Da vidimo:
1. baš si ti bio zadužen za njega do prodaje (dakle niko drugi od skauta i selektor)
2. čim si ga prodao misteriozno je nestao sa spiska (dok su svi drugi igrači ostali?!?!?!)
3. nije dobio više od 3 skila (jer da je dobio 7÷8
* sada bi imao UBS≈85)
4. nije mesec dana isto što i 61 dan
5. ponuda je bila kristalno jasna, precizna, otvorena i bez zadnjih namera, u cilju da se sačuva u zemlji, dobro dotrenira za U-21
5. ne, već je bidovano sa farme (proverio sam odmah ostale trnasfere) da bi se oterao iz naše zemlje i upropasti za U-21 a bidovanje je išlo po principu čim stranac digne bid za minimum sledi moj za 50k,100k,150k više pa je tip shvatio da će sledeći da bude za 1.25m, 1.5m itd. jer ja ne odustajem od igrača dokle god imam keša sem u slučaju da mi se neki naš menadžer obrati sa obrazloženjem da mu je taj igrač potrebniji
6. Evo šta kažu knjige indžijele:
☼ Elias Ash
(34205342) u trenutku prodaje 22g, MVP, UBS=107 (a verovatno i još 1÷2 skila na sledećem treningu jer je bio vrlo blizu na IS, HA, DR, RB)
☻ Dragoslav Mitrović
(33060921) 24g, MVP, UBS=108 (dobio skil na DR↑ :D)
S time da ovaj drugi ne bi mogao da odbrani nijednog iole solidnijeg šutera uopšte a kamoli univerzalnog šutera spolja.
Da ponovim pitanje jer ne čuješ dobro:
Na koliko skilova može da izađe ovaj prvi za 2 godine?
I koliko bi bio bolji od ove tvoje "vedete" (bolje reći Vegete)?
Za:
a) 10+
b) 15+
c) 20+
skilova
Zaista, da ovaj donji ima 120 skilova sad na početku 24g pa i da ti poverujem da je kvalitetan.
Ako sa 22g trenirani igrači imaju UBS=105+ onda sa 24g oni imaju UBS=120+
i ne gruvaju se sa "1-1" da bi ta cifra bila što veća kao ovaj donji.
A to da za par treninga dižete cenu za ceo milion - e, pa to prijatelji će da ide, ali ako počnu prijave da vidimo koliko ćete vi farmeri opstati..
Ma,pazi majku mu ► neko trenira igrača nekoliko sezona onda ga vi kupite i za par nedelja udvostučite mu vrednost :D
Možda vam i poverujem ali - tek kad izbacite skilove skrinšotom prilikom kupovine i prodaje a do tada pokrijte se ušima.
Ako po tebi nema kvalitetnijih krila od njega,
da li to znači da je vrhunsko krilo?
ili će vasiona prestati da postoji ako ti tako smatraš :P
p.a.
Nego,
ti li beše izbacio
Trbu?
A ko je
Hofmanskog? I zašto?
Čudno je jedino to da DR. Dre sa Rudnika nije nikome smetao dok nije prošli put došao u Prvu ligu, a onda je popio ban iako je zauzeo časno mesto prvog ♠
Najverovatnije da je taj kurčić od tvora tu negde, na spisku aktivnih menadžera.Daj malo da se pročešljaju i tvoji transferi! I ne samo tvoji već i ostalih (i moji naravno!)
I ostalih farmera, stanovnika Maldiva, itd..
p.s. Naprotiv, svaki transfer koji je po mišljenju nadležnih previše naduvan je potreban i dovoljan uslov za ban.
Ako sam ja banovan zbog igrača od 18g sa 70sk prodatog za jedva 300k, a ovaj je sa 19g i 69sk otišao za milku onda je valjda ovaj drugi transfer fer (jer ti nisi kriv, jel'te a mene ionako čekaju na "penal")
Znam samo - da ako budem bio banovan ti stojiš iza toga (ili farma), ali ako ti budeš bio banovan onda ću i ja sigurno biti ═ jer vas ima kao kusih pasa koji to jedva čekate, "fer" igrači :P
Još se niko nije izvukao iz takve situacije, sem farmera, barem meni nije poznato.
Ako neko drugi ima drugačije informacije - neka okači ovde (bio bih mu zahvalan, da zaista naučim nešto pre bana :)
Vidiš, a meni se čini da A reprezentacija nije pijaca na kojoj će krompir biti skuplji od pasulja.* kako onda ima truba skilove na odbranama?!?!?!
- - - - - - - - - - - - -
@Hofmanski:
Doture, majstore, ta karikatura od kreature koja te je prošli put "pokopala" neće moći da stane ni u jednu tvoju pesmu pa da te i po 101 put istera odavle :)/q]