ну що ж подивився я поки що 20-річних гравців, які в старій моїй базі рахувались перспективними для Ю-21. ось що з цього вийшло:
1. РЗ/АЗ :
тут вибір знову найбільший, з цим у нас знову не буде проблем цього сезону.
в першу кагорту входять Erik Kostyukov, Ruslan Ochakovskiy, Anton Khanyuk, Mykola Dyatel, Illya Levchenko, Volodymyr Solovyenko. думаю, що 6 чоловік буде достатньо для закриття позицій РЗ/АЗ чи, навіть, ЛФ.
хоча є ще на цю позиції і гравці другого гатунку: Nestor Bessalov, Naum Miklashevich, Vladyslav Bayul, і, можливо, Anton Baidan. цими гравцями потрібно дуже багато займатись, навряд чи вони зможуть попасти в склад МЗ, хоча все ще може бути.
про третій сорт не буду описувати.
2. ЛФ :
з цим у нас трішки пролема, хоча є в нас Vasyl Shevchuk, який найбільше підходить на цю позицію і якого його менеджер докачує для ЛФа.
також в нас є Maxim Ivanuk та Mstyslav Polotskiy, які можливо також стануть 2-м ЛФом.
крім них, є ще трійка третьорядових, але то таке... можу зїхати з глузду та й довикличу.
Ц/МФ
а тут *опа, хлопці і дівчата.
1. Nazar Kubrak (тут зрозуміло), Evgen Bondarenko та Olexandr Mukojida.
2. -
3. Dmytro Fomenko, Ivan Kantonenko та Alexander Terekhov.
і усьо.
висновок: збірна наступного сезону буде не сильнішою, ніж цього. тренуйте Великих, бо нехватка до піпєца.
спробую я ще раз загрузити з НТ-скаута базу гравців, можливо когось опустив.
пізніше гляну 19-річок. можливо хтось з них (особливо з Великих) поповнить лаву Молодіжки наступного сезону.
якщо у вас є гравець 20-и чи 19-річного віку, якого ви вважаєте гідним для Ю-21 - пишіть.