Imi pare bine ca ma contrazici. Pentru ca fara contradictii nu vom ajunge niciodata la concluzii reusite. Uite-te aici:
(17040534)vandut la 21 de ani pentru 2 milioane, atunci avea salar in jur de 60-70k. A fost antrenat cu foarte mult 1v1 si pase. Nu avea skilluri de inceput bune. El a fost si component al nationalei mari.
(15070930)Vandut la 21 de ani pentru 700k. Un jucator care practic nu mai putea fi antrenat cu mai nimic. Potential 4! Cumparat cu 1k.
(29049649)Cumparat pt 39k, vandut pentru 700k.
Toti sunt jucatori pe care i-am indrumat personal, chiar si pe cel cu potential 4. Si exemple mai sunt. Deci, tin sa te contrazic si eu cu exemple concrete. Avem si eu si Philippe, exemple de jucatori cu potential 8+ cumparati cu sub 50k de chinezi, si apoi vanduti inapoi 2 saptamani mai tarziu cu pret de 10 ori mai mare.
Jucatorii de 18 ani nu sunt o investitie de bani, ci o investitie de timp. E ceva total diferit.
Legat de JS, mi-am spus parerea, nu am sa ma repet.
Legat de faptul ca nu esti sigur ca avem o gramada de cunostinte legat de antrenament, tin sa iti spun ca, cel putin eu, asta am facut de cand am inceput jocul, si crede-ma am vazut faorte multi jucatori antrenati in diverse feluri, si felul in care sunt ei utili.
Ai primit acel mail, pe care din ce zici ar trebui sa incetez sa il trimit, pentur ca e un efort enorm sa trimit la 100 de manageri mailuri la fiecare 3 luni, pentru ca ei sa nu te ieie in seama deloc.
Faptul ca jucatorul tau avea RB 1 este mai mult o veste buna decat proasta daca stai sa te gandesti la costul potentialului si salariului. Faptul ca avea IS 1, trebuia corectat, si putea fi corectat cu 1v1. Faptul ca avea 7 DV si HA, i-ar fi oferit un bonus imens mai tarziu, pe care din ce imi zici nu ai avut niciodata ocazia sa il vezi. Ai citit pe forum despre efectul elastic? si nu esti convins? asta e tot ce ai sa imi oferi?:) Noi l-am vazut, si il folosim. Am vazut 3 cresteri de pase in 4 saptamnai, 6 cresteri de aparare exterioara in 8-9 saptamani, etc. Cine ti-a zis, ti-a zis bine, nu mi se pare corect din partea ta sa il judeci in necunostinta de cauza.
E un efort minim, sa antrenezi un jucator. Oricine, la orice nivel poate sa faca asta. Un meci pe saptamana iti da oportunitatea sa faci asta.
Iti spun sincer, e suparator sa ca citesc asta de la tine, faptul ca nu iti convine ca cineva a icnercat sa te ajute, si l-ai ignorat, si ca te indoiesti de ce poate staff-ul NT si de cunostintele lor. Nu zic ca noi avem toate raspunsurile ca nu le avem. Dar iti pot zice ca am luat parte la antrenatul a zeci de jucatori si asta o stim mai bine ca majoritatea.
Alexa avea o gramda de skill-uri de 1, si eu sunt cel care i le-a scos. Daca remarci, a fost jucatorul meu. Poti remarca, de-a lungul sezoanelor jucate la mine, antrenament pe PG, PF, care sunt in principiu secundare. Probabil ca sunt la un nivel rezonabil, si nu e nevoie sa isi sacrifice meciurile cu un pivot de 200k salar.
Nu doresc sa fiu Gica contra, asa ca ma abtin sa mai scriu asa mult. Sper doar ca restul comunitatii nu ne vede ca niste oameni lipsiti de cunostinte, deoarece atunci ne vom retrage si pot veni altii mai buni