ja sam tebi cestitao fer i korektno,to je prvo,a kad si se vec dodirnuo nasih utakmica,to sto si ti igrao na TIE prvu nasu medjusobnu tekmu nije moja krivica,i ok takva je bila taktika,i nisi vodio cijelu tekmu nego prvo poluvrijeme,drugu utakmicu kod tebe obojica smo igrali na TIE i opet si izgubio na slican nacin,stamina ti je vjerojatno u drami, trece kad smo kod treniraca moji trenirci ne igraju u petorci cijelu sezonu,Keners I Kareaga,ali to tvoj skaut marijo naravno nije primjetio...uostalom glupo mi je pricat kaj bi bilo kad bi bilo,pobijedio si i gotovo,i ja nemam nista protiv ali da mi netko popuje kak sam ja to izgubio,to mi je ultra smijesno...a iskreno squad ti je takav da ces vjerojatno plesat u 2 ligi jednu sezonu,makar drzim ti fige da ostanes i duze,samo molim te nemoj da mi marijo kao i tvoja malenkost drzite predavanja kako sam ja to izgubio,samo to,i btw moj ent za tu tekmu je bio 11 i igrao sam doma...da sam stavio obranu man to man....ovako si dobio pol kosa...onako...nema vezesretno