I treci poraz u nizu, na kraju samo od 12 razlike iako su imali dosta vecu prednost, igrali smo tie vs tie, moramo vratiti ent, veliki pad u trecoj cetvrtini, ali svakako nismo ocekivali nesto vise od super jake Turske sa vecim entom.
Od sledece utakmice pocinje borba za pobjede! :)
Pa za vas imam molbu da mi odgovorite na BB-mail da vidim vase misljenje, kako da odigramo sledece utakmice, da izvucemo 3 pobjede bar.
Plan A
Da igramo svom snagom sledeci mec i idemo na pobjedu iako su Ukrajinci do sada igrali sve sa tie mislim i imaju veci ent, i vjerovatno nece trositi ent na nas vec ce igrati tie, a mislim da nismo mnogo losiji od njih, po meni nasa prednost su vanjski igraci, a i unutra imamo igrace da se nose sa njihovima.
Pa onda da igramo tie protiv Rumuna, koji su jaki dosta vani ali nije im forma idealna, da pokusamo izvuci pobjedu, mada i ako budemo porazeni cilj nam je da ent malo popravimo za sledeci mec protiv Svedske, protiv koje bi igrali svom snagom i ostvarili pobjedu i na kraju protiv slabasne Armenije, mada do sada su Armenci sve utakmice igrali sa tie, tako da mislim da se cuvaju da ispucaju sav ent na nas i ostvare jednu pobjedu sto bi za njih bio uspjeh.
Plan B
Da igramo tie protiv Ukrajine i dodatno povecamo ent i onda da sledece tri utakmice igramo svom snagom, mada mislim da nebi mogli nikako tako uspjeti jer bi nam ent bio jako srozan.
Moramo sve uraditi da bi iscupali 3 pobjede, jer mi je plan pokvario poraz u prvom mecu, tako da sam cuvao ent za posljednje meceve, i mislim da mozemo izvuci te tri pobjede.
Molio bih vas da se javite na BB-mail, da prodiskutujemo, moze nesto i na forum, ali ipak je sigurnije na BB-mail da ne iznosimo mnogo informacija na forum, jer mozda neko od protivnika pokusava prevest sto pisemo (to ja nekad radim, google translate moze pomoci :D ) .
Slobodno se javite na BB-mail jer je vise glava ipak pametnije od jedne (moje :D )
Hvala! :)