Hát ez eddig nem semmi hét.A hét elején kaptam egy elég jó ellenfelet idegenben a kupában, játszok a DKK ellen és még valahogy a Tiszafüredet is meg kell vernem idegenben egy bénább csapattal.Ebből a DKK elleni meccs megvan Lefol ember feletti teljesitményének köszönhetően amit máig nem értek.A meccs negatívuma, hogy Vujacic megsérült így ma éjjel kénytelen voltam egy bénább embert venni a maradék pénzemből, hogy ne játszák túl magukat a magas embereim, mert így csak 4-en maradtak azt meg nem tudom megoldani, hogy 4 ember játszon 3 meccsen.Ma ha kikapok azon nem lepődnék meg, mert nem egy jó csapatot raktam össze és szerintem Tiszafüred teljes erőbedobást is nyom.A kupában viszont mindenképpen tovább akarok jutni szóval oda mennek a nagyágyuk.(Pálfy,Bynum,Ribera)
Ami biztos, hogy ha ezen a héten az összes meccsemet megnyerem akkor örömömben kimegyek az utcára és eltáncolom Shakira- Waka Waka című számára a waka waka táncot, de erre reális esélyt nem látok. :) (talán jobb is :D)
Mindenkinek sok sikert a mai meccsre és a csütörtöki kupára.A random legyen veletek.
Last edited by Kobemaister24 at 7/19/2010 8:15:18 PM