BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.27 > Προγνωστικά!!!!

Προγνωστικά!!!!

Set priority
Show messages by
This Post:
11
258856.38 in reply to 258856.37
Date: 6/10/2014 6:30:29 AM
Overall Posts Rated:
4747
1. POTES BC - ΑΕΤΟΣ
η διαφορά εξαρτάται από το στήσιμο και τη διάθεση των ομάδων, αλλά το αποτέλεσμα νομίζω εξαρτάται 95% από τον commandos και 5% από την τύχη.
2. Ιraklis Blue Devils - Golden State Warriors
Ο Iraklis έχει χάσει πολύ βασικά στελέχη τελευταία. Παρότι μου είναι πολύ συμπαθής σαν ομάδα, δεν πιστεύω πως μπορεί να μας εκπλήξει. Ωστόσο πάω μια πισινή επειδή ο Bill μπορεί να κάνει την κουτσουκέλα του και η Ηρακλάρα δε χαρίζεται.
3. The Beasts B.C - ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ
Άντε γεια
4. ΤHRYLOS7 - Rethymno
Δύσκολο παιχνίδι. Νομίζω πως το Rethymno μπορεί να κερδίσει στην έδρα του εύκολα ή δύσκολα το συγκεκριμένο αντίπαλο.
5. CAMPEONES777 - Holargos BC
Απρόβλεπτο παιχνίδι. Πιστεύω πως ο Campeones θα κερδίσει απλώς και μόνο επειδή ο Holargos δεν έχει πια κίνητρο να σπαταλάει διάθεση εν όψει των play off.
6. thrylos7osfp - NEAR-EAST 3
Άντε γεια (τολμηρή πρόβλεψη)
7. VANDAMMEIRO - ramaya santorini
Εύκολα ή δύσκολα οι καινούργοι θα χαρούν τις μεταγραφές τους.
8. Απελπισμένες Αθλήτριες - tsaf tsouf
Πιστεύω πως μπορώ να κερδίσω αν δε στοιχήσουν πολύ οι δοκιμές.

Υ.Γ: ΕΦΟΣΟΝ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΑ PLAY OFF ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΞΕΧΑΣΤΑ.
ΑΕΤΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ :)

Υ.Γ: Αν δεν περάσουμε, θα ζητήσω την παραίτηση της κυβέρνησης και πρόωρες εκλογές.

This Post:
00
258856.39 in reply to 258856.38
Date: 6/10/2014 9:59:25 AM
Overall Posts Rated:
7070
Αν και λίγο αργά ρίχνω και εγώ τις προβλέψεις μου στην πίστα:

POT/AET προβλέπω όμορφο παιχνίδι αλλά με καθόλου ενδιαφέρον αφού ο ΑΕΤΟΣ είναι εντός έδρας έχοντας καλύτερο ρόστερ δεν υπάρχει έδαφος για κάποια έκπληξη(+10 άνετα με ροτέισον)

IRA/GSW όπως είπε και ο Αργύρης ο iraklis έχει χάσει πολύτιμες μονάδες και ο Βασίλης κυνηγάει την τρίτη θέση οπότε θέλει τη νίκη περισσότερο(+15)

BBC/PAN θα κατέβω χαλαρά αλλά δε νομίζω να έχει ενδιαφέρον(+40)

THR/RE8 εύκολη εντός έδρας νίκη για τους Ρεθυμνιώτες ίσως στην αρχή αντιμετωπίσουν κάποια προβλήματα(+20)

CAM/HOL Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε άλωση της έδρας του Χολαργού σήμερα(+10)

THR/NEA ωραίο παιχνίδι θα έχουμε εδώ με τους γηπεδούχους να πέρνουν όμως τη νίκη με διαφορά(+15)

VAN/RAM Ισοδύναμες ομάδες με καλούτσικα ρόστερ για τη θέση τους θα πάω με τους γηπεδούχους(+5)

ΑΑ/TSA Πάλι δοκιμές ο Αργύρης αλλά δεν πρόκειται να έχει απώλειες(+20)

Υ.Γ. Όλοι στο live chat στις 18:30 ;)

The enemy of good is...the better!
This Post:
00
258856.40 in reply to 258856.38
Date: 6/10/2014 10:25:17 AM
Overall Posts Rated:
152152
Καλησπερα λιγο πριν την εναρξη των αγωνων..

Εχουμε καποια ντερμπακια που θα εχουν ενδιαφερον σημερα..
Ξεκιναμε με τον "μπλε" ομιλο..
Εκει θα γινει "σφαγη" μεταξυ του CAMPEONES και του Χολαργου οπου προβλεπω πολυ αμφιρροπο παιχνιδι και ισως δουμε την 1η νικη του Χολαργου σε ντερμπυ των "μπλε".. λογω εδρας.
Ο Golden θα παρει ευκολα τον Irakli, και για τον The Beasts δεν τιθεται θεμα συναγωνισμου (νικη σαν... προπονηση)..
Επισης υπαρχει ενα ακομα ντερμπυ για την 6η θεση εκει οπου οι Σαντορινιοι υποδεχονται τον VANDAMMEIRO.. Θα πονταρω στους φιλοξενουμενους (και οι 2 εχουν να δουν νικη απο τον Απριλιο)..!!!
Στον "κοκκινο" ομιλο 4 "περιπάτους" για Ρεθυμνο . Νηαρ-Ηστ, Απελπισμενες και ΑΕΤΟ...
Ευκολες νικες με πανω απο 20 ποντους..

Αν κερδισω τους POTES σημερα και οι Απελπισμενες τους ουραγους τοτε θα ισοβαθμισουν στην 4η θεση και ισως αρχιζω να ετοιμαζομαι οπως ειπε και ο Αργυρης για το μεταξυ μας play-off..!!!
Αργυρη, ετοιμασου γιατι ετοιμαζομαι και'γω..!!!

This Post:
00
258856.41 in reply to 258856.40
Date: 6/14/2014 2:57:23 AM
Overall Posts Rated:
7070
Από εδώ και πέρα οι αγωνιστικές θα γίνονται όλο και καλύτερες αξίζει να δώσω λοιπόν τις προβλέψεις μου για σήμερα.

CAM/IRA αρχικά θα έχουμε ντέρμπι αλλά σιγά σιγά θα στρώσει προς τη μεριά του Νίκου(+25 διαφορά)

TSA/AET εύκολο παιχνίδι όπου θα κηνυγήσει όσο μεγαλύτερη διαφορά ο commandos για να φτάσει το Rethymno σε διαφορά πόντων(+50)

ΗOL/GSW ο Βασίλης θα χτυπήσει το παιχνίδι και αν το κερδίσει θα πάει αυτός στην τρίτη θέση, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι ντέρμπι(+2)

VAN/BBC ...+50

ΑΑ/POT άλλη ντερμπάρα εδώ αλλά θα είναι πιο ξεκάθαρο το παιχνίδι από το ημίχρονο και μετά με τις ΑΑ να παίρνουν τη νίκη(+10)

NEA/RE8 εξαρτάται από την αντιμετώπιση του παιχνιδιού και από τις δύο ομάδες, αλλά λογικά το Rethymno θα πάρει τη νίκη με μικρή διαφορά(+5)

ΤHR/THR ωραίο παιχνιδάκι με τους γηπεδούχους να κερδίζουν τελικά(+10)

PAN/RAM ανούσιο παιχνίδι χωρίς βαθμολογική αξία οι γηπεδούχοι θα έχουν τον πρώτο λόγο(+10)

Υ.Γ. παίζει η Εθνική στις 19:00 αλλά μπείτε στο live chat έστω για κανά μισάωρο ;)

This Post:
00
258856.42 in reply to 258856.41
Date: 6/14/2014 4:47:37 AM
Overall Posts Rated:
4747
Καλημέρα παίδες!
Σε σχέση με την εθνική μπορούμε να το σχολιάζουμε μέσω chat :)
Για τα προγνωστικά...
θεωρώ πως η κρισιμότητα των αγώνων είναι τέτοια που κάθε πρόβλεψη στα κρίσιμα παιχνίδια ενέχει ρίσκα τεράστια για αυτούς που προβλέπουν...

Οπότε, θα αποφύγω να προβλέψω, και θα ευχηθώ να έχουμε ενδιαφέροντα παιχνίδια από πλευράς τακτικής :)

This Post:
00
258856.43 in reply to 258856.41
Date: 6/14/2014 4:57:19 AM
Iraklis Blue Devils
IV.6
Overall Posts Rated:
1616
Τελευταιες αγωνιστηκες με πολλα και καλα ματσακια.

CAM/IRA Ξεκινημα με εναν αγωνα μονοπλευρου ενδιαφεροντος (40+).
TSA/AET Παμε στον 2ο αγωνα ανευ ενδιαφεροντος (40+).

ΗOL/GSW ντερμι απο τα αναμενομενα με την διαφορα στις λεπτομεριες (10+).

VAN/BBC ...+50 γιατι να το κρυψωμεν αλοστε

ΑΑ/POT Το 2ο ντερμπι τις αγωνιστικης με το αποτελεσμα να κρινετε στην παραταση (+2).
NEA/RE8 3ο ντερμπι και με μη αναμενομενη απο πολους ηττα του προτοπορου ... αν και τον πιστευω για τελικο (+6).

ΤHR7/THR Αγωνας προπονησης συστηματων ενοψη πλαι-οφφ(+20).

PAN/RAM ενας αγωνας για στατιστικα και συγγεντροση στοιχειων για το μελον και 2η νικη για την Ναξο (+20).

Καλη τυχη με τις ομαδες και ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ...παρεπιμτοντος δεν περιμενα και την Ισπανια τοσο ....αλλα εφαγε νωρις το κλοτσιδη και αναμενετε πολυ καλη στην συνεχεια...αδοξα βεβαια.

Σεμνα και ταπεινα
Ο Οργισμενος Μακεδονας

Last edited by jack214 at 6/14/2014 4:58:53 AM

This Post:
00
258856.44 in reply to 258856.1
Date: 6/14/2014 8:05:24 AM
Overall Posts Rated:
2525
σημερα δεν εχει αναλυση λογω ελλειψης χρονου....παμε στα γρηγορα
CAMPEONES777- Iraklis
Tsaf tsouf - AETOS
Holargos - Golden State
Vanndammeiro - The Beasts
Απελπισμενες Αθλητριες - Potes BC Μπραβο στον αργυρη για το κατορθωμα του!(να παει 4η θεση ενω ηταν πολυ πισω)
NEAR EAST-Rethymno
THRYLOS7 - thrylos7osfp
ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-RAMAYA

This Post:
00
258856.45 in reply to 258856.1
Date: 6/16/2014 5:35:39 AM
Overall Posts Rated:
2525
Τρίτη 17 Ιουνίου 2014-21η Αγωνιστική
Προτελευταία αγωνιστικη ωστοσο τιποτα δεν εχει κριθει ακομα

1.THRYLOS7 - POTES BC 2/2
Οι φιλοξενουμενοι εκαναν την μεγαλη εκπληξη(κατα τη γνωμη μου) κερδιζοντας τις Απελπισμενες Αθλητριες και κρατοντας την προνομιουχο 4η θεση επαξια....πιστευω δεν θα στραβοπατησει αυριο και θα εχει ενα ευκολο απογευμα
2.ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Golden State Warriors 2/2
Την προηγουμενη αγωνιστικη ο Βασιλης κερδισε δικαια τον Χολαργο και κραταει την τυχη στα χερια του...εδω δεν εχουμε να πουμε τιποτα!θα μας ξεκολι@σει ο Bill_Trap
3.Holargos BC - ramaya santorini 1/1
Εχασαν το παιχνιδι της χρονιας οι γηπεδουχοι και ουσιαστικα την 3η θεση....ανετη νικη ομως(ισως και ξεσπασμα) με διαφορα 25+ ποντων...
4.NEAR EAST 3 - ΑΕΤΟΣ 2/2
Επεσα εξω για τον ΝΕΑΡ ΕΑΣΤ...εχασε ενα πολυ σημαντικο παιχνιδι το Σαββατο και ετσι εμεινε στην 3η θεση...ο ΑΕΤΟΣ θα παρει τη νικη και θα κριθει ο τιτλος των κοκκινων την επομενη αγωνιστικη
5.VANDAMMEIRO - Iraklis Blue Devils 2/2
Αυτο το παιχνιδι πιστευω θα το κρινουν οι φιλοξενουμενοι αναλογα το πως θα μπουν...αν σταματησαν τους αγωνες πλεον(και καλα θα κανουν,δεν υπαρχεθ λογος να κουραζει τους βασικους) οι γηπεδουχοι θα παρουν νικη...αν οχι,διπλο
6.tsaf tsouf - Rethymno AGEAN 2/2
Ανετη νικη το Ρεθυμνο...και φυσικα παει τελευταια αγωνιστικη μεσα στον ΑΕΤΟ να διεκδικησει την κουπα
7.CAMPEONES777 - The Beasts B.C 2/2
θα λεγα πως ειναι ντερμπυ..αλλα απο τι μου χε πει ο el diablo θα κατεβει χαλαρα οποτε διπλο χωρις δευτερη σκεψη...
8.Απελπισμενες Αθλητριες - thrylos7osfp 1/1
Μας τρελαναν οι γηπεδουχοι την προηγουμενη αγωνιστικη..οπως ειπα ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ..αλλα νταξει,δεν πιστευω να χασουν αυριο...ειναι και αυτο σημαντικο παιχνιδι αλλα θα το παρουν!

Προπονητης Προηγουμενης Αγωνιστικης:
Bill_Trap

Όλοι στο ΔΑΚ της Νάξου...στο ημίχρονο του αγώνα ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ-Golden State Warriors θα βραβευτεί ο προπονητής των φιλοξενούμενων

This Post:
11
258856.46 in reply to 258856.45
Date: 6/16/2014 12:00:31 PM
Iraklis Blue Devils
IV.6
Overall Posts Rated:
1616
1.THRYLOS7 - POTES BC 2/2
λιγα και καλα
2.ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - Golden State Warriors 2/2
ακομα μια προπονηση για συμπερασματα
3.Holargos BC - ramaya santorini 1/1
Διακοπες απο τωρα
4.NEAR EAST 3 - ΑΕΤΟΣ 2/2
το χρυσο ντερμπι τις ΙΟΝ .. και ο αγωνας τις λεπτομεριας
5.VANDAMMEIRO - Iraklis Blue Devils 2/2
προπονηση και ροστερ δεν δεινουν εκπλυξη
6.tsaf tsouf - Rethymno AGEAN 2/2
το τρενο το πατησαν οι μαγκες
7.CAMPEONES777 - The Beasts B.C χ/1
Λιγα λογια...απο καιρο το ειπα το ντερμπι του ομιλου.Εαν εχουμε χαμηλο σκορ (και οι 2 ομαδες κοντα στους 90) στον πινακα θα δουμε νικητη συγουρα το τερατακι.Εαν το παιχνιδη παιχτη ανοικτα (το σκορ ανεβει πανω απο 105) ισως και να εχουμε τον 1 . Επειδη το βλεπω παρτι ολκις ..πρωταθλητες με διαφορα +3
8.Απελπισμενες Αθλητριες - thrylos7osfp 1/2
Δεν βλεπω γιατι να μην εχουμε ακομα 1 εκπληξη.

Αυτα απο εμενα...τζοκερακιας οπως παντα.

Σεμνα και ταπεινα
Ο Οργισμενος Μακεδονας

This Post:
00
258856.47 in reply to 258856.46
Date: 6/17/2014 4:49:24 AM
Overall Posts Rated:
7070
Καλήν ημέρα άρχοντες

Βαδίζουμε πλέον προς το τέλος ενός πραγματικά συναρπαστικού πρωταθλήματος 2 στροφές πριν τα play-offs και την μάχη για την κορυφή του ομίλου.

POT/THR με εξέπληξε την προηγούμενη αγωνιστική η δεινότητα των POTES BC οπότε δε νομίζω να κάνουν τώρα την γκέλα(+30)

GSW/PAN Βασίλης εναντίον Κώστα, ο οποίος ενισχύθηκε σημαντικά και νομίζω αν κάνει σωστή διαχείριση του ρόστερ μπορεί να κάνει το παιχνίδι ντέρμπι, αν και ο Βασίλης είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει (+10)

RAM/HOL προπόνηση με σβιστές μηχανές(+35)

ΑΕΤ/ΝΕΑ υπερπλήρεις ομάδες με παρόμοιο στύλ παιχνιδιού που όμως η μια από τις δύο προφανώς το κάνει καλύτερα για να βρίσκεται εκεί που βρίσκεται, ο Πάνος θα νικήσει για 5-10 πόντους

IRA/VAN θα μιλήσει η εμπειρία αν και θα είναι ντέρμπι οι φιλοξενούμενοι θα κερδίσουν με 10 πόντους

RE8/TSA χαλαρά(+45)

ΒΒC/CAM Αν και είμαι εκτός έδρας ο συνονόματος μου εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει ότι δεν προτίθεται να χτυπήσει το παιχνίδι οπότε αν έχω την αναμενόμενη απόδοση πιστεύω να κερδίσω κάτω από 10 πόντους διαφοράς( θα εξαρτηθεί και από το στήσιμο του CAMPEONES777 βέβαια)

ΤHR/AA Το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι αφού γίνεται μάχη για την 5η θέση όποιος κερδίσει κλειδώνει την 5η θέση για φέτος, πιστεύω πως ο Αργύρης δεν θα κάνει δύο συνεχόμενα λάθη και θα κερδίσει σήμερα έστω και λίγο δύσκολα(+5)

Υ.Γ. δεν παίζει η Εθνική σήμερα οπότε όλοι στο live chat στις 18:30 ;)

This Post:
00
258856.48 in reply to 258856.47
Date: 6/17/2014 5:20:41 AM
Overall Posts Rated:
2525
εγω ποτε ενισχυθηκα και δεν το θυμαμαι;

Advertisement