BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Ki nyeri az NB I-et?

Ki nyeri az NB I-et? (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
25319.38 in reply to 25319.33
Date: 4/26/2008 3:40:22 PM
Overall Posts Rated:
77
Te aztán furcsán változól!
Idézek:

Tőle:
LA-HOtto
Tárgy:
Csá!
Küldte:
2008. 01. 18. 22:07:20

Csá! Mi játszuk a konferenciadöntőt, és amelyikünk győzedelmeskedik az a nagydöntőbe kerül, szóval nem kicsi a tét, de hogy legyen esélye 2-nk közül valamelyikőnknek bajnoknak lennie ahhoz egy jó csapatszellem elengedhetetlen, tehát sztem mindkettőnknek lazáznia kéne a meccsen. Mit szólsz hozzá?

Edit: Na erre varjál gombot. Pfff :D Ez olyan volt részedről mint egy öngyilkosság.
Remélem kism majd kiveséz.... ;)

Last edited by Nimitz at 4/26/2008 3:42:20 PM

From: Hukli

This Post:
00
25319.39 in reply to 25319.38
Date: 4/26/2008 3:52:49 PM
Overall Posts Rated:
00
Ennek ellenére tény, hogy totális hülyeség volt tőled a pic-pic...

From: Nimitz

This Post:
00
25319.40 in reply to 25319.39
Date: 4/26/2008 4:00:48 PM
Overall Posts Rated:
77
Én nem értelek. Szted normál-normálal,vagy Mots-mots-al megverhettem volna ,azután ,h én az előzőn átlagost nyomtam,míg ő lazázhatott??

Sokkal inkább azon gondolkozz el,h itt háborogsz lehúzod a keresztvízet,és ugyanebben a helyzetben ,te ugyanezt tetted.

Szóval egy szó mint száz ebben a kérdésben bárki formálhat véleményt (és esetleg el is fogadom) ,de te pont NEM!
;)

From: Kism

This Post:
00
25319.41 in reply to 25319.33
Date: 4/26/2008 7:52:53 PM
Overall Posts Rated:
11
Vagyis?? :D

From: Hukli

This Post:
00
25319.42 in reply to 25319.40
Date: 4/27/2008 3:50:36 AM
Overall Posts Rated:
00
Én nem tettem ugyanilyet Xd keversz ottóval. Mindenesetre én tuti nem kötök olyan szerződést amivel 100%, hogy kikapok.... Ez abszurdum.

This Post:
00
25319.43 in reply to 25319.40
Date: 4/27/2008 3:52:56 AM
Overall Posts Rated:
00
Csak tudod annyi volt a különbség az előző szezonban hogy a másik csoportban ugyanezt csinálták és máshogy nem lettél volna bajnok szóval a bajnoki címed nekem köszönheted. Egyébként meg jelen esetben ha nem vetted volna észre a másik csoportban nem bundázta meg a meccseket senki de GPoWeR-nek 12-es csapatszellemmel!!! sikerült, de persze te is kellettél hozzá, sikeresen aláírtad a halálos ítéleted a pic-pic-el. Szóval a két eset között ég és föld a különbség.

This Post:
00
25319.44 in reply to 25319.43
Date: 4/27/2008 5:57:35 AM
Overall Posts Rated:
77
Na jól van,ezt most fejezdd be!
Előre léeírta mindenki itta topic elején,h szinte egytől egyig a Köves-t tartjátok a legesélyesebbnek(mert ténylegerős csapatot szedett ösze) Még normál-Mots-al is lehet nyert volna ellenem, úgy h az előző körben lazázhatott,szóval sok esélyem nem volt. Ha meg véletlenűl én mentem volna tovább így lett volna esélyem a végső címre.

Azt h tavaly itt is ott is Pic-pic lesz,
te meg rohadtul nem tudtad amikor azt a kis csinos lepaktáló üzenetedet írtad.
Amit 1 szezonra rá meg teljesen fel vagy rá háborodva,h irrgum-burgum ejj ,milyen dolog ez,tyűha. És adott esetben ugyanezt csináltad.
Nem érzed,h így hiteltelen vagy?

Nem tettünk semmi szabály elleneset ,amit a játék nem enged meg,tény így nagy előnyhöz jutott az aki ebből a csoportból jött.

Azt nem vitatom ,h a játék eme struktúráját,pont e miatt az egyenlőtlenségek miatt nem tartom jónak.
Szted mi tudhattuk előre,h esetleg ők is Pic-Pic-elnek?
Nem.
Ettől is tartottam,h esetleg pont fordítva lesz. Én neki esek Kövesnek,vhogy nyerek ,a másik fél meg erőlködés nélkül nyeri a két meccset.

Ezt a szar dumát,meg h miattad nyertem felejtsdd már el.
Tudtommal te kezdted az ajánlgatást tavaly a laza-lazáról,mai nyilvánvalóan jelzi,h előnyt akartál kicsikarni.
Csak nem hitted (nem tudom miért),h vhogy így én nyerhetek.
A döntőben meg két átlagossal nyertem simán,úgyhogy bőven volt még a csapatban.

Szóval pont te ne játszdd it a műsértődöttet.

ui.: Azt had ne említsem ,h a bajnokság közben h "ki ne essünk" (ezt te írtad) a kupa meccsünkre megint csak te kértél Pic-Pic-et,amibe ,ha jól emléxem ott nem mentem bele ,annyit mondtam legyen átlagos-átlagos.
Miért az ott korrekkt??
Ennyi erővel az sem.
Vhol ez a taktika része.Amit te előszeretettel használsz. Nem tudom másnak is annyiszor írsz Pic-Pic miatt ,mint nekem? ;)
Most teszem hozzá,én még senkinek nem írtam ilyen üzit,mindig én lettem meg keresve.

Akkor mégegyszer:

Szóval pont te ne játszdd it a műsértődöttet.

Köszönöm!

From: Nimitz

This Post:
00
25319.45 in reply to 25319.42
Date: 4/27/2008 6:00:03 AM
Overall Posts Rated:
77
Bocsánat! Nyilván nem neked akartam címezni!

This Post:
00
25319.46 in reply to 25319.44
Date: 4/27/2008 6:10:32 AM
Overall Posts Rated:
00
1, Egyáltalán nem azért ajánlottam pic-picet az előző szezonban, mert biztos voltam benne hogy én nyerek csak mivel az osztálytársam Hucklee tudtam hogy ők megdumálták a laza-lazát (amit természetesen Kislo megszegett), szóval így alakult de ha nem ajánlom fel akkor tuti mots-mots lett volna és akármelyikünk jut tovább, kikap. Egyébként ahogy tudom az alapszakaszban többen is lebeszélték a pic-picet és azon nem voltam felháborodva, az nem bír olyan nagy súllyal és egyébként az a ts növelésére szolgál a playoffra.
2, Úgy emlékszem tavaly nagyon simán belementél a dologra (mondhatom úgyis úgy kellett neked mint egy falat kenyér), jah és természetesen azt se felejtsük el hogy éppen kupadöntő után voltam aminek következtében 2-es lett a ts-em és így már csak abban bízhattam hogy te is és GPoWeR is elfogadják ezt a marhaságot...természetesen így is lett, és hozzáteszem ha megnyertem volna a meccset akkor 6-os ts-el mentem volna a döntőbe, nem úgfy mint most idén GPoWeR, egyébként meg attól hogy nem te ajánlod fel a pic-picet mivel elfogadod te is ugyanolyan vagy mint az aki felajánlja. Jah és azt hiszem ha egy meccsen múlna az hogy kiesel vagy nem igencsak te is megkérnéd az ellenfeled hogy ne verjen agyon...

From: Kventeen

This Post:
00
25319.47 in reply to 25319.45
Date: 4/27/2008 6:15:47 AM
Overall Posts Rated:
00
szerintem totál igazad van nimitz! már múlt szezonban is kifejtettem a véleményemet az előre megbeszélt meccsekről, azóta sem változott ez szerencsére. szerintem ez egy játék és mindenki azt játszik, amit akar, és nehogy már más mondja meg, hogy mit kellene csinálnia. mindenki intézze a saját dolgát, döntse el, hogy mit miért áldoz be, hogyan taktikázik. vagy aki ezt nem tudja elviselni, az ne játszon.

én csináltam egy 22-0-ás szezont, a playoff meccsen meg kikaptam. most szépen b@sszatok le... :D jöhet az okoskodás, hogy miért nem pic többet, meg ilyesmi. de én meg tudtam, hogy most nem akarok feljutni, akkor meg inkább legyen egy tökéletes teljesítmény. lehet hogy ez másnak érthetetlen de ez az ÉN SAJÁT DÖNTÉSEM.

és úgy gondolom, hogy ezt a jogot, meghagyhatjuk másnak is...

This Post:
00
25319.48 in reply to 25319.47
Date: 4/27/2008 6:39:02 AM
Overall Posts Rated:
00
Jó akkor bundázza ezentúl végig mindenki a szezont...

Advertisement