Граємо проти 13-ї збірної світу – збірної Словаччини. Незважаючи на вищий рейтинг словаків майже у 3 рази, ми спробуємо все-таки здолати їх.
Словаки всі свої попередні 4 матчі групового етапу зіграли з однією і тією ж тактикою Раннє/ПЗ із номінальними АЗ на позиції ЛФ. Проте зараз один з них із з/п 148тис. має форму 7, а у іншого хоч і форма 9, та з/п всього 89тис.. Тому я не виключаю варіант, що словаки проти нас змінять тактику. Тим паче, що їх тренер нас побоюється і навіть закликав на форумі всіх менеджерів обговорити сьогоднішню гру на їхньому оф-сайті.
Було вирішено грати в нападі нашу найбільш успішну тактика – Щит з двома номінальними РЗ в основі – Наумом і Горном, які мають форму - 9. Проблема з формою у Рябова, навики якого є одні з найкращими в команді, не дозволяє мені покласти його в стартовий склад, тому він буде змінювати основного ЛФ – Буріменка, у якого найкращі вторинні навики серед усіх наших великих та відмінна форма.
До останнього в захисті думав ставити зону 3-2, але потім мене переконало те, що в такому випадку було б багато дальних кидків від малих суперника через нашого ЛФ, тому вибрав варіант персоналки з надією на те, що так ми пропустимо менше 3-очкових та «на дузі» проти їх АЗ/РЗ будуть захищатись тільки Наум і Горн.
Склад – Наум(Гливінський), Горн(Петров), Буріменко(Рябов), Фліп(Дячук), Льова(Уштан).
Успіху нам, жодної травми і поменше фолів!
ну і чекаємо сенсації в матчі Ісландія - Португалія...