BuzzerBeater Forums

Srbija - II.1 > Sezona 27

Sezona 27

Set priority
Show messages by
From: Zvone Kralj

To: Ogi
This Post:
00
256218.381 in reply to 256218.380
Date: 5/4/2014 6:16:42 AM
Overall Posts Rated:
590590
Nemoj da bataljujes igricu, samo odigraj sa rezervama protiv mene

@Pick and pop
Cestitke za pobedu, ovi moji nisu dorasli tvojoj ekipi...

This Post:
00
256218.382 in reply to 256218.380
Date: 5/5/2014 11:28:42 AM
Overall Posts Rated:
6868
Kud ces ti? Ajde ne zezaj, sacekaj neku sezonu kad budes morao da ispadnes :P Ove sezone su nam Chunga i Nikola olaksali posao, ali bice bas zestoka borba za to izbegavanje sestog mesta, kako stvari stoje. Nikome se ne igra plej aut protiv crvenih. :)
@Atlas: Ulenjio se Mica, lepo mu na odmoru? Jos 3 nedelje, bas veliki udarac za tebe, a i za NT..

From: KostaSM
This Post:
00
256218.384 in reply to 256218.383
Date: 5/5/2014 7:54:54 PM
Overall Posts Rated:
173173
I ljudi, kako ste zadovoljni sezonom za sad? (u cilju ozivljavanja foruma)

Kakvi su vam planovi za dalje? Zelje, cestitke i pozdravi?

Ko osvaja, ko ispada? Ko su finalisti plejofa?

This Post:
00
256218.385 in reply to 256218.365
Date: 5/6/2014 3:02:30 AM
Overall Posts Rated:
21832183
Ово је интегрални део ПП послате мени сипатичном менаџеру (са којим нисам у свађи - или бар то не знам :):
Zasto ljudi prave zadjevice i carke ni iz cega?
U nedostatku razumevanja okruzeni najcesce ruznom sadasnjoscu odapinjemo strele jedni na druge.
Zar je tako tesko priznati gresku i nastaviti dalje?
Evo ja priznajem da sam preterao!

анд новв сометхинг цомплетелу дифферент:

У последње доба добио сам 1-2 поруке непристојне садржине од наших искусних менаџера којима су послате циркуларне поруке (на адресу неколико десетина менаџера у свету), па ме интересује зашто људи са ових простора имају толику потребу да реагују на начин који увелико превазилази облике лепог понашања..

п.а.
Написао сам овде само зато што сте тренутно стали с нападима.
Ако ово чудо баталим разлог неће бити овакви или онакви напади већ то што не знам одговор на питање колико тачно је потребно времена да се стигне из тачке кључања у тачку топљења, узимајући у обзир значајно смањену могућност нормалне комуникације.

Свима људима добре воље желим срећу и децу.
Као и онима који ми не мисле добро.

This Post:
00
256218.386 in reply to 256218.384
Date: 5/6/2014 3:09:54 AM
Overall Posts Rated:
590590
- Nisam zadovoljan. Imam pobedu-dve manje nego što sam planirao.
- U skladu sa izrečenim nezadovoljstvom, dva igrača su na transfer listi. Ako ih prodam, vrvtn neće biti pojačanja, pa ću pokušati da opstanem sa ostatkom ekipe. Ako, pak, ostanu, onda bi ostanak morao da bude siguran.
- Finale Apatin - Crvica, pobednik Apatin. Nikad nije lepo navoditi imena onih koji ispadaju, pogotovo što i moje ime ima šanse da se nađe u tom krugu ;)

This Post:
00
256218.387 in reply to 256218.384
Date: 5/6/2014 4:15:00 AM
OKK Apatin
II.4
Overall Posts Rated:
171171
Buduci da sam tek formirao ekipu u 3. ili 4. kolu i imao jednu bitnu povredu potpuno sam zadovoljan dosadasnjim delom sezone... Ocekuju se jos 2 bitna pojacanja do kraja regularnog dela sezone i borba za plasman u visi rang.

Sigurni treceligas mislim da je jedino Masinac a za titulu ce se boriti dve ekipe koje budu u finalu :-P

Mene zanima sta mislite o jos jednoj u nizu brilijantnih partija Roya Hiberta...? :-)
Ako se Indiana provuce do eventualnog finala sa Majami-em garant ce davati po 40 a sad ne moze vola ubosti sa metar :-)

From: Ogi

This Post:
00
256218.388 in reply to 256218.384
Date: 5/6/2014 4:46:05 AM
Overall Posts Rated:
172172
zasad sezonom zadovoljan...tu sam negde i očekivao da ću biti de sam trenutno na tabeli.

planovi za dalje nedefinisani...verovatna rasprodaja igrača ,podmlađivanje tima,proširenje arene, pa pred plej out razmisliti da li uću u borbu za opstanak, ako bude novca naravno.

Ligu osvaja Apatinac ukoliko ne dođe do GDP random iznenađenja koja su mi iskreno ogadila igru.Naravno moguće je da neko uskoči sa nekim pojačanjima pred kraj sezone...

From: Ogi

This Post:
11
256218.389 in reply to 256218.385
Date: 5/6/2014 4:56:34 AM
Overall Posts Rated:
172172
п.а.
Написао сам овде само зато што сте тренутно стали с нападима.
Ако ово чудо баталим разлог неће бити овакви или онакви напади већ то што не знам одговор на питање колико тачно је потребно времена да се стигне из тачке кључања у тачку топљења, узимајући у обзир значајно смањену могућност нормалне комуникације.

aj da odgovorim pošto ne razumem ovu tvoju poruku da li se odnosi na to da te je neko ovde od nas napadao? Za te privatne poruke ne znam, ali što se tiče foruma ovde nisam primetio da se bilo ko bilo kome obraća na neki nepristojan ili "neljudski" način. Ukoliko i bude nekih sitnih prozivkica brzo se to razgovorom na ovom istom mestu reši ..i zaista mogu reći da smo ovde od ovih prisutnih aktivnih članova na forumu ove lige zaista dobra i konstruktivna ekipa (uključujući tu i tebe) koja u svakom trenutku može i da pomogne i sa nekim savetom i sa nekim zanimljivim informacijama...

Zašto ovo pišem? Aj redom..prvo si ovde prozivao nekog od nas, ili sve nas..potpuno svejedno..da namešta neke utakmice i time utiče na raspored timova na tabeli, a onda si TI upravo to uradio pustajući utakmicu Mineru nerezonski, dok si u kupu imao bot tim. a time si direktno uticao na tabelu plave konferencije...

Sada pišeš da te je NEKO napadao ovde a u suštini- koliko ja razumem ovo tvoje napisano -TI napadaš sve NAS.

Ne smetaš ti nikom , bar ne ovde druže, ili bar ne da sam ja nešto primetio-ko zna možda mi je nešto promaklo pa sam neobavešten ;)

Elem..ako te nešto muči u vezi nas ili mene ili bilo koga pojedinačno reci javno a ne izokola i aj da se reši ili nesporazum ili tvoj neki trip.
Što se mene tiče TAČKA na ove i ovakve teme jer im ovde nije mesto i nije ih uostalom nikada ni bilo(bar ovo malo što sam ja ovde).

Last edited by Ogi at 5/6/2014 5:15:09 AM

This Post:
00
256218.390 in reply to 256218.387
Date: 5/6/2014 6:14:15 AM
Overall Posts Rated:
590590
Dobro je pitanje sta je sa Hibertom... Sumnjam da je odjednom zaboravio da igra. Ili je problem sa hemijom u ekipi ili je covek mislima na drugom mestu. U svakom slucaju, Vasington ima sjajnu ekipu i moje simpatije su na njihivoj strani. Siguran sam da ce (ako prodju Indijanu, a to iskreno ocekujem) dobro namuciti i Majami. Vol, Bredli Bil, Ariza, Nene, Gortat, Guden...dobar sastav. Najveci kvalitet im je sto su cvrsta ekipa i sto svako zna svoje mesto na terenu. S druge strane, Indijana rastrzana, sa velikim oscilacijama. Tesko ce izbaciti Vasington ako Hibert ne proigra...

This Post:
00
256218.391 in reply to 256218.390
Date: 5/6/2014 11:36:49 AM
Overall Posts Rated:
590590
Ajmo Dorcoleeeeee!!!

Advertisement