nije nego: Ko pod drugim jamu kopa, fizićki je radnik....he,he,he;::))) ili ti po naški grobar......buhaha......::)))
no dobro dosta crnog humora i zahebancije od sada samo ozbiljno....
završilo naše takmićenje sa drugom konfom ,i uglavnom skoro smo sve tekme dobili osim par iznimaka,ineka i rezident evila, sve smo dobili , i sada se sprema završni boj za poredak za play off .........
nadam se da bum ja ostao na zasluženo prvoj poziciji, s koje bute me svi pokušali skinuti, jer ste potpisali pakt i otvoreno krenuli u rat sa mnom, da me se svrgne sa prve pozicije , zato nema milosti (no mercy) i od sada sve utakmice trgam protiv svih da se slućajno ne ponovi ono neugodno iznenađenje kao što se dogodilo u prvom dijelu sezone.......
onaj poraz od druga Nomada, koji me "uopće" ne peće ni malo i ostavlja me potpuno ravnodušnim tako da mi je sasvim sve jedno jel bu me opet pobijedio ili bilo ko od vas.....
zato sretno svima u završnom dijelu sezone drugovi manageri i nek pobijedi ko mora, naravno i ona moja poznata ...........
Pa makar to bio i ja..................he,he,he...hvala na strpljivosti i slušanju mojeg izlaganja nadam se da nisam pretjerao i oduzeo vam dragocijeno vrijeme na ćitanje ovog blesavog izlaganja mog viđenja kraja sezone i konaćno mog zasluženog promoviranja u drugu ligu...........
uz drugarski pozdrav, "ZDRAVO DRUGOVI MANAGERI".........................
Last edited by marijoh (NTscout) at 2/10/2010 11:52:09 AM
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!