Evo posto si me prozvao nekoliko puta u poslednjih par postova, dacu ti konkretan odgovor.
Ja NECU biti deo Kotoorovog savetodavnog staba, ili kako on to vec naziva.
Razlozi za to su sledeci:
1. Nemam tu ambiciju trenutno, tacno si rekao, izjavio sam da me posao oko repke ne zanima...da li ce se nesto promeniti u buducnosti, sumnjam.
2. Ja sam jos uvek "nov" u ovoj igrici, i smatram za sebe da nisam dovoljno dobar kao sto ste dobri vi ostali menadzeri(nemam toliko kvalitetnih takmicarskih meceva da bi o bilo cemu bitnom odlucivao).
Medjutim...ukoliko Kotoor bude trazio od mene da mu obavim neke "fizicke" poslove oko repke za koje ne bude trebalo mnogo znanja, vec vremena, rado cu to uciniti jer mi je prijatelj i bicu mu uvek na usluzi.
Ono protiv cega se ja borim ovde na forumu jeste vasa preterana doza sujete i vlastodrznosti.
Niko nije Bogom dan da vodi bilo koji posao, a pogotovo kada se bahato ponasa i omalovazava druge, zato vas ja ne volim, a verujem i mnogi drugi ovde.
Potpuno sam ubedjen da generalno radite ok posao sa repkom, ali uvek moze da se napreduje, i ozbiljni kandidati za selektora kao sto su Kotoor ili Superstar, takodje mogu da obave dobar posao(u rangu sa vasim, malo bolje ili losije).
Cinjenica je da nam igraci brze napreduju nego pre, ali mi jos uvek ne izbacujemo maksimalan broj kvalitetno istreniranih igraca, a to je po meni sustina.
To vam je kao kada bi ja trenirao Partizan u kosarci i kada ga trenira Dule Vujoushn...obojica zelimo da odemo u top 8 svake godine...ali on to uspe da uradi, a ja ne.
Mozda postoji neko ko moze da uspostavi bolju komunikaciju sa menadzerima talentovanih igraca...ne kazem da se nije dobro radilo...ali uvek moze bolje!
Poz za obojicu i srecno!