Η ερώτηση μου έχει κανει με την προπόνηση των παικτών μου γενικότερα...Αν δηλάδή λόγω ανισορροπιάς των σκιλλ κάποιων παικτών αρχίζει και αποκλίνει το σ.μ.α από την εμ.αλ. σε κάποιον παίκτη απο ότι κατάλβα δεν είναι απαραίτητα κακό,απλά είναι στο χέρι σου πως θα τον αξιοποιήσεις με βάση τα συστήματα που επιλέγεις...Βασικά το πρόβλημα μου ξεκινάει από το πόσο σημαντικό είναι ένας παίκτης να έχει αντίστοιχα καλή εμ.αλμ. σε σχέση με το σ.μ.α που έχει(ανεξαρτήτως κατηγορίας που παίζει κάποιος...)...Κοινώς αξίζει σε ένα σούτινγκ γκάρντ να αφιερώνεις προπονήσεις στην εμβ.αλμ. επειδή απέχει 2,3 ή 4 μονάδες κάτω από το σ.μ.α που έχει ή μήπως είναι προτιμότερο να τον προπονείς στην περ.αμ που είναι κ πιο δύσκολο να ανέβει (κ υποθέτω και αρκετά πιο χρήσιμο)
Αυτά ΄που ανέφερες για το πρίνσετον και το ραν ν γκάν (δηλαδή ποια σκιλλς σου χρειάζονται περισσότερο και ποια όχι) τα γνωρίζεις λόγο εμπειρίας ή απότελούν κάτι στάνταρ...? Θέλω να πώ υπάρχει κάποιο site που τα αναφέρει αυτά γιατί προφανώς αποτελούν βασικό κομμάτι της στρατηγικής...! Πέρα από το εγχειρίδιο το μόνο που έχω δεί να λέει 2,3 πράγματα παραπάνω είναι το http://buzzerbeater.wgz.cz/...
Μία άσχετη ερώτηση...
Παίζεις με μία ομάδα που στις θέσεις 4 και 5 έχει πολύ καλούς παίκτες,(καλύτερους από τους δικούς σου),στην θέση3 έχουμε ισοδύναμους και στις θέσεις 1 και 2 έχει της πλάκας παίκτες(σε σχέση με τους δικόυς σου)...Γνωρίζεις λόγο ιστορίας ότι θα παίξει κοίτα μέσα...Εσύ τί επιλέγεις αμυντικά...? Ζώνη 2-3 ή ζώνη 4 1μ2μ εσωτερικό...(και αυτός ο 1μ2μ ποιός σκάτά είναι....? το πόιντ guard,o καλύτερος εσωτερικά αμυντικός σου ή κάποιος στην τύχη...???)