αν περάσεις απλά ένα μποτάκι θα πάρεις 2,5 πόντους. μου φαίνονται λίγοι.
Σε σχέση με τί είναι λίγοι? Γιατί η διαφορά πρωταθλητή Α1 και φιναλίστ, να κερδίσεις στον τρίτο τελικό πχ αποτιμάται στους 2 πόντους. Η σίγουρη νίκη απέναντι σε μποτ, ακόμα και για ομάδα 5ης κατηγορίας, αποτιμάται περισσότερο από το μάτς τίτλου στην Α1.
είναι εύκολο να το προτείνεις αυτό αλλά είναι too much. αυτό υπογράμμισα με το σχόλιό μου. αυτό που πρότεινες φυσικά θα έκανε και πιο γεμάτο το ranking αλλά απλά δεν μπορεί να γίνει, είναι αυτονόητο γιατί.
ρε τρελέ, με βγάζεις από τα ρούχα μου! Δεν έκανα πρόλογο στην αρχή του σχολίου μου και έκανα ειδικά σε κείνη την παράγραφο, ακριβώς για να μην παρεξηγηθώ και τελικά παρεξηγούμαι!
Σε καθαρά υποθετικό και θεωρητικό ύφος μιλούσα....αν τύχαινε και καλά να γνώριζα πριν ξεκινήσετε, αυτές θα ήταν οι ενστάσεις μου(καλές ή κακές)...
θεωρείς δηλαδή τόσο αναξιόπιστο το σύστημα βαθμολόγησης; η κατάταξη δηλαδή πιστεύεις δεν αντιπροσπωπεύει τις ομάδες αρκούντως καλα;
Ειλικρινά, δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αντιπροσωπευτική η κατάταξη ή όχι, γιατί δεν γνωρίζω τις ομάδες και την πορεία τους. Ακόμα κι αν είχε επιλεχθεί η μέθοδος που ανέφερα, πάλι δεν θα είχα αίσθηση του αν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα, πέραν της μαθηματικής αποτύπωσης.