיקות חדשות במשחקי אימון ולפתח רוטציה חדשה

This Post:
00
3475.377 in reply to 3475.376
Date: 4/14/2008 7:30:36 AM
Overall Posts Rated:
22
תזכורת: היום המשחק של הנבחרת המחודשת מול קולמביה
כמעט כל שחקן שישחק היום יערוך את הבכורה שלו, אני נותן היום הזדמנות פחות או יותר לכל מי שנרשם בסגל, וכל מי שיקבל דקות היום נמצא תחת מבחן.. והיום נראה מי יתעלה ומי לא
הרוטציה בין הנרשים נקבעה לפי היכולות, נטו

Last edited by adomole at 4/14/2008 9:57:54 AM

This Post:
00
3475.378 in reply to 3475.377
Date: 4/21/2008 3:28:30 AM
Overall Posts Rated:
22
עוד תזכורת: בעוד כחצי שעה המשחק של הנבחרת
היום הוא ב11 בבוקר כי המשחק באוסטרליה, אני ינסה לארגן אותו בפעם הבאה בישראל או משהו אירופאי בשביל שתהיה שעה נוחה יותר
בכל מקרה, אוסטרליה היא נבחרת מעולה, טובה יותר מקולומביה, והיא באמת מהדרג הראשון, וזו הסיבה שהעדפתי לשחק מולה, היום אנחנו נעלה בהרכב הקלעים הכי טובים שלנו
במשחק הבא אנחנו נשחק פנימה בשביל לבדוק את הגבוהים
היום זה המבחן של הגארדים

This Post:
00
3475.379 in reply to 3475.378
Date: 4/21/2008 3:37:29 AM
Overall Posts Rated:
88
למה שעה לא נוחה?
זו שעה מעולה.
תארגן את כל המשחקים בשעה הזו

This Post:
00
3475.380 in reply to 3475.379
Date: 4/21/2008 4:51:27 AM
Overall Posts Rated:
22
יאללה.. מעכשיו קבוע מול אוסטרליה
סתם.. צריך לבדוק ולקבוע את זה בשעות שזה יהיה נוח להכי הרבה אנשים
על המשחק: עכשיו מחצית, אנחנו מובילים על אוסטרליה בחוץ בתוצאה 61-58
אנחנו משחקים מעולה התקפית, אחוזים גבוהים, זריקות מהירות, בדיוק הטקטיקה ראן אנד גאן
הגנתית לקבל 58 נקודות זה לא טוב. אבל כשמדובר בנבחרת כמו אוסטרליה, שהיא נבחרת שטובה מאיתנו, ובקצב משחק גבוה כזה, אז המצב סביר

מכאן אפשר להציג פנים חדשות בנבחרת: היום עלה בחמישיה לירון לוזון, סמול פורוורד שבאמת היה חסר לנו, עד כה, כל הסמול פורוורדים שלנו היו שומרים מעולים(יפת שוהם, אלישע יוקד, ואפיק לינזקי), בניגוד אליהם, הוא שחקן התקפה מובהק, ושומר בינוני
הוא במחצית עם 13 נקודות, 3-4 מהשלוש, ו 6 ריבאונדים
מנגד, ההגנה היחסית חלשה שלו באה לידי ביטוי כשמדובר בנבחרת כמו אוסטרליה, הסמול פורוורד האוסטרלי, דרבי וולטרס, עם 19 נקודות ב7-10 מהשדה

עוד פנים חדשות הם צח גולן, סנטר, ריבאונדר שאנחנו צריכים מאוד, בינתיים עוד לא ממש במשחק
פנים חדשות-ישנות הם אביה שוורץ, שסופסל זמן רב, ומקבל היום הזדמנות, עד כה די מנצל אותה

This Post:
00
3475.381 in reply to 3475.380
Date: 4/21/2008 5:59:52 AM
Overall Posts Rated:
00
משחק לא רע של הנבחרת.
לא להתייחס לציונים חברים.
לא יודע עם דיווחו על דבר כזה אבל האמת היא שכאשר יש הארכה הציונים עולים ואני יכול לתת הרבה דוגמאות לכך -גם מליגת העל.

בכל מקרה מוזר שאביה שוורץ כן מקבל הזדמנות בסגל וזוהר בן יוסף לא מוזמן אפילו.
רואים גם בממוצעים שאביה לא מוכיח את עצמו כמו זוהר.
נמשיך לעבוד!

This Post:
00
3475.382 in reply to 3475.381
Date: 4/21/2008 8:24:33 AM
Overall Posts Rated:
22
שום דבר פה לא מוזר. הוא יותר טוב מזוהר, אז הוא לפני זוהר, את ההתקדמות הענקית שהוא עשה בכמה האימונים האחרונים אני רואה ואתה לא
ואני לגמרי לגמרי לא מסכים איתך, הוא לא מוכיח את עצמו כמו זוהר? בוא תסביר לי אתה, איך אתה אומר על שחקן שמשחק 9 דקות, קולע 9 נקודות, מוסר 2 אסיסטים ומקבל ציון 9.5 שהוא לא מוכיח את עצמו? הוא היה מעולה היום, והוא לקח את ההזדמנות שניתנה לו ב2 ידיים
אפילו בהשוואה בממוצעים בליגות, שאגב די שוויניים, הציונים שמקבל אביה גבוהים יותר
ואם אתה מסתכל על הממוצעים של אביה, תסתכל יותר על המשחקים האחרונים, מאז שהוא עבר קבוצה, הציונים והממוצעים שלו עלו, והוא עבר שיפור ענק באימונים, קפיצה אמיתית

ולפני שאתה בא אליי בטענות על אי זימונו של זוהר, תשאל את עצמך את השאלה הבאה: זוהר עומד בקריטריונים שאני הצבתי? התשובה היא לא, חסר לו יותר מפרמטר או שניים לפי הפעם האחרונה שאתה הראית לי אותו
בחייאט יהודה,תבסס את הטענות שלך בבקשה לפני שאתה יוצא נגדי

This Post:
00
3475.383 in reply to 3475.382
Date: 4/21/2008 8:35:31 AM
Overall Posts Rated:
22
על המשחק של הנבחרת: שיחקנו מעולה מול נבחרת יותר טובה מאיתנו
עם משהו אחד שאמר יהודה אני יכול להסכים: הציונים בשמיים בגלל שהייתה הארכה, גם אני חושב שזה מה שגורם לציונים להיות כאלה גבוהים
היום הנבחרת שלנו שיחקה מעולה ונהנתה מיום שיא של עדי יופז עם 43 נקודות, 9 ריבאונד ו3 אסיסטים, באחוזים יפים, וב40 דקות מתוך 53 אפשריות, הייתה הארכה הרי
הסיפור היום היה לוזון, הסמול פורוורד החדש. לא ציפיתי שההשפעה שלו על המשחק תהיה כל כך גדולה
הוא שחקן התקפה מעולה, הסמול פורוורד ההתקפי הכי טוב שלנו, ובכלל אחד משחקני ההתקפה הטובים, החולשה שלו היא ההגנה, ועובדים על זה כרגע
בצד ההתקפי הוא הוכיח את עצמו, עם 26 נקודות באחוזים יפים
בהגנה, זה סיפור אחר לגמרי, הוא היה נוראי, השחקן שלו שם 42 נקודות, ורובם עליו ולא על המחליף שלו, החלק ההגנתי היחיד שהוא תרם בו זה 12 ריבאונדים, כולם בהגנה
קיבלנו יום טוב משני הרכזים שלנו, מטי שדה, שדווקא הוא היה מעולה ברוב המאני טיים, ואביה שוורץ, שהיה מצויין ב9 הדקות ששיחק
מצד שני, קיבלנו את רז תשובה ביום מאוד חלש שלו, ובעיקר עם כמה פישולים במאני טיים, אבל קיבלנו אותו חזק מאוד בריבאונד, 14 ריבאונדים לפאוור פורוורד הצעיר

בעיקרון, למרות ההפסד, אני מרוצה מאיך ששיחקנו מול נבחרת באמת מדהימה, וזה משחק מעודד כי זה מראה שאנחנו מסוגלים לשחק ברמה גבוהה מאוד

From: idanK
This Post:
00
3475.384 in reply to 3475.1
Date: 4/28/2008 2:46:10 PM
Overall Posts Rated:
00
לא יודע מה איתכם, אבל הניצחון היום על שבדיה היה המשחק הכי טוב שראיתי עד עכשיו
כל הכבוד לנבחרת!

This Post:
00
3475.385 in reply to 3475.384
Date: 4/28/2008 3:41:14 PM
Overall Posts Rated:
22
משחק מדהים של הנבחרת. אני שמח שאתה מרוצה, בכלל יש מה להיות מרוצים. אני חושב שניצחנו נבחרת שעד כה הייתה לא פחות טובה מאיתנו, אולי יותר טובה אפילו
אני מאוד שמח שהוכחנו אופי, שיחקתי עם כמה שחקנים שיש להם נסיון היום, אני שמח שחלקם הוכיחו שנסיונם מניב פירות
אני שמח מכמה שחקנים שענו על הציפיות: מטי שדה, שלדעתי זה נדיר מאוד שקלעו עליו כל כך הרבה היום, ההגנה שלו מבחוץ היא הטובה בנבחרת, אבל יש לציין שהוא קלע 19 נקודות ומסר 12 אסיסטים ומזה אני מאוד מרוצה, איבד רק כדור אחד
גם טובל דניאלי שקיבל הזדמנות מחודשת שיחק מעולה עם 28 נקודות ו18 ריבאונדים, וכמובן שמהספסל בעמדה שלו קיבלנו תרומה נהדרת בעזרת רז תשובה עם 10 נקודות ב13 דקות בלבד, גם לו מגיע כל הכבוד
סוף סוף גם מצאנו את הטקטיקה שתשלב בתוכה את אפיק לינזקי, שהיה די מאכזב עד כה
והיום, עם 21 נקודות, 10 אסיסטים ו5 ריבאונדים אפשר לפרגן לו
זה ההרכב פנים הטוב ביותר שלנו ששיחק היום, הציונים שוב טיפה מוגזמים בגלל ההארכה, אבל זה מוכיח שעם ההרכב הנכון (שהיום זה היה ההרכב הנכון) אפשר לנצח קבוצות לא פחות טובות ומפחידות מאיתנו
בעיקרון אני מפרגן היום לכל השחקנים, לא רק אלה שהזכרתי, גם אלה שלא

Message deleted
Advertisement