Καλήν ημέρα άρχοντες
Βαδίζουμε πλέον προς το τέλος ενός πραγματικά συναρπαστικού πρωταθλήματος 2 στροφές πριν τα play-offs και την μάχη για την κορυφή του ομίλου.
POT/THR με εξέπληξε την προηγούμενη αγωνιστική η δεινότητα των POTES BC οπότε δε νομίζω να κάνουν τώρα την γκέλα(+30)
GSW/PAN Βασίλης εναντίον Κώστα, ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά και νομίζω αν κάνει σωστή διαχείριση του ρόστερ μπορεί να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι, αν και ο Βασίλης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει (+10)
RAM/
HOL προπόνηση με σβιστές μηχανές(+35)
ΑΕΤ/ΝΕΑ υπερπλήρεις ομάδες με παρόμοιο στύλ παιχνιδιού που όμως η μια από τις δύο προφανώς το κάνει καλύτερα για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, ο Πάνος θα νικήσει για 5-10 πόντους
IRA/VAN θα μιλήσει η εμπειρία αν και θα είναι ντέρμπι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν με 10 πόντους
RE8/TSA χαλαρά(+45)
ΒΒC/CAM Αν και είμαι εκτός έδρας ο συνονόματος μου εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει ότι δεν προτίθεται να χτυπήσει το παιχνίδι οπότε αν έχω την αναμενόμενη απόδοση πιστεύω να κερδίσω κάτω από 10 πόντους διαφοράς( θα εξαρτηθεί και από το στήσιμο του CAMPEONES777 βέβαια)
ΤHR/
AA Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αφού γίνεται μάχη για την 5η θέση όποιος κερδίσει κλειδώνει την 5η θέση για φέτος, πιστεύω πως ο Αργύρης δεν θα κάνει δύο συνεχόμενα λάθη και θα κερδίσει σήμερα έστω και λίγο δύσκολα(+5)
Υ.Γ. δεν παίζει η Εθνική σήμερα οπότε όλοι στο live chat στις 18:30 ;)
The enemy of good is...the better!