BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: Pavl0s

This Post:
00
124401.385 in reply to 124401.384
Date: 1/30/2010 7:58:43 AM
Overall Posts Rated:
7373
ego leo na kaneis auto pou nomizeis kai min akous tous allous :D .. eisai o c0ach mas ... tha sou poun kamia vlakeia pali tha tous akouseis , tha xasoume kai tha se krinoun kai apo pano ... kalo einai na miliseis me tous empeirous kai mono kai oxi me ton kathe vlaka pou viskete sto forum .. sorry kai olas alla auti eiani i alitheia ... peithoume ton kaja na paiksei opos theloume emeis kai meta tou fonazoume kai apo pano! Kajabbar ego leo na kaneis oti pisteveis kalutero .. kai afou pisteveis oti to koita mesa me tis agonistikes katastasis kai ta loipa eiani kalo tora go for it ... prosopika opos to vlepo o panagiotopoulos exei polu kali agonistiki katastasi kai tromero DMI ... alla dn ksero ta skills tou .. opote paikse opos thes .. ego oti kai na ginei tha sou po ena MGEALO BRAVO pou asxolise toso polu me tin ethniki :D!

This Post:
00
124401.386 in reply to 124401.385
Date: 1/30/2010 8:06:09 AM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Twra teleftaia blepw oti to look inside bgazei kala apotelesmata genika se olous.H mhxani tou paixnidiou fainetai na to evnoei kai to exei kanei kai pio grigoro.
Panta analoga kai me tous paiktes pou exeis.Den kseroume ta skill aftwn pou 8a baleis opote h swsti apofasi anhkei se sena.

Last edited by Tomygun at 1/30/2010 8:12:08 AM

This Post:
00
124401.387 in reply to 124401.385
Date: 1/30/2010 8:43:02 AM
Overall Posts Rated:
66
simfono me ton pavlara.kane auto pou thewreis esi swsto.

This Post:
00
124401.388 in reply to 124401.387
Date: 1/31/2010 5:35:27 AM
Overall Posts Rated:
112112
Πλέον έχω κατασταλάξει στους συμβούλους μου.
Σέβομαι και λαμβάνω σοβαρά υπόψη τις γνώμες των JohnnyB, του Tyfona και του Καβάλα44 (τυχαία η σειρά αναφοράς, για να μη παρεξηγηθώ).
Απλά αυτή την εβδομάδα χάρηκα, γιατί όταν μίλησα στο τηλέφωνο με τον Τυφώνα, του είπα αυτό ακριβώς που ήθελε να μου πει και αυτός.
Η αρνητική κριτική είναι απόλυτα λογική όταν ξεκινάς με το εντυπωσιακό 0-4!!!
Βλέπετε με τον Προμπονά η αδύναμη γνώση μου για τη λειτουργία των συστημάτων δεν φάνηκε και δεν φαίνεται γιατί έχοντας μέτριους σε όλα παίκτες ότι σύστημα και αν βάλω, θα ανταποκριθούν οι παίκτες μου.
Με την Εθνική και στο επίπεδο παικτών Α1 είναι πολυτέλεια αυτό, οπότε πρέπει να ξέρεις εξαιρετικά τη λειτουργία της μηχανής παιχνιδιού, ώστε να μπορείς να εκμετταλευτείς τα εξαιρετικά πρωτεύοντα skills των παικτών, αλλά και να καλύψεις τις αδυναμίες τους στα δευτερεύοντα.
Πάντως ελπίζω οι ώρες που δαπάνησα, δαπανώ και θα δαπανήσω για την Εθνική, όσο και οι ώρες που δαπάνησαν, δαπανούν και θα δαπανήσουν οι προαναφερθέντες και όχι μόνο χρήστες με το να μου δίνουν υλικό και να ασχολούνται προσωπικά με την όσο το δυνατό γρηγορότερη εκμάθησή μου στις απαιτήσεις χειρισμού μίας Εθνικής ομάδος, να βγούνε πλέον και σαν αποτελέσματα μέσα το γήπεδο.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.389 in reply to 124401.388
Date: 1/31/2010 8:38:40 AM
Overall Posts Rated:
22
μπραβο αν και αργησες σε καποια πραγματα ειμαι σιγουρος μεχρι την επομενη διοργανωση θα εχεις κανει δουλεια οποτε κ καλα να μην παμε δε θα παραδωσεις καμμενη γη πολυ συμαντικο αυτο

This Post:
00
124401.390 in reply to 124401.389
Date: 2/1/2010 1:15:40 PM
Overall Posts Rated:
170170
re paidia mia prwti erwtisi. giati moirazoume ton xrono stous paixtes toso poly?

This Post:
00
124401.391 in reply to 124401.2
Date: 2/1/2010 2:18:16 PM
Overall Posts Rated:
303303
Μια "συμβουλη" γενικου χαρακτηρα .Να γνωριζεις τι γυμναστη εχουν οι ιδιοκτητες των παικτων της εθνικης και οταν ανεβαζουν σκιλ καλο θα ειναι για πληρεστερη εικονα να βλεπεις χρονο τελευταιας προπονησης και σε ποσες θεσεις εγινε.

This Post:
00
124401.392 in reply to 124401.391
Date: 2/2/2010 7:18:44 AM
Overall Posts Rated:
112112
Σωστό, δεν το έχω κάνει αυτό. Τη ροή όμως pop up μονάδων την τηρώ.
Βέβαια έχει να κάνει και με το πόσες θέσεις προπονεί ο χρήστης.
Εγώ όμως έχω άλλο ερώτημα που έψαξα σε forum αλλά δεν το βρήκα.
Είχαμε μία συζήτηση μεγάλη και με τον Τυφώνα και με τον JohnnyB σχετικά με τις προσπάθειες που παίρνουν τα guard στη Look Inside και στη Low post επίθεση αντίστοιχα.
Πράγματι με παιχνίδια που είδαμε στη Look Inside οι περιφερειακοί πλέον στη σεζόν 11 παίρνουν ίσως και περισσότερες προσπάθειες από τους ψηλούς παίκτες. Αντίθετα το Low Post εκμεταλλεύεται καλύτερα τον SF.
Χθες όμως δεν έγινε αυτό. Οι ψηλοί της Λευκορωσίας πήραν τις περισσότερες προσπάθειες και μέσα στο ζωγραφιστό και οι δικοί μας περιφεριακοί περισσότερες από τους δικούς τους. Ακόμη χειρότερα οι δικοί μας ψηλοί σουτάρανε κατά κύριο λόγο εκτός ρακέτας, ακόμη και τρίποντα, ενώ οι δύο guard μας Καρόπουλος και Βογιατζής έχουν την καλύτερη πάσα μας, μετά τον Κοκκαλίδη που ήταν τραυματίας.
Επιπρόσθετα η τριάδα των παικτών μας στις θέσεις SF-PF-C ήταν όλοι παίκτες ρακέτας με υψηλή εσωτερική άμυνα. Πάραυτα δεν καταφέραμε να τους κάνουμε να σουτάρουνε εκείνοι απ'έξω.
Πλέον είναι φανερό πως οι τακτικές αργού ρυθμού παράλληλα με τις εσωτερικές τακτικές δεν ταιριάζουν στο συγκεκριμένο υλικό που έχουμε.
Βέβαια υπάρχει και η άποψη του Kastroman περί ασχετοσύνης μου που επέφερε την ήττα από τη Λευκορωσία, αλλά δεν πιστέυω πως χθες η ομάδα στήθηκε παράλογα.
Θα ήθελα βέβαια να μην είχα την ατυχία με τον τραυματισμό του Μάντζιου στο τέταρτο λεπτό και ούτε θα πω πως αλλοίωσε το αποτέλεσμα, απλά είναι κρίμα στο μοναδικό παιχνίδι που είχε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι το καλύτερο τριάρι μας για εσωτερικές τακτικές, να μη μου δωθεί η ευκαιρία να δω πως θα επαιζε.

The secret of communication lies in defeat...
This Post:
00
124401.393 in reply to 124401.392
Date: 2/2/2010 7:23:18 AM
Overall Posts Rated:
99
file egw dn thelw na pw oti dn eisai kalos coach..coach kalos borei na eisai kai malista pisteuw oti eisai apo tous kalous coach..alla me thn ethniki peiramata dn kanoume!!!h ethniki dn ths aksizei na briskete se auth th thesi..dn ginete na leme oti twra tha dokimasoume susthmata sta alla mats afou exoume apokleistei..

This Post:
00
124401.394 in reply to 124401.392
Date: 2/2/2010 7:49:06 AM
Overall Posts Rated:
303303
Ενω στα σκιλ προσπαθεις να εχεις μια καποια ισορροπια , να υπαρχουν δηλ δευτερευοντα σκιλς , στις τακτικες γιατι δεν το κανεις?

This Post:
00
124401.395 in reply to 124401.393
Date: 2/2/2010 3:28:23 PM
Overall Posts Rated:
343343
Καθότι συνυπεύθυνος εν μέρει (σε αυτό θελω διόρθωση από όσους ξέρουν ορθογραφία και λίγα αρχαία. με η ή εί;) για την τακτική οφείλω να απαντήσω σε μερικά πράγματα.

Πειράματα: Πλέον αφού δεν έχει κάτι ουσιαστικό να χάσει η εθνική πέρα από το γόητρο αυτά επιβάλλονται. Και ο εμπειρότερος προπονητής να ήταν θα χρειαζόταν κάποιο χρόνο να δει το πως κολλάνε οι παίκτες μεταξύ τους.

Ο karjabbar επέλεξε το είδος της τακτικής που ήθελε, εγώ προσπάθησα να τον βοηθήσω να το κάνει να δουλέψει σωστά, έχοντας μεγάλη εμπειρία από αυτού του του είδους τακτικές. Ο karjabbar είχε σκοπό να παίξει κοίτα μέσα, εγώ πρότεινα low post έχοντας υπόψιν τις ιδιαιτερότητες του Μάτζιου σαν παίκτη, ξέροντας πως θα έπαιρνε πολλές προσπάθειες σαν ΣΦ, και θέλαμε να τον εκμεταλλευτούμε στο έπακρον Επίσης επιλέχθηκαν στις θέσεις των κοντών 2 PG με πολύ καλή πάσα αφού πλέον στο κεντρικό φόρουμ μετά από άπειρες συζητήσεις σαν συμπέρασμα βγήκε πως για να δουλέψουν αυτές η πάσα των κοντών και η αποτελεσματικότητα της επίθεσης είναι βασικά για να δουλέψουν. (το είχαμε αυτό) Δυστυχώς ο Μάτζιος τραυματίστηκε και έτσι 1 ματς που κτίστηκε πάνω του χάλασε.

Αν ήταν σωστή η τακτική που επέλεξε; την άποψη μου για τις εσωτερικές τακτικές την έχω εκφράσει ουκ ολίγες φορές. Οι μεγάλες επιτυχίες της εθνικής Κύπρου άλλωστε ήρθαν από το τρέξε. Από την άλλη όμως δεν μπορούσα να του αρνηθώ να δοκιμάσει κάτι τώρα δεδομένου ότι το αποτέλεσμα πρακτικά είναι αδιάφορο. Η γνώμη μου είναι πως στην Ελλάδα ταιριάζει να τρέχει.

Υπήρξα ένας από τους πιο αυστηρούς επικριτές του αναγνωρίζοντας όμως την διάθεση του για δουλειά. Κάποιες στιγμές φάνηκε λίγο ξεροκέφαλος, αλλά από την άλλη δέχομαι πως σε μερικά πράγματα όσα και να σου πουν αν δεν πάθεις δεν θα μάθεις. Το ίδιο ισχύει για όλους μας.

Το σημαντικό πια είναι πως κατάλαβε πως άλλο προμπονάς άλλο εθνική, και συμβουλεύεται κάποιους εμπειρότερους, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια πως τον ευνουχίζουμε. Ο τελευταίος λόγος δικός του αφού αυτόν βαραίνει και η ευθύνη.

Η χρονιά έχει χαθεί νωρίς. Ας του δώσουμε το περιθώριο λοιπόν για πειράματα έτσι ώστε την νέα σεζόν να παρουσιαστεί έτοιμος.

Advertisement