על המשחק של הנבחרת: שיחקנו מעולה מול נבחרת יותר טובה מאיתנו
עם משהו אחד שאמר יהודה אני יכול להסכים: הציונים בשמיים בגלל שהייתה הארכה, גם אני חושב שזה מה שגורם לציונים להיות כאלה גבוהים
היום הנבחרת שלנו שיחקה מעולה ונהנתה מיום שיא של עדי יופז עם 43 נקודות, 9 ריבאונד ו3 אסיסטים, באחוזים יפים, וב40 דקות מתוך 53 אפשריות, הייתה הארכה הרי
הסיפור היום היה לוזון, הסמול פורוורד החדש. לא ציפיתי שההשפעה שלו על המשחק תהיה כל כך גדולה
הוא שחקן התקפה מעולה, הסמול פורוורד ההתקפי הכי טוב שלנו, ובכלל אחד משחקני ההתקפה הטובים, החולשה שלו היא ההגנה, ועובדים על זה כרגע
בצד ההתקפי הוא הוכיח את עצמו, עם 26 נקודות באחוזים יפים
בהגנה, זה סיפור אחר לגמרי, הוא היה נוראי, השחקן שלו שם 42 נקודות, ורובם עליו ולא על המחליף שלו, החלק ההגנתי היחיד שהוא תרם בו זה 12 ריבאונדים, כולם בהגנה
קיבלנו יום טוב משני הרכזים שלנו, מטי שדה, שדווקא הוא היה מעולה ברוב המאני טיים, ואביה שוורץ, שהיה מצויין ב9 הדקות ששיחק
מצד שני, קיבלנו את רז תשובה ביום מאוד חלש שלו, ובעיקר עם כמה פישולים במאני טיים, אבל קיבלנו אותו חזק מאוד בריבאונד, 14 ריבאונדים לפאוור פורוורד הצעיר
בעיקרון, למרות ההפסד, אני מרוצה מאיך ששיחקנו מול נבחרת באמת מדהימה, וזה משחק מעודד כי זה מראה שאנחנו מסוגלים לשחק ברמה גבוהה מאוד