Најновији мој проблем на ББ-у:јуче сам бидовао за играча
Lucas Lahr (14840613), фин за овај ранг такмичења Σск>110, плата < 40к, 30г+ (јбг) и то у трену када је коштао 408к.
Већ сам о томе којегде писао, поента је да сам за њега нудио много више него онај ко га је купио (нет ми је беспрекорно радио ► знам по томе што сам играо блиц партије шаха на 1 минут ≡ тамо се одмах види колико вам је брз нет а и забавите се мало).
Па добро, де, није ми први пут да ми играч "побегне"..
Али... чекало ме је после тога "пријатно" изненађење - у финансијама сам имао минус од ~ 600к и 12 мојих играча.
Најновији бисер ББ-а ➲
Од пре сат и по имам новог играча Pekka Kavonius
(23138640) ког нисам ни бидовао (скинутих 622к за њега), а он шака јада (по мени не вреди ни 350к).
Не верујем да ће ми вратити $ а "чашћен" сам дубљим гурањем у недељни минус (за ≈14.5к више у односу на траженог играча).
А и кој мој сам и оног првог бидовао кад ни са њиме не бих могао довољно добро да се одупрем ривалима на путу ка титули..
Ставићу ову цепаницу данас у тим е да ли покуша да ме демантује.
Одавно (преко 20 сезона) нисам имао у тиму играча са тако "скоцканим" скиловима. Бар да има неку годину мање па да га дорадим и покушам да извучем барем 80% од овога што сам платио.
Овако... све сам ближи бану уколико га ико купи за ову цифру коју ми скинуше за њ.
Како год...
Данас је леп дан. Искористите га!
Last edited by jamais vu at 4/11/2015 4:09:55 AM