BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.6 > Sezona ... 11

Sezona ... 11

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122134.38 in reply to 122134.1
Date: 12/29/2009 1:42:53 PM
Overall Posts Rated:
1818
.. evo uvjerljiva pobjeda ... ocekiva san pobjedu, ali ne ovoliko ... izgleda da je nakon startnog soka, proradio pakleni stroj ... sad ce bit veselo ... evo vec nakon cetiri kola kod nas nema neporazenih .. to je zakon .... ludnica ... nema opustanja ... saqd slijedi kup i zivo mi se jebe za njim ...

This Post:
00
122134.39 in reply to 122134.38
Date: 12/29/2009 7:57:27 PM
Overall Posts Rated:
10361036
ja ću stavit rezerve za kup

This Post:
00
122134.40 in reply to 122134.39
Date: 12/30/2009 5:46:35 AM
Overall Posts Rated:
1818
ja ću stavit rezerve za kup

... pa naravno ... nisan lud riskirat ozljedu za nesto od cega nemam koristi ...

This Post:
00
122134.41 in reply to 122134.40
Date: 12/30/2009 8:04:32 AM
Overall Posts Rated:
00
ja ću ipak riskirati, i ovako sam namjerio 2 igrača podići ovu sezonu a lova mi treba nije puno ovo što kup daje ali je nešto

This Post:
00
122134.42 in reply to 122134.41
Date: 12/30/2009 10:09:03 AM
Overall Posts Rated:
1818
... roster mi nije prevelik, pa moram pametno rasporedit snage, inace ode sve u k... a ko zna, mozda i ovaj protivnik bude ka i ja nezainteresiran .... to je tvoj " borik" ... meni je Shepson prvi na vidiku i ne namjeravan mu ostavit niti mrvice ... sad su mi se neke stvari poslozile i ako trening bude slusa, bit ce veselo ...

... eno Pogrebnik i Thunder rasturaju po drugoj ... stalno ih pratim ... a dojmila me se momcad Thundera, puno rotacija, nema umora, svi podjednaki i mladi .... sad miro moze skupljat lovu za nekog bolesnog igraca koji ce mu donit borbu za 1. ligu ... a Pogrebnik ima onog luđaka kineza .... prejeben ... prevaga kad je gusto ...

This Post:
00
122134.43 in reply to 122134.42
Date: 12/30/2009 10:32:00 AM
Overall Posts Rated:
1010
haha care,
vidim stvarno sve pratis,da pogodio si,pokrivena je ekipa na svim pozicijama,i sad treba dici dvoranu i cijene,ukucat lovu u PRa i zaradit za vrhunskog,jos nismo odlucili,playa ili pf,zasto? zato sto su te dvije pozicije,rijetko,rijetko pravo iztrenirane i to se trazi,u biti small forward je mozda i najzahtjevnija pozicija sa vanjskim sutom,drivingom,skokom,vanjskom i unutarnjom obranom...ali to imamo u Hebertu i Hendersonu...suteri,mladi i vrlo efikasni Abrescia i Vujacic, centri Pizzolato i Tallo,malo stariji 23 i 24 godine ali odlicni,pf - Sid Hager mlad i all around prava cetvorka a Gait Van de Akker,vec iskusan sa brutalnom unutarnjom obranom i cesto odlucujuci igrac sa klupe, playevi, Kopninas covjek je legenda,i mladi Lunaria...sve u svemu zadovoljni smo sa ekipom,ali prijatelju baci pogled na moju zadnju tekmu protiv Crittersa i POGLE KRADJU GODINE OD STRANE NASEG PRIJATELJA GAME ENGINEA....
pozz svima u legendarnoj 3 ligi

This Post:
00
122134.44 in reply to 122134.43
Date: 12/30/2009 11:02:03 AM
Overall Posts Rated:
1818
... ma sve san vidio .... ono pratim sve live priko supportera ... i gledam ti vodis i vodis i vodis .... kad pusiona na kraju .... odmah oden na statistiku i vidin sta je na stvari ... mene je isto pojebalo prosle sezone, ali ni pocetak ove mi nije bas jasan ... ali eto ... sad san spojio neke dvi tekmice sa odlicnom obranom ... ali nema skilova vec dva tjedna .... bude li jos i u petk tako, puknit cu ka cvrcak ... e da i ja trazin play-a ... al ako iti malo valja cijena je nebu pod oblake ... proda san onog mladca za milju i po jer ga nisan moga trenirat, pa da ne propadne ... trenutacno san fokusiran na vanjske, bar do all stara, moran dovest vanjski sut u red .. eno na zadnjoj rasturim protivnika , a da nisam niti jednu tricu ubacio, prilicno nevjerovatno ...

This Post:
00
122134.45 in reply to 122134.1
Date: 12/30/2009 4:39:47 PM
Overall Posts Rated:
1818
... evo vidin ja kako svi kupuju, pa san i ja doveo dvojicu ... i to oba play-a ... jednog za 1000 dolara ... i to ce se pokazat ka odlicna kupovina, jer san mukte dobio igraca koji ce za dvi sezone bit idealna zamjena za ovu drugu kupovinu .... zna se kako mi je play bio nasusno potreban, a ja volin mlade i nedokazane, pa san za 1,1 m kupio poljaka koji ce uz dobar trening postat odlican ... sad cu se posvetit razvijanju playmakera i bekova , prije svega onog islanđanina ... dakle za buducnost san se osigura ... vidin da su svi ovdi kupovali malo stariju gardu 25-26 god, a eto ja san se odlucio stvarat, skupo san platio ova dva mladca u ergeli, al mislin da san na pravom putu, jer nema uspjeha preko noci ... triba se drzat plana, a ja san svoj donio u drugom dijelu prosle sezone, vise ne zelin kupovat gotove igrace, rađe cu okolnim putem stvaranja i od kvalitetnog potencijala istrenirat igraca koji ce najbolje odgovarat mom profilu igre i mojim idejama ... a i ako ne uspijem, nista zato, vec ce mi nesto pametnije sist na mozak ...

... pozz svima ...

This Post:
00
122134.46 in reply to 122134.45
Date: 12/30/2009 9:00:36 PM
Overall Posts Rated:
00
ja sam, u želji da produbim klupu, išao u kupovinu centra, pošto do zadovoljavajućeg SF-a nisam mogao s 2.5 milje kupit. i nađem jednog dobrog, amer, 22 godine, odlični skillovi potrebni za njegovu poziciju, iskrcam skoro dve i po milje i skužim da je tip visok 1.96m. koja pušiona. bit će ga užasno teško razvijat, zbog toga, ali malo olakšava to šta je MVP potencijal. sad skupljam pare za nekog SF-a i kad njega kupim, gotov sam sa nadograđivanjem ekipe, bar za sljedećih 5 sezona.

This Post:
00
122134.47 in reply to 122134.45
Date: 12/30/2009 9:17:11 PM
Overall Posts Rated:
10361036
ja treniran 4 playmakera, svi sa član kuće slavnih potencijalom

biće veselo kad stasaju za koju godinu, trojica idu na prodaju, a ovaj sadašnji play koji bi uskoro moga zaigrat i za seniorsku reprezentaciju ostaje. uz njega dovest još 2-3 igrača za petorku i onda bi se moga pokušat vratit u 2 ligu.
zasad mi nema smisla igra tamo. znači ovu ligu sad igran bez ikakvog pritiska, ako slučajno dođem do finala onda ću to odigrat s rezervama

This Post:
00
122134.48 in reply to 122134.47
Date: 12/31/2009 8:28:36 AM
Overall Posts Rated:
1818
.... je to stoji ... ja mislin da nema bolesnije konfrencije od ove moje vamo ... svak svakog moze mlatnit ... nevalja puno toga planirat ... nisan ni ja planira pocet sa 0-2, ka ni ti pa vidis kako je ispalo .... al svakako stojin kod svoje prognoze da si favorit tamo, pa iza tebe Ekipa, pa Langova .... kod nas je malo tezi slucaj ... ima nas vise podjednakih .... osim mene, tu je odlicni Neboder, pa hakleri, pa siga, pa vucko, pa shepson i aguero ... al velim iman plan i mislin da ove godine necu dopustit proslogodisnji slucaj ... sad san bas zadovoljan sa rosteron, iako uvik moze i bolje, al triba i love, koju je jako tesko namaknit, osim ako neces stalno preprodavat, a to se onda nikako ne moze uklopit u razvojnu strategiju i pitanje je oces li uvik i pogodit sa kupnjom ... svakim danom je teze kupit dobrog igraca, a ka razlog vidin u ekspanziji same igrice, vise korisnika, vise love u igri, vise nadbidavanja, a cijene onda lete u nebo ... prije je bilo lakse, vec sa milion si moga kupit dobrog igraca, a sad takvog nema ni za 2 ... ja dok san igra 2. ligu moga san se tamo odrzat sa slabijom momcadi od ove moje sadasnje, ali dans ispadaju likovi sa jebenim igracima ... sve je islo naprid, taktike, igraci, ljudi su poceli kuzit sami bit igrice i veliki je faktor uspjesnosti sam draft, jer bez odlicnog drafta,propadas, nema naprid, jer ako nisi dobio kojeg supertalenta, nemos ga ni utopit za neke novce, a ako nisi nikog proda, nemas sa cim u shoping i tu je sezoni kraj ... svi mi imamo svoju viziju napredka, ali malo ce nas uspit, bar ako uspjeh gledamo iskljucivo kroz ulazak u 2. ligu, bar u ovom slucaju ... svake godine dobijemo novog drugoligasa, koji onda ima rooster za past u nesvist, pa se ti sad bori, jedina je srica ako je taj neko odusta od igre, pa onda opet upadamo u pricu ... ali jako tesko, jer ljudi koji su gori nakon toliko muke, nemaju namjeru tek tako sve pustit niz vodu ... svak od nas ima neke slabe tocke i tu vidim sansu za sebe, sad koliko ce moje takticke zamisli proc, to ce mo vidit ... ja svoje mane krijem ka zmija noge, a na vam,a je da me raskrinkate ....

... pozz svima i sretna vam i uspjesna nova godina ...

Advertisement