Nie ma to jak nie logować się przez 24h do BB, no tyle ogólnej dygresji teraz do rzeczy.
@vinnie_jones: wiesz że Cię lubię i dlatego postaram Ci to wyjaśnić najprościej jak umiem. Zostałem wychowany w głębokim poczuciu przyzwoitości i dlatego, gdy ktoś chce robić ludziom wodę z mózgu, to ja protestuję. Bo wybacz ale w ten poroniony system wejdą żywe drużyny, z żywymi graczami, w błogim przekonaniu, że ich gracze zagrają w kadrze i pewnie tak będzie, jak BBcy znowu zaczną ciąć kasę z hal, zabiorą wpływy z TV i wpływy z gadżetów, a nie czekaj to już było, teraz zaczęli redukować pensje tym najlepszym żeby dało się ich utrzymać przy życiu. A analogia do naszego programu jest śmieszna, bo my w 99% możemy z całą odpowiedzialnością napisać właścicielowi gracza, że on ma szanse na grę w kadrze albo tych szans nie ma i zastrzelcie mnie jeśli jedyna osoba której napisałem co sądzę pozytywnego na temat jego gracza nie umieści go w kadrze U21. Także przyzwoitość nic więcej.
@berthli:
- i drobna zmiana dotyczy bloków. Jednak ten skill u zawodników starego typu też jest zaniedbywany, bo po prostu, żeby go podciągnąć to trzeba odpuścić któryś z innych skilli, bo pensja stanie się nie do zniesienia.
Ale tak serio się teraz spytam czytałeś na globalu wątek o pensjach? Albo "rozebrałeś" któryś z kalkulatorów? Bo ja mam permanentne déjà vu, że jak zacząłeś całą koncepcję odwracania to oo pensjach wiedziałeś tylko tyle, że u C są wysokie. Otóż twierdzenie, że bloki robią pensje jest śmieszne w całej rozciągłości.
@Jax, Big Z'et, i jeszcze kilku pewnie pominąłem: fajnie, że nie tylko ja wiem ile trwa trening w tej grze i kiedy zwalnia.