Kakav derbi sutra:KK Dumbarajko -- Žabe KrastačeOvo je jedinstvena sansa da Zabac pobedom OSVOJI prvu trecinu prvenstva CRVENE grupe.
Kakav derbi sutra:KK Dumbarajko -- Žabe KrastačeOvo je jedinstvena sansa da Zabac pobedom OSVOJI prvu trecinu prvenstva CRVENE grupe.ja to ne smatram derbijem. niti cu ikada.
Provokacija od strane dedurine...
Nije random, nije . . . jbg rekao bih ti, ali mi niju u interesu tima da ti bas toliko objasnjavam tajne mojih igracaSve u svemu sudije, svaka cast! Dobro ti to radis ;)P.S.a ti ako odlucis sledeci put da pobedis u gostima tim koji iole ima slicne kvalitete kao ja moraces da odigras kao ja... Stim ako se i sam vec nisi pomirio sa porazom :*****
Jbg Deda, ako ce ti pomoci da umanjis tugu onda potrazi postove na furumu pre nekih 4-5 sezona... ono kad sam ja uvek imao za 2-3 ocene veci napad pod kosem od odbrane protivnika pa gubio meceve... znas ono kad si govorio da je gejm rejting, tj. statistika je kao bikini, sve pokazuje a ne otkriva nista ;)
Jbg, ne znam sta da ti kazem... u medjuvremenu sam naucio pa vise ne kukam. Ali zato ti ZAKUKAJ, vreme ti je da nesto i ti naucisHehe... crni Dumbarajko, pa napao si me na LI a nemas ni centra za to! O tome kakvi su tvojji ostali igraci necu da pricam!Necu, necu, necu... nista da ti pricam, sladje mi je da ti gledam taj pacerski tim