Szevasz!
Szerintem nem a legjobb megoldást választod. Én első évemben megpróbálkoztam azzal, hogy idősebb játékosokkal játsszak és úgy jussak fel, de nem jött össze, mivel kiismerhető voltam, nem fejlődtek a játékosaim, illetve kikaptam a döntőbe.
Aztán második évben kiválasztottam azt a két posztot, amit edzeni akartam, oda vettem 18-19 éves minimum tehetség tehetségű játékosokat, azokat edzettem, így ők folyamatosan jobbak lettek, a többi posztra pedig már kész játékosokat raktam be. Innentől kezdve a többi csapattól folyamatosan jobb lettem, mivel az edzések miatt a csapatomra erősödött. Aztán fel is jutottam. Szerintem válassz ki 2 posztot amit edzeni szeretnél, mert ahogyan láttam most nincs is olyan játékosod aki fejlődne, aztán kezdjél el edzeni jó fiatal játékosokat, illetve a taktikádat tényleg változtassad közbe, és akkor sikerül a feljutás. Illetve a rosszabb, gyengébb csapatok ellen simán lazázzál meccseket. Jobb csapatszellemmel sokkal több az esélyed a rájátszásba. Én is 11-es csapatszellemmel mentem bele a rájátszásba és így sikerült a feljutás. A másik meg helyezéstől függően vegyél a rájátszásra egy fanatikus vagy egy vezérszurkoló menedzsert. Ez is sokat segíthet.