BuzzerBeater Forums

BB Srbija > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
136218.381 in reply to 136218.380
Date: 3/28/2010 8:43:32 AM
Overall Posts Rated:
122122
Da, kotoore, nisi nam rekao koga si planirao za pomocnike?
Obzirom da niko nista protiv Jarley-a nema nego protiv onih koji ce sa njim zajedno da vode repku ako pobedi onda mene zanima ko su ti koji ce sa tobom da vode repku ako pobedis?
A i fer je da sve karte budu na stolu pre kraja izbora

Fair play!!!
This Post:
00
136218.382 in reply to 136218.381
Date: 3/28/2010 8:46:16 AM
Overall Posts Rated:
113113
isto pitanje postavi i Jarley-u da cujemo i njegove "pomocnike".

This Post:
00
136218.383 in reply to 136218.382
Date: 3/28/2010 8:48:23 AM
Overall Posts Rated:
122122
Veseljak: isto pitanje postavi i Jarley-u da cujemo i njegove "pomocnike".
Evo, mada mislim da to svi znaju ...

Fair play!!!
This Post:
00
136218.384 in reply to 136218.377
Date: 3/28/2010 9:01:48 AM
Overall Posts Rated:
7676
Te osobe koje tebe podrzavaju su bas oni sa kojima bi ti u slucaju pobede usko saradjivao a to je samozvani "strucni" stab.
Taj neko sa takvim ponasanjem je isto GM bb Srbije i od njega bi se isto najmanje trebalo ocekivati.

Zbog čega kotur onda ne kaže sa kim bi sarađivao, nego se razmeće sa 2 savetnika i 5 trenera pozicija, a niko ne zna ko su ti ljudi?

Sto fino nisi reagovao i obrusio doticnom da kampanja koju on vodi u ime "strucnog" staba uopste ne ide u tvoju korist ili ti je stisla guza da ne izgubis glasove "magicne" sedmorke koja je popila svu pamet buzzera.

ALO bre ko su oni da nekome sugerisu za koga ce ko da glasa, muka mi je vise od toga.

Kako ti gledas na ponasanje GM i Samuraja? U slucaju tvoje pobede ostajes li deo tog "strucnog" staba?

Ako si išta naučio na onim našim seminarima onda ovo o stiskanju guze radi glasova nikada ne bi rekao. I sam se sećaš kada ste mi beks i ti govorili da se kandidujem i kako bih od vas imao sigurne glasove, a mene je bilo briga za to, jer je na čelu mlade repke već bila osoba koja je taj posao radila na pravi način. Možda si trenutno pao u vatru, pa ti je jezik brži od pameti i zbog toga ću ti ovaj put oprostiti. Ne brinem ja uopšte za glasove bilo koga, niti pazim da neko ne ostane uvređen, a koliko mi je stalo da po svaku cenu budem selektor nek ti govori sledeće- ja bih prvi povukao kandidaturu i za kotura glasao da smatram da on i ljudi oko njega mogu da iznesu posao selektora mladih. Oni ni ne znaju šta ih čeka, a govore o pokušajima...samo da nas taj pokušaj i nečija želja za vlašću po svaku cenu i na čelu bilo koje repke ne košta vraćanja na 40.mesto...e to je moja briga.

This Post:
00
136218.385 in reply to 136218.380
Date: 3/28/2010 9:10:04 AM
Overall Posts Rated:
7676
A kako ti znas koliko je kome stalo do repke?

Jednostavno, to je dotični izjavio na forumu, a kada sam toj opciji predložio da urade jednu korisnu stvar za repku, prvo su prihvatili, a zatim se popišmanili.

Hoces li kootoru pruziti svu svoju podrsku i pomoci u radu ako pobedi sve u cilju dobrobiti repke?

Izgleda da ja stalno moram da se ponavljam, ili ti slabo pamtiš. To sam rekao i pre poslednjih izbora za selektora A tima, svaki selektor će imati moju pomoć, što na praktičnom primeru znam da ne važi za drugu stranu.

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
136218.389 in reply to 136218.382
Date: 3/28/2010 9:19:05 AM
Overall Posts Rated:
7676
isto pitanje postavi i Jarley-u da cujemo i njegove "pomocnike".

Pročitaj moj govor i sve će ti biti jasno.

This Post:
00
136218.390 in reply to 136218.389
Date: 3/28/2010 9:59:14 AM
Overall Posts Rated:
22
Evo posto si me prozvao nekoliko puta u poslednjih par postova, dacu ti konkretan odgovor.
Ja NECU biti deo Kotoorovog savetodavnog staba, ili kako on to vec naziva.
Razlozi za to su sledeci:
1. Nemam tu ambiciju trenutno, tacno si rekao, izjavio sam da me posao oko repke ne zanima...da li ce se nesto promeniti u buducnosti, sumnjam.
2. Ja sam jos uvek "nov" u ovoj igrici, i smatram za sebe da nisam dovoljno dobar kao sto ste dobri vi ostali menadzeri(nemam toliko kvalitetnih takmicarskih meceva da bi o bilo cemu bitnom odlucivao).
Medjutim...ukoliko Kotoor bude trazio od mene da mu obavim neke "fizicke" poslove oko repke za koje ne bude trebalo mnogo znanja, vec vremena, rado cu to uciniti jer mi je prijatelj i bicu mu uvek na usluzi.
Ono protiv cega se ja borim ovde na forumu jeste vasa preterana doza sujete i vlastodrznosti.
Niko nije Bogom dan da vodi bilo koji posao, a pogotovo kada se bahato ponasa i omalovazava druge, zato vas ja ne volim, a verujem i mnogi drugi ovde.
Potpuno sam ubedjen da generalno radite ok posao sa repkom, ali uvek moze da se napreduje, i ozbiljni kandidati za selektora kao sto su Kotoor ili Superstar, takodje mogu da obave dobar posao(u rangu sa vasim, malo bolje ili losije).
Cinjenica je da nam igraci brze napreduju nego pre, ali mi jos uvek ne izbacujemo maksimalan broj kvalitetno istreniranih igraca, a to je po meni sustina.
To vam je kao kada bi ja trenirao Partizan u kosarci i kada ga trenira Dule Vujoushn...obojica zelimo da odemo u top 8 svake godine...ali on to uspe da uradi, a ja ne.
Mozda postoji neko ko moze da uspostavi bolju komunikaciju sa menadzerima talentovanih igraca...ne kazem da se nije dobro radilo...ali uvek moze bolje!
Poz za obojicu i srecno!

This Post:
00
136218.391 in reply to 136218.390
Date: 3/28/2010 11:33:38 AM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
sta bi tek bilo da nije predizborna tisina?! :-s kako je lepo samo kliktati na slatku malu narandzastu strelicu teko toliko da izgleda da su svi postovi procitani...

Advertisement