BuzzerBeater Forums

BB Bosna i Hercegovina > U21

U21 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
41138.380 in reply to 41138.378
Date: 6/30/2009 4:53:07 PM
Overall Posts Rated:
1414
Ja ti nebi dao mrtvog konja da cuvas jer bi ga izgubio ...

Da kako mogu zabraniti svome igracu da igra za mladu dok si ti selektor to bi uradio istog momenta!

This Post:
00
41138.381 in reply to 41138.380
Date: 6/30/2009 5:02:24 PM
Overall Posts Rated:
5454
Prvo ko ti je rekao trening za tvog malog igracica..koji uz sav moj trud i nekoliko PP poruka da ga treniras ti nisi uradio i jedan trening digne 3 skill upa u roku od mjesec dana ...dao sam ti koncept treninga koji je bitan za repku a ti se toga nisi drzao
"naravno misleci ko sam ti ko ja boli me briga nek mi je igrac u repci,a nek se on tamo pati " i na kraju razni komentari i ostalo..mislis ti da ti igrac zbog tvog famoznog potencijala zasluzuje da igra u repci ako ga ne treniras kvalitetno.. i da samo kažem za kraj sta si pisao na PP porukama

Od:
El Papucho
Naslov:
potencijalni ...
Poslano:
26.6.2009 17:35:48
Evo ti jos dvojica potencijalnih ...
Ubijedjen sam da su bolji od Covica i Vujnovica!
Nemanja Špirto (8185655)
Karlo Jurdana (8185653)

Naravno uz jednog reprezentativca zasto nebi imao 3 da upotpunim kolekciju ,umjesto da mi ponudi nekog korisnog igraca da zamjeni Gusica,Avdica ,Mekajica on mi nudi svoje igrace da upotpuni kolekciju..i zato nemoj vise da se pravis pametan i zato ti je bolje da se poklopis :)

This Post:
00
41138.382 in reply to 41138.379
Date: 6/30/2009 5:03:46 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Cinio si mi se dosad normalan.
Prvo ke je tebe sta pitao?
Ko ti je mali idi igraj se klikera balavce, mislis izvuko jednog mladog na draftu i niko kao ti
Nekontriram svima nego m inesto onaj Kenan supljira pogotovo zbog hattricka u kojem je u timu mlade repke koja nize najslabije rezultate od kad igram oja mislim..
Imama pravo da komentarisem i ti m ineces zabraniti ;)

Ako imas kakvu primjedbu na moje vodjenje reprezentacije imas temu i reci sta hoces. Reci svoje misljenje i to je to.
Ako te sta zanima tamo pitaj svaki dan trazim nove igrace imam ih u vidu u kontaktu sam sa managerima, ukljucen sam 100% svoje zivce kidam i ti m inaso pametovati?
Nemoj Bgt vise, eto kad te fino molim, kako te nije stid da mi spominjes Reprezentaciju? Svaku taktik usam pogodio sve protivnike izanalizirao i odigrao kako treba, takticki odlicno, samo u zadnjem kolu u produzetku nismo imali srece, nije do mene...
Vozdra

This is where we hold them!
This Post:
00
41138.383 in reply to 41138.381
Date: 6/30/2009 5:06:02 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Ma gura svoje hoce da ima sto vise reprezentativaca a ovdje pametuje ;)
Misli ako je izvukao jednog sa drafta da je on odlican u ovoj igrici i da m unema ravnog...

Naravno ja sam uz tebe brate, samo naprijed mozes ti popraviti situaciju ;)
A ti pusti ljubomorne duse nek laprdaju ;)

This Post:
00
41138.384 in reply to 41138.381
Date: 6/30/2009 5:13:47 PM
Overall Posts Rated:
1414
Ides okolo i kukas da ti se pomogne u odabiru igraca ... ja ti ponudim adekvatna rjesenja a i dalje stojim iza toga da su trenutno bolji od te dvojice, sto pokazuju njihove igre te da za njih ima mjesta u reprezentaciji.

A sto se tice Cicka, sine ovakvog ti neces u zivotu imati u ekipi. Baljezgas kako skila ne moze podici. Sto nisi rekao kako je u protekle tri sedmice 6 komada podigao?

I molicu te lijepo da mog igraca izostavis sa spiska mlade reprezentacije!
Ako je ikako moguce ODMAH!

I jos nesto, kakve si to ti savjete davao? Nesto se toga ne sjecam.
A i da jesi ko to jos tebe shvata ozbiljno?

This Post:
00
41138.385 in reply to 41138.376
Date: 6/30/2009 5:14:06 PM
Overall Posts Rated:
3737
Ono sto je uzasna stvar kod tebe je sto si jedan jako neodgojen djecarac. Balo sa svojih 18 godina koji izmedju dva cjedjenja bubuljica uz ogledalo u kupatilu i pokoje masturbacije na slike s internera napise i pokoji post kojim je spreman izvrijedjati sve i svakog u stvarnom svijetu.
Necu spominjati koliko si me moljako da glasam za tebe, ustvari ovo vam je svima dokaz kako se dolazi do glasova za selektora

http://www.geocities.com/curovac/mail1.jpg

i umjesto da prijavim malog s Bistrika za spam, ja mu navucem jos 10-ak glasova svojih prijatelja.
E sada ove silne uvrede na moj racun su mi valjda zahvalnost za uradjeno.
Jos jednom te molim da me popustis, nadju drugu zanimaciju, kupi si plasticnu lutku ... ali mi se skini s q...ca

This Post:
00
41138.386 in reply to 41138.383
Date: 6/30/2009 5:16:09 PM
Overall Posts Rated:
5454
Ev bas sad gledam ,ako nadjemo kojeg finog igraca do iduce tekme sa brazilom ..da mozemo popraviti situaciju i uci ako ista u drugu rundu:) svakako su ochekivani bili porazi sa englezima i cesima koji su jaci duplo od nas..a utakmica protiv madjara ciji jedan centar ima platu ko cijela nasa repka samo da vas obavjestim kakva nam je sada repka i mislim da i neko drugi da je na mom mjestu tesko bi nasao bolji igracki kadar..naavno ako neko ne pokusa ili nadje nekog kao sto je bezvil slucajno nasao albina skrozu koji je dosao ko na tanjiru prosle sezone..et od sada cu se potruditi da ispravim situaciju samo treba 5 igraca naci :))

This Post:
00
41138.387 in reply to 41138.374
Date: 6/30/2009 5:19:26 PM
Overall Posts Rated:
3737
Odakle ti znas hajvanu jedan koliko ja godina imam..a to sto ja nemam vremena za repke je sto nemam ja ko ti vremena naprdivat okolo sta ko pise i ostalo bar u ovom periodu dok su ispiti prije sam imao vremena sad ga nemam i zato se povlacim ..kratko jasno ..trebali ti mozda crtat..vidi se da veze nemas sa zivotom ..zato se okani mene i dosta mi je tvojih moronsih postova..good bye ;)

A ti umjesto sto sada ovdje bla...bla... ubjedjujuci ljude da imas vise godina od nekog drugog, idi i skupljaj igrace. Postavi sad odmah taktiku za sljedecu utakmicu jer sada imas vremena, ocito je da ne ucis ... Nemoj opet zaboraviti pa da ti rikne konekcija ili imas ispit ili ti se nesto drugo ruzno desilo ... idi odmah postavi igrace za naredni mec.

This Post:
00
41138.388 in reply to 41138.383
Date: 6/30/2009 5:19:34 PM
Overall Posts Rated:
1414
Jos ste vi mladi ... jednog dana kad porastete bice vam jasno o cemu smo mi veceras raspravljali!

This Post:
00
41138.389 in reply to 41138.385
Date: 6/30/2009 5:20:17 PM
Spartan 300
II.2
Overall Posts Rated:
52585258
Second Team:
Spartan Kids
Hahaha dobar odlican ;) Reko je to vec gospon bevzil ja dopio opomenu i to je to, a to da si mi ti navlacio glasove nedo Bog da sam na to spao...
Mangupa mozes glumiti nekom drugom, ti znas k osam ista sam ja, djes nisam znao da si Milan Tarot a kenan ti je nick samo, izvini sto te nisam odma prepozno
Prvi si poceo sa provokacijama i vrijedjanjem..
Ti si na mene navalio i prvi sipoceo vrijedjati mog dobrog prijatelja sanela, a njega kad uvrijedis kao da si uvrijedio mene!!!
Netrebaju mi lutke s kojima se ti vjerovatno jos igras, imam pametnijeg posla ;)
A ti iskuliraj i dodji sebi ;)

This Post:
00
41138.390 in reply to 41138.389
Date: 6/30/2009 5:22:32 PM
Overall Posts Rated:
3737
Hahaha dobar odlican ;) Reko je to vec gospon bevzil ja dopio opomenu i to je to, a to da si mi ti navlacio glasove nedo Bog da sam na to spao...
Mangupa mozes glumiti nekom drugom, ti znas k osam ista sam ja, djes nisam znao da si Milan Tarot a kenan ti je nick samo, izvini sto te nisam odma prepozno
Prvi si poceo sa provokacijama i vrijedjanjem..
Ti si na mene navalio i prvi sipoceo vrijedjati mog dobrog prijatelja sanela, a njega kad uvrijedis kao da si uvrijedio mene!!!
Netrebaju mi lutke s kojima se ti vjerovatno jos igras, imam pametnijeg posla ;)
A ti iskuliraj i dodji sebi ;)

Izvini, nisam znao da se zabavljate. A evo El Papucho je glasao za tebe na moj nagovor. Hoces jos primjera?

Advertisement