BuzzerBeater Forums

BB Srbija > Kosarka, analiza, taktika i diskusija

Kosarka, analiza, taktika i diskusija (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
235782.377 in reply to 235782.376
Date: 6/18/2013 3:06:29 PM
Overall Posts Rated:
353353
Ja mislim a to nije samo moje misljenje, već i Duleta Vujoševića, da je Musli najbolje partije odigrao upravo u finalnoj seriji. On jeste na početku sezone igrao dobro, da bi onda usledio pad forme sredinom lige, da bi na kraju u finalnoj seriji odigrao do tada najčvršću odbranu, i u napadu vrlo inteligentno i racionalno, bez gluposti koje je često pravio pre toga.
To ti odgovaram na pitanje čisto da ne ostane neodgovoreno, a sad da se vratim na osnovnu temu. Možemo da pričamo koliko je Musli dobar košarkaš ali to nije bila tema, tema je bila rad sa mladim igračima srpske nacionalnosti, ko su bili centri zvezde ove godine- Raško Katić veteran, makedonac Samardžiski i crnac Braun...Partizan je imao 2 momka od 23 godine i jednog od 19, sva trojica Srbi. Prema tome Partizan je više uložio truda i vremena u rad sa mladim domaćim igračima od zvezde ove godine.

This Post:
00
235782.378 in reply to 235782.377
Date: 6/18/2013 3:45:17 PM
Overall Posts Rated:
178178
Broj stranaca u nasoj ligi je ogranicen na 4 tako da i jedni i drugi imaju isti broj domacih igraca.. Mladi u partizanu su Milutinov i Bogdanovic, a u zvezdi Mitrovic i Cvetkovic.. Pricam o domacim igracima.. Sve ostalo su formirani igraci, s tim da je u zvezdi par igraca na zalasku karijere a u partizanu su svi u zenitu.. Razigravala je i zvezda Subotica i Lazica koji su istih godina kao pomenuta 2 balvana.. :) Lazic je strasno napredovao ove sezone u sutu, seti se njega prosle sezone i ove :) To su bre formirani igraci koji nemaju nikakav kvalitet, a Dule prica svakakve gluposti..

From: TTKRINGU

This Post:
00
235782.379 in reply to 235782.378
Date: 6/18/2013 4:24:35 PM
Overall Posts Rated:
2626
Jel veceras finalce?Sutrarano imam zakazano kod zubara kako cu uklopiti videcemo ali cice se moraju gledati.

This Post:
00
235782.380 in reply to 235782.377
Date: 6/18/2013 4:27:46 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
Navaro ti je odgovorio i spomenuo Lazica i Subotica, nista manji talenti od Gagica i Muslija.
Ako je Musli odigrao dobro finalnu seriju, ja mu zelim sto vise takvih utakmica, samo sto dalje od reprezentacije...
Kad imas igraca koji je limitiran, jednostavno je nemoguce napraviti cudo.Vujosevic je zagrizao za Salica, sta mislis zbog cega?
Milutinov ce vec sledece sezone biti bolji od obojice, samo da ne digne rep, kao sto klinci umeju da rade.
Kad smo kod centara, videces kakvog bisera ima nasa kosarka u vidu Dusana Ristica i Tejica kao neke cetvorke.Vec za godinu dna do 2, ovi momci ce presisati pomenutu dvojicu...

This Post:
22
235782.381 in reply to 235782.378
Date: 6/18/2013 5:06:41 PM
Overall Posts Rated:
353353
Lazic (89) i Subotic (90) su imali po desetak minuta na mecevima jadranske, mozda su oni napredovali, meni se licno ne svidjaju ali za razliku od lucica i milosavljevica (isto 89) igrali su dakle mnogo manje, nisu oni bili lideri zvezde ove godine, to je bio rakocevic, katic, nelson, savovic...ne znam sto se upinjes da dokazes kad je cinjenica je da partizan ima bolji rad sa mladim igracima uostalom gde ces boljeg dokaza od ove sezone, ceo njen razvojni put je protekao u podizanju nivoa igre partizana i opadanju zvezde. sad ako potegnes argumente omladinske skole kao sto radi Jekyll tu se ne razumem, mozda ima nekih klinaca koji tek dolaze, ali sto se tice seniora sve je jasno.

This Post:
00
235782.382 in reply to 235782.380
Date: 6/18/2013 5:14:37 PM
Overall Posts Rated:
353353
Za Lazica i Subotica sam vec odgovorio.
A ovo ostalo :) pa ti menjas argument kad ti sta odgovara, prvo si rekao da musli nije napredovao, onda kad ja kazem da jeste, ti kazes svejedno jer je ionako los. A kakve veze ima da li je on los ili nije jos uvek? Cinjenica je da je on igrao celu sezonu kao prvi centar partizana. Koliko je napredovao to zavisi od njega ali je njemu bila pruzena najbolja prilika za napredak. Cujem to za Salica i opet pa to ide meni u prilog, znaci partizan opet traži domaće mlade igrače da im pruži priliku da napreduju.
Ne znam ko su Ristić i Tejić, osim možda ako je u pitanju Marko Tejić iz juniora, u svakom slučaju svaka čast za te momke ako su tako dobri voleo bih da ih vidim u crveno-belom dresu pa nek se kale :)

This Post:
00
235782.383 in reply to 235782.381
Date: 6/18/2013 5:38:20 PM
Overall Posts Rated:
178178
Ne razumemo se nikako.. Ne upinjem se ja tebi da objasnim da zvezda radi bolje sa mladima, prica je bila o domacim igracima, a jedini takvi mladi i talentovani igraci igraci iz oba tima su Milutinov i Bogdanovic na jednoj i Mitrovic i Cvetkovic na durgoj strani.. Partizan pored njih ima 3 mlada stranca koje forsira.. Svi ostali su vec formirani igraci i popunjavaju broj, a naveo sam ti Subotica kao primer istih godina kao Gagic ili Musli, takodje i Lazic i o njihovom napretku je smesno uopste pricati, jednostavno limitirani igraci.. Takodje, od ova 4 igraca videcemo da li ce bilo ko postati kvalitetan igrac, jer i dalje stojim pri tome da je za ovih 12 godina jedini kvalitetan domaci igrac koji je izasao iz Partizana Krstic.. Jos jedna jako bitna stvar je da zvezda do sada nije mogla da privuce mlade igrace i da su svi redom odlazili u partizan, a retko koji je bas ponikao u partizanu.. Od kako postoji ova prica sa FMP-om i koncepti se drasticno razlikuju.. Milutinov dobija po max 5 min po mecu, nekada i manje, dok igraci zvezde koji inace dominiraju u tom uzrastu svoje minute dobijaju u FMP-u, pomenuti Ristic, Tejic, Rebic itd.. Ako se pokazu u pravom svetlu tu sledi prekomanda u Zvezdu.. Partizan mozda to isto radi sa Megom, ili mozda Misko i Dule zajedno, pa samim tim i balvani kao sto su Gagic i Musli zavrse u reprezentaciji, treba to uvaljati nekome :) Nije na odmet napomenuti da je isti menadzer i partizanovih francuza..

This Post:
00
235782.384 in reply to 235782.383
Date: 6/18/2013 6:00:24 PM
Overall Posts Rated:
353353
Ma dobro batali sad raspravu ionako je besmislena evo izasao season 24 news post :)

This Post:
00
235782.385 in reply to 235782.382
Date: 6/18/2013 6:03:54 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
267267
Second Team:
Mount Doom
Nigde ja nisam rekao da je Musli napredovao, sacuvaj me Boze te konstatacije.Rekao sam da, valjda si shavtio ironiju, da mu zelim da nastavi da igra kao sto je igrao u finalu.
Dalje, ja sam svestan da ni Lazic, niti Subotic, nemaju kvalitet za ozbiljnu kosarku.Lazic je borac, srcan igrac, mogao bi da posluzi kao igrac zadatka.Subotic je dostigao svoj vrhunac, dalje od ovoga ne moze, nadam se da ce srecu potraziti na drugom mestu.
Istog sam misljenja i za Mulsija i Gagica, oni od ovoga ne mogu bolje, koliko god im ti sansi budes pruzao.
Lucic i Milosavljevic su druga prica.Gagi "budala" je odavno dosegao svoj limit, klasican igrac zadatka, veoma zahvalan i jako pouzdan suter.O njemu sam dosta napisao kada se pricalo o reprezentaciji, kao i o Lucicu.
Jeste, Marko Tejic i Dusan Ristic, o njima sam pricao, a carsija o njima bruji vec duze vreme.Meni se Ristic mnogo svidja kako igra, zaista mu zelim da ga povrede zaobidju, da nastavi da trenira i izraste u vrhunskog igraca.
Obaska to sto ga ljudi hvale preko raznih portala, treba decka videti uzivo, tek onda shvatis koliko je ispred svojih vrsnjaka.
To ti govori kako se radi u mladjim kategorijama u CZV,dok Salic i Mirko Djeric nisu produkti Partizanove skole, drugi cak i ne igra za nasu reprezentaciju.

From: Ruya

To: Dock
This Post:
11
235782.386 in reply to 235782.86
Date: 6/18/2013 6:15:31 PM
Overall Posts Rated:
1111
Sem Bouvi je jedan od najvecih promasaja NBA ikada samo zato sto je lomio noge 3 puta. Inace, bio je najperspektivniji centar svoje generacije uz Ralfa Sempsona i Olajdzivona. Sa srednjom skolom je gazio, kasnije na Kentakiju takodje, gde je i polomio nogu u sofmor godini, onda je trecu prelezao da bi se u cetvrtoj vratio i pravio skoro dabl-dabl po sezoni od nekih 10-ak poena po utakmici i 9 skokova. E onda kad je doslo vreme za draft, Portland se debelo zainteresovao za njega i na medicinskim pregledima su ga terali do krajnjih granica izdrzljivosti da vide da li moze da podnese noga ili ne. A on, alavac nevidjeni, iako ga je bolela noga, precutao je i onda je polomio istu u svojoj drugoj sezoni, a posle je polomio i drugu nogu na zagrevanju na prijateljskoj. Posle su ga trejdovali u Netse i tamo je nesto kao igrao.

I ne moze se, nazalost, porediti sa Darkom, jer je Darko trutina koju nisu omele povrede.

Last edited by Ruya at 6/18/2013 6:16:47 PM

This Post:
00
235782.387 in reply to 235782.384
Date: 6/18/2013 6:16:35 PM
Overall Posts Rated:
178178
A nije ovo rasprava, vise razmena misljenja, doduse potpuno suprotnih :)

Advertisement