Na jól van,ezt most fejezdd be!
Előre léeírta mindenki itta topic elején,h szinte egytől egyig a Köves-t tartjátok a legesélyesebbnek(mert ténylegerős csapatot szedett ösze) Még normál-Mots-al is lehet nyert volna ellenem, úgy h az előző körben lazázhatott,szóval sok esélyem nem volt. Ha meg véletlenűl én mentem volna tovább így lett volna esélyem a végső címre.
Azt h tavaly itt is ott is Pic-pic lesz,
te meg rohadtul nem tudtad amikor azt a kis csinos lepaktáló üzenetedet írtad.
Amit 1 szezonra rá meg teljesen fel vagy rá háborodva,h irrgum-burgum ejj ,milyen dolog ez,tyűha. És adott esetben ugyanezt csináltad.
Nem érzed,h így hiteltelen vagy?
Nem tettünk semmi szabály elleneset ,amit a játék nem enged meg,tény így nagy előnyhöz jutott az aki ebből a csoportból jött.
Azt nem vitatom ,h a játék eme struktúráját,pont e miatt az egyenlőtlenségek miatt nem tartom jónak.
Szted mi tudhattuk előre,h esetleg ők is Pic-Pic-elnek?
Nem.
Ettől is tartottam,h esetleg pont fordítva lesz. Én neki esek Kövesnek,vhogy nyerek ,a másik fél meg erőlködés nélkül nyeri a két meccset.
Ezt a szar dumát,meg h miattad nyertem felejtsdd már el.
Tudtommal te kezdted az ajánlgatást tavaly a laza-lazáról,mai nyilvánvalóan jelzi,h előnyt akartál kicsikarni.
Csak nem hitted (nem tudom miért),h vhogy így én nyerhetek.
A döntőben meg két átlagossal nyertem simán,úgyhogy bőven volt még a csapatban.
Szóval pont te ne játszdd it a műsértődöttet.
ui.: Azt had ne említsem ,h a bajnokság közben h "ki ne essünk" (ezt te írtad) a kupa meccsünkre megint csak te kértél Pic-Pic-et,amibe ,ha jól emléxem ott nem mentem bele ,annyit mondtam legyen átlagos-átlagos.
Miért az ott korrekkt??
Ennyi erővel az sem.
Vhol ez a taktika része.Amit te előszeretettel használsz. Nem tudom másnak is annyiszor írsz Pic-Pic miatt ,mint nekem? ;)
Most teszem hozzá,én még senkinek nem írtam ilyen üzit,mindig én lettem meg keresve.
Akkor mégegyszer:
Szóval pont te ne játszdd it a műsértődöttet.
Köszönöm!