BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > У-21 репрезентација (2 дел)

У-21 репрезентација (2 дел)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
273845.384 in reply to 273845.383
Date: 1/12/2021 2:54:39 AM
Overall Posts Rated:
2727
Sega vaka. I da pobedese, pak kje imase progovori, deka bilo so mnnogu mal rezultat, i sega so izguben rezultat, povtorno progovaranja, navistina ne znam kakvi tokmaci ste, nikakvi luge ste. Sto ste glasale, sto k........ sakate povekje, daj vekje nosete se ...... barajte da mi go baniraat klubot, taka kje se spasete. A site se pravete eksperti, site ste strucnjaci, ne biva spiete so igrata, eden od najgolemite strucnjaci sto se pravese na igrata, pa go gledam, i on vekje treta sezona dreme vo vtora liga. Ne mozam jas da vodam po tri-cetiri kluba, za da mozam da sum ekspert koj kje profitira so nerealna slika vo igrata, da si prefrluva igraci od klub vo klub. Sto imavme slika pred nekoj mesec, i toa od najuspesniot ekspert na igrata, pa koga-togas go upecaa, i go baniraa. Jas ne mozam da igram taka, probav na pocetok taka, vidov deka koga-togas kje te ulovat, i bataliv da igram taka, a vie golemite eksperti, koj ste povekje od eden klub, i si prefrlate igraci, od klub vo klub, terajte si ja igrava. A za reprezentacijata, soberete potpsi, zalete se kaj adminite, neka me smenat, a na vas, koj i da vi dojde, tesko deka kje vi pogodi, i najgolemiot ekspert sto se pravese deka e, selektor e na nikakva drzava, da ne recam na banana drzava, i toj da go prevzeme kormiloto na ovaa selekcija, tesko deka kje vi pogodi na site vas eksperti, i na nego kje mu najdete greski, "zosto ovoj igrac si go vnel vo igra, zosto ovoj si go zemal..... i taka natamu", za toa se resil da bide selektor vo nikakva drzava, za da vi ugodi na vas, kako sto se sekjavam, deka imavte zabeleski i na prethodniot selektor, koj ja vodese selekcijata, pa da kazam ekspresno, ama za zal go baniraa, bidejkji imal povekje od dva kluba. Za toa, soberete potpisi i smenete me, a jas, kako ja vodam, i kje prodolzam da ja vodam, rabotam spored nekakva skripta, koja pokazuva koj igrac e podobar na koja pozicija, poradi toa taka igraat, a vie, ako ste eksperti za vodenje na klubovi, ne na klub, terajte.

This Post:
00
273845.385 in reply to 273845.384
Date: 1/12/2021 6:00:28 AM
Overall Posts Rated:
2626
Selektore izmesa i babi i zabi vo postot. Svesen si deka ako ne gadjase "normal" ke pobedevme? I navistina ako rabotis oo nekoja skripta odma batali ja. Hasimi nema sansi da bide bek, vo nekoi slucai moze da igra krilo ama bek nikako. Toa se glavnite pricini za vcerasniot poraz, koi odat na tvoja smetka.

This Post:
00
273845.386 in reply to 273845.385
Date: 1/12/2021 9:41:38 AM
Overall Posts Rated:
2727
Hahahaha, okej, sekogas e topkata na selektorot, edno vreme tresevte zeleni na forumot, deka trebalo da se raboti po ne znam kakvi skripti, trebalo ova, trebalo ona, sega, povtorno zeleni, "Ako imas skripta, rabotis po skripta, batali ja". Navistina ne znam sto sakate, a i sto sakate da postignete, ili kako dojde nekoj ponov menadjer, op, drugite ne cinat, odnosno starite sto zborele, deka toa treba, pu pu, toa ne vazi. Znaci sekoj menadjer, so posebni posakuvanja, e toa ne e mozno vo realniot svet na kosarkata, a ne pa tuka na ovaa menadjerska internet igra. Ne sakam da se karam so nikogo, ama ja preteravte, ne biva, ne smee da se izgubi. Prevzemi ja palkata vo idniot izbor, i raboti ti kako sakas, a jas vaka kje rabotam, i da ima dobri rezultati, povtorno nema da vi se pogodi, togas pa kje vikate, so slab rezultat si pobedil, kje izgubime ova. Gi imase i tie muabeti, na prvoto moe selektoruvanje, imase pobedi, ama pobedite ne bile pobedi, bidejkji bile so mali rezultatski pobedi. Ostavete, batalete muabeti. Ako davate sovet nesto, davajte, a vakvi predrasudi, ova ne ti trebalo, toa jok.

This Post:
00
273845.387 in reply to 273845.386
Date: 1/12/2021 10:39:48 AM
Overall Posts Rated:
00
Шо мешаш бре толкав реферат а не кажа 2 збора за натпреварот, как ке објаснес тоа шо погодујш тактика на слаб противник и играш пред домашна публика, играш стрпливо без логика. Си се кандидирал собрал си другарове да те гласат и ќе плачеш туја сите против тебе биле.Конкретно за овега резултат кажи нешто кажи зошто изгубивме,ама не дс пишуваш реферати да плачеш вака правите ми така правите ми.

This Post:
00
273845.390 in reply to 273845.389
Date: 2/9/2021 9:29:06 AM
Overall Posts Rated:
2727
Pa neli Danska e mnogu zad nas, a ete ekspertu, si izgubil i toa duri nad 30 kosa razlika. Ili povtorno kje se pravdas deka poradi mene si izgubil.

This Post:
00
273845.391 in reply to 273845.390
Date: 2/9/2021 10:13:15 AM
The Black Ice
II.1
Overall Posts Rated:
123123
Second Team:
dragonfly18
drugar ako znaes kako funkcionira entuzijazmot, dobro, ako ne da se objasnime uste ednas. Otpustase/povikuvase igraci, taka stignavme do ent = 1. So toj ent mozeme samo da gubime kako magarinja i nisto poveke. Ako razbra arno, ako ne, pak arno, da sme zivi i zdravi.

This Post:
00
273845.392 in reply to 273845.391
Date: 2/9/2021 10:21:24 AM
Overall Posts Rated:
2727
Razbrav, za sekoj poraz vo idnina kje vi bidam vinoven jas. Vie ste pregolemi eksperti, razbiram. Ama so teski ..... ne se pravi muabet. Sepak da si mi ziv i zdrav. Pa kako ti dade bog ponatamu.

This Post:
00
273845.393 in reply to 273845.392
Date: 2/9/2021 10:31:03 AM
The Black Ice
II.1
Overall Posts Rated:
123123
Second Team:
dragonfly18
sekoe dobro
.......

This Post:
00
273845.394 in reply to 273845.393
Date: 2/10/2021 8:44:52 AM
Overall Posts Rated:
2626
Заврши официјалниот дел од натпреварите за оваа сезона. На крај го освоивме 4 место со скор 3-4 кој што го сметам за наш неуспех.
Од денес ќе бидат повикувани играчи на кои ќе сметам наредната сезона и со нив ќе ги играм пријателските до крај на сезоната. Едно големо благодарам до сите кои трениравте и имавте играчи во младата репка, како и поради одржување на константно висока форма кај играчите. Од ваша страна се беше направено за чиста десетка па се надевам дека и следната сезона оние кои ќе бидат во поширокиот состав ќе бидат тренирани и ќе имаат висока форма.
Поздрав

Advertisement