Po zapoznaniu się z Forum poświęconej Reprezentacji Polski stwierdzam, że trochę jesteś w błędzie Huanito. Twoje wpisy i ataki na kozlika4 prowadzącego ekipę KS Goldena są po prostu nie na miejscu. Nasza kadra prowadzona przez aMORFIcznego nie spisała się, mówiąc krótko dała plamę. Złe decyzje podejmowane co do składu i braku wykorzystania ENTA spowodowały, że zrobiliśmy taki wynik a nie inny. Kozlik4 jest natomiast niezwykle wybitną postacią w Świecie BB i co jak co ale jego wiedza na ten temat jest ogromna ( można porównać z ilością kropel w oceanie ). Twoje wpisy Huanito nie wiem sam do czego się odnoszą?? Kozlik wyraził swoje zdanie na temat wyników odnoszonych przez kadrę, która notorycznie w tym sezonie była olewana. Zawodnicy nie w formie grający i przebywający na parkiecie wtedy, gdy inni z dobrą kondycją grzeją ławę?? Ty natomiast użyłeś oskarżeń pod względem kogoś, komu reprezentacja nie jest obojętna, kogoś dla kogo wyniki Reprezentacji mają ogromne znaczenie no po prostu brawo z Twojej strony. Ja sam w zupełności jestem rozczarowany tymi wynikami, bo jak rozumieć to inaczej, że mistrzowie Świata nie walczą nawet o brąz w mniej prestiżowej imprezie?? Naturalne jest to, że jeżeli kadra nie odnosi sukcesów to pojawiają się spekulacje i wyrażanie swoich opinii. Ale czasami warto tych opinii innych menago wysłuchać, czyż nie?? nikt tu dla nikogo nie chce źle, bo w tym momencie nie liczy się dorobek indywidualny, tylko patriotyczna duma Polskiego Narodu!! Oczywiście jeżeli kozlik będzie startować w kolejnych wyborach na selekcjonera kadry to ma mój głos i to na tyle by było :-$