Ezt is honnan veszi az illető? Hazugság, eddig is mindenkit meghallgattam! Arra persze nincs szükségem, hogy aztán jöjjön az ÉN MEGMONDTAM!
Meghallgatod? Az lehet, nem látok a fejedbe viszont, ha például opciónak be volt dobva a 2-3 zóna, azt meghallottad???
MINDIG saját fejed után mentél olyan makacson, mint a szamarak szoktak. Régen is ez volt, ezért vesztünk össze még mikor én voltam scout meg te is, mert nem figyeltél a mások érdekeire csak a sajátod számított. És nem érdekelt téged, hogy mások belefektetettek 3 szezonnyi edzést (IRL 9 hónap) aztán nagy ívben nem érdekelt a nevelésük,mint a poszthoz tartozó scoutot. Tudom, hogy régen volt lejárt már az ideje. De azért ne tégy úgy mintha ártatlan lennél és mindenben tévedhetetlen. A múltat nem lehet megváltoztatni viszont múltból építkezi a jelen és a jövő.
Domi meghallgatott? Nem. Lehet, hogy meghallgatnál, de úgyis azt csinálsz, ami a döntésed. Erre mondtam ezt
mondok bármit Dzsevasznak úgysem fogadja meg
Tehát hiába hallgatod meg a közösséget úgyis azt mész, amit gondolsz.
Ha meg valótlant állítok akkor miért mented a
szerinted JOBB taktikát? (a belső vegyest)
Azt mondom, hogy b. vegyes volt a jobb szerinted, de azt kéred számon miért hazudok azzal kapcsolatban, hogy az a jobb?
Egyet mondunk!, akkor te is valótlant állítasz (ha már hazugsággal vádolsz engem)?
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 1/8/2015 11:33:59 AM