BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V
Back to the Sneak Peek
BB Hellas
Πες μας την ηλικία σου!
1
Καφενειο η ωραια αιγα Νο V
1000
Ψηφοφορία ΝΤ coach
25
ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΣΤΗΝ ΙΙΙ (SEASON 17)
8
Ζητηται ομαδα
23
BB fun ιστοριες
16
Μεταφραση
7
National Team Debate Thread
117
Κανόνες Εκλογών
3
Ομιλίες Υποψηφίων
4
S.17 Καλημέρα, καλή σαιζόν για...
17
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚ...
47
5η κατηγορία ρεκόρ 22-0
12
Φωτογραφικές μηχανές
4
Ισοβαθμίες;; (μετακινήθηκε)
1
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΘΑΡΣΗ!
60
Hattrick business
28
Its a BB Research
1
<
>
Favorite Folders
Καφενειο η ωραια αιγα Νο V
(thread closed)
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
kavala44 (1)
Mamuwalde (49)
Don Rotondo (24)
Lygas (8)
isparos9 (1)
xristos (14)
yiannis_paros (23)
Matsas (1)
Tyfonas (1)
harry21 (1)
Aizenbro (1)
JohnnyB (9)
nikos64 (37)
Gre©©o (5)
akage14 (2)
kapetan_fasarias (4)
marsattacker (6)
Jessoulas (3)
loumpos23 (8)
Antil11 (1)
JamesBond (31)
GIANNIS.K. (26)
PRELEVITS (6)
Kajabbar (11)
Ricky Davis (4)
kasper7 (24)
akis07 (8)
Harispgp (1)
The Birdman (14)
sakis k (1)
thanos (51)
mkostantak (6)
unforgiven (6)
kavalafc (25)
tzilardino (4)
kiriakosGR (4)
kosmio (5)
Oλέκος (4)
Mizericho (24)
pazinok (3)
EGM-Nickleon (18)
kouklos (4)
takiss78 (5)
WINDASS (7)
otto 7 (8)
PERI (1)
KOBE ZOGRAFOS (17)
GM-sarithin (6)
autokratoras78 (18)
spartan (4)
Dream Manager (11)
Belbento (1)
Demetrius (17)
Bambs (1)
Gio Sugar (10)
epanastatis79 (15)
parasios2 (2)
Bishop_W (2)
gkalis (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
nikos64
To:
EGM-Nickleon
This Post:
3
176683.385
in reply to
176683.384
Date: 5/9/2011 2:53:12 PM
Overall Posts Rated:
303
Εχει ενδιαφερον η συζητηση .....
πρωτα ο παναθηναικος παναξια κερδισε την κουπα και μαλιστα την κερδισε σε σειρα αγωνων οχι σε ενα αγωνα και εξω (φυσικα και ο τελικος ηταν με την μπαρτσελονα) .τωρα αν οι αλλοι πηγαν για εμπειρια , για τουρισμο κλπ προβλημα τους ουσιαστικα ομως δινουν ακομη μεγαλυτερη αιγλη στον παναθηναικο τον θεωρουν μεγαθηριο (που ειναι) και απλα το απολαμβανουν...
εμενα μου αρεσε ο καλαθης και στο φαιναλ 4 (στα 22 ο διαμαντιδης ουτε καν την φανελλα της εθνικης δεν ειχε φορεσει) και ο βουγιουκας στον ημιτελικο ... τι θα κανουν στο μελλον ? αγνωστο αλλα ειναι στο χερι τους ...
Και να βαλω μια φωτια
Αλλο γκαλης σαν κοινωνικη προσφορα στο μπασκετ και αλλο σαν αθλητης .
Ναι ο γκαλης ηταν παρα πολυ καλος αλλα και ο διαμαντιδης ειναι εξισου καλος ισως και καλλιτερος ...
Τωρα υπαρχουν και τα μελανα σημεια της τοτε εποχης...
Οπως το περιβοητο no pay no play (για αυτο δεν ειχε παει τοτε στην αργεντινη?)
Τι καταφερε ο γκαλης σε συλλογικο επιπεδο? να κερδιζει τον Παοκ...
Τοτε ολη η ομαδα επαιζε για τον γκαλη που επρεπε να παιζει 40 λεπτα ...
Ναι δεν μπορουσε να πλαισιωθει με καλλιτερους συμπαικτες γιατι επρεπε να παιρνει 400 μυρια εκεινη την εποχη και αλλα τοσα ο γιαννακης εκτος βεβαια και της εμμονης του ιωαννιδη να μην θελει μαυρο στην ομαδα.... αλλο βεβαια οταν πηγε στον ολυμπιακο ...
Αυτα τα ολιγα και να θυμαστε οτι καθε νομισμα εχει 2 οψεις .....
Mark Unread
Ignore User
From:
autokratoras78
This Post:
0
176683.387
in reply to
176683.386
Date: 5/9/2011 4:04:24 PM
Overall Posts Rated:
186
Με εχει κουρασει η συγκρηση αυτη που γινεται συνεχως μεταξυ ΑΡΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και τωρα τελευταια η νεα μοδα ΝΙΚ - ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.......
Ο καθενας εχει τη γνωμη του , το θεμα ειναι ποιοι εχουν τη γνωση???
Για μενα εχουν την γνωση οσοι εζησαν στο πετσι τους και τα 2 ......
Οσοι δεν τα ζησαν, δεν ειναι αντικειμενικοι, οσοι τα εζησαν αμφωτερα δεχομαι να μου πουν οτι πιστευουν, οσοι ομως τα λενε οπαδικα και απο αυτα που διαβαζουν απο εφημεριδες δεν εχουν να μου πουν τιποτα....
Συγκρησεις μπορει ο καθενας να κανει.... οτι θελει με οποιον θελει δεν απαγορευεται το αποτελεσμα ομως της συγκρησης δεν παει να πει κανεις οτι ειναι πορισμα κοινα αποδεκτο απο ολους διοτι μιλαμε για ανθρωπους και οχι για συσκευες {βλεπε κινητα τηλεφωνα}.
Στο θεμα ψηφοφοριας λοιπον πιστευω οτι ο Γκαλης ειναι μεγαλυτερος κατα πολυ και ο Παναθηναικος παλι μεγαλυτερος και τα δυο τα εζησα....[γνωμη μου το ξαναλεω]
Mark Unread
Ignore User
From:
autokratoras78
To:
Mamuwalde
This Post:
0
176683.389
in reply to
176683.388
Date: 5/9/2011 5:22:57 PM
Overall Posts Rated:
186
Συμφωνω παρε ακομα ενα μπαλακι απο μενα......
Οταν ενας αθλητης μπενει στο Hall of Fame γιαυτο μπενει για να θυμωμαστε ολες τις καλες στιγμες του και να χαιρομαστε που ζησαμε ολα αυτα και οι νεοι να παραδειγματιζονται και να γινονται παραδειγματα προς μιμηση.
Mark Unread
Ignore User
From:
nikos64
To:
autokratoras78
This Post:
1
176683.390
in reply to
176683.387
Date: 5/10/2011 1:21:56 AM
Overall Posts Rated:
303
Πολυ απλα φιλε μου ειναι αδικο και ατοπο να γινονται αυτες οι συγκρισεις , αδικουνται και οι δυο ....γιατι?
Γιατι προσπαθεις να "μετρησεις" αυτα που εκανε η μια ομαδα εκτος και εντος γηπεδου με αυτα που κανει η αλλη εντος ... το ιδιο και με γκαλη διαμαντιδη ... εε δεν γινεται , δεν στεκει ...
Αυτο που εκανε τοτε ο Αρης ειναι απιθανο να το ξανακανει καποια ομαδα , ενω αυτο που κανει ο Παναθηναικος μπορει να το κανει και καποια αλλη ομαδα στο μελλον.
Αν καποιος θελει αντικειμενικα να πει ποια ειναι καλλιτερη ομαδα εντος γηπεδου η και καλλιτερος παικτης εγω θα ψηφισω αυτους του σημερα..
Αν με ρωτησεις ποια ομαδα και παικτη εχεις στην καρδια ε τοτε λεω οι του τοτε για την μαγεια που μου προσφεραν και ας μην πηραν τιποτα εκτος ελλαδος...
Υ.Γ. Ενα παικτη που τον θεωρω τεραστιο ειναι ο Αργυρης Καμπουρης για εκεινες τις 2 βολες που εβαλε ... μια Ελλαδα κρεμασμενη πανω του ... για σκεφτητε το ποσοι θα αντεχαν το ψυχολογικο βαρος της ευθυνης εκεινης της στιγμης ...και δεν ηταν ενα σουτ αλλα βολες ...εσυ η μπαλλα ...το ταμπλο και ενα εθνος απο πανω σου.... ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης ο οικοδομος.
Mark Unread
Ignore User
From:
autokratoras78
To:
nikos64
This Post:
0
176683.391
in reply to
176683.390
Date: 5/10/2011 3:37:18 AM
Overall Posts Rated:
186
Φίλε μου είμαι Αρης μεγάλωσα με τον Γκαλη και μόνο, με την μαγεία της Πέμπτης που έκλειναν όλοι τα μαγαζιά τους και έτρεχαν να δουν τα ματς , με το θαύμα της εθνικής του87 που κατεβήκαμε στον Λ. Πύργο τότε ήταν όλα πρωτόγνωρα τότε υπήρχε τρέλα δυψα και πορωση. Για συγκεκριμένους λόγους είχα την τύχη να βλεπω τον Γκαλη να κάνει προπόνηση και ήταν αιώνες μπροστά απο όλους ήταν παράδειγμα για όλους Ήταν ο λόγος που μια χώρα αγάπησε ένα άθλημα και που πολλα παιδιά όπως είναι οι σημερινοί αθλητές Διαμαντθδης Σπανούλης κ.λ βγάζουν το ψωμι α τους και γεμίζει η τσέπη τους .... Οπότε Νικ είναι ένας και δεν θα ξαναβγει ποτέ .... Και Αρης είναι ένας γιατί ήταν όλης της Ελλάδας και αυτο δε θα ξαναγίνει ποτέ, απλά πρέπει να αναγνωρίσω ότι τα κατορθώματα του ΠΑΟ είναι τεράστια σε όλη την μπασκετικη Ευρώπη και ότι ειναι παίκτης παικταρας όντως ο Διαμαντίδης όμως θα ξαναβγει ενώ σαν τον Νικ και όλα αυτά που πρεσβεβε ποτέ.
Mark Unread
Ignore User
From:
nikos64
To:
autokratoras78
This Post:
0
176683.392
in reply to
176683.391
Date: 5/10/2011 3:59:07 AM
Overall Posts Rated:
303
Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε σε κατι .Αν προσεξες τι εχω γραψει αυτο ακριβως λεω ... το τοτε ειναι απιθανο να επαναληφθει ενω το τωρα εχει καποιες ελπιδες να ξαναγινει ...
Ποιος το ειχε πει οτι ολοι οι παικτες πρεπει να πληρωνουν και ενα γκαλοσημο στο καθε συμβολαιο τους ? δεν θυμαμαι..
Αλλα επειδη εισαι Αρης και τα εζησες τωρα δεν μπορεις να πεις οτι γινανε και καποια λαθη τοτε ?Δεν υπηρξαν και καποιες καπως σκοτεινες πλευρες οπως τοτε που ειχε κερδισει εντος ποσους ποντους 25? 30? και πηγε ιταλια και αποκλειστηκε..
Δεν λες ενα γαμωτο αυτο να ειχε γινει θα ειχαμε παρει μια τεραστια κουπα ? λιγο αν βαζαν νερο στο κρασι τους ορισμενοι ?
Mark Unread
Ignore User
From:
unforgiven
To:
Don Rotondo
This Post:
1
176683.394
in reply to
176683.393
Date: 5/10/2011 6:56:46 AM