Brate moj, ja i ranko smo se dogovorili da obojica pobedimo!)))))
Brate moj, ja i ranko smo se dogovorili da obojica pobedimo! :))))))
Brate moj, ja i ranko smo se dogovorili da obojica pobedimo!)))))Mozda je bolje da obojica izgubimo,kakav je to PO bez najboljeg asistenta Cika Gonzalesa Ramireza Markeza i najcuvenijeg igraca BB svih vremena Grke MVP-a))
Ako mene pitas, bolje uci. Jbg 150.000+ od gostovanja u PO nije za bacanje.
Ako mene pitas, bolje uci. Jbg 150.000+ od gostovanja u PO nije za bacanje.Vidis kako ti i ja isto razmisljamo. Bolje 150k i 1 nedelja full treninga, nego prst u guzi... ali nisu svi delili to misljenje ;)
Koliko treba covek da bude jadan da bi se na ovaj nacin plasirao u PO?Koja je poenta? 150 000 virtuelnih $?Klasican primer danasnje omladine!
Koliko treba covek da bude jadan da bi se na ovaj nacin plasirao u PO?Koja je poenta? 150 000 virtuelnih $?Klasican primer danasnje omladine!Koliko treba covek da bude jadan da sportski ne odgovori na cestitku, nego da pise ovakve stvari?Hah... ako je to za tebe klinacki, za mene je apsolutno sportski da se u kljucnoj utakmici sezone odigra mec sezone. A ako i dalje ne razumes onda proveri odgovor na pitanje u cemu bi bila poenta 5. mesta u ligi?