Ukraina vs. Kazakhstan 116 - 121 (76041) -5Програли через підбори -5 очок. 17 додаткових атак другим темпом отримали ми у свою сторону. В той же час, ми зробили дуже мало підборів в атаці. Відповідно ми зробили на 16 кидків менше ніж казахи.
Причина цьому - мої зміни в захисті, які я хотів протестувати у товарці. Про них детальніше далі в аналізі нашого захисту.
Аналіз нашої атаки:Ідея нашої атаки не нова, Кукленко на АЗ вже показував як він вміє кидати, і в цьому матчі було не виключення.
В нападі я не бачу особливих провалів, % попадань хороший. Проблема тут була в тому що ми кинули мало кидків, із за того що програли підбори. Кукленко, Дроздов, Яцик, Дранов, Чечер і Дедечко забили достатньо. Пасів також предостатньо. А вот захист і підбори... про це далі
(https://i.imgur.com/WDq9cFp.png)Аналіз нашого захисту:Ідея захисту полягала в тому щоб збільшити підбори і внутрішній захист за рахунок 3х великих у складі: Кукленко, Бодякін і Пелюк. Але щоб не було провалу в зовнішньому захисті, я виставив зону 3-2. В даному матчі 3-2 проти внутрішньої тактики зіграло з нами злий жарт, персоналка була би в рази краще.
В захисті були заміни, які я виставив наступним чином: АЗ (Кукленко-Сіверчук) захищався як Ц, Ц (Пелюк-Кучеревський) як ЛФ. Я дуже хотів протестувати цю зміну, щоб побачити чи зможемо ми використовувати Пелюка як допоміжного захисного гравця у стартовій 5ці, але і щоб в нападі він був корисним і в захисті підбори би приносив. Чомусь я був впевнений у тому що ми підбори не програємо, але як я зрозумів, по факту Куклекно не був на підборах в атаці, бо стояв як АЗ на пермиетрі і був відрізаний від командних підборів в атаці. В той час як у них було 2-3 в захисті і на підборах було 3 великих. В той же час, Пелюк який би мав збирати підбори в захисті, зробив всього тільки 3 підбори
Експеремент виявився не вдалим.
До цього в мене завжди був пунктик ставити на РЗ під щит чистого малого і не міняти його в захисті ніяким чимном, щоб не програти розіграш. Глянувши наш 1ий матч, цей матч і матч поляків проти
(75884) франції, приходжу до висновку, що крім РЗ потрібно лишати також Ц статичним, адже це на пряму впливає на загальний підібр команди.
Висновок:
Краще було поставити Кукленко на Ц, а Пелюка на ЛФ і зіграти без замін та персоналку, тоді би підбори були б зовсім інші. Також дуже не хватає Ліванського... Надіюсь на наступний матч він буде у формі.