Πλέον έχω κατασταλάξει στους συμβούλους μου.
Σέβομαι και λαμβάνω σοβαρά υπόψη τις γνώμες των JohnnyB, του Tyfona και του Καβάλα44 (τυχαία η σειρά αναφοράς, για να μη παρεξηγηθώ).
Απλά αυτή την εβδομάδα χάρηκα, γιατί όταν μίλησα στο τηλέφωνο με τον Τυφώνα, του είπα αυτό ακριβώς που ήθελε να μου πει και αυτός.
Η αρνητική κριτική είναι απόλυτα λογική όταν ξεκινάς με το εντυπωσιακό 0-4!!!
Βλέπετε με τον Προμπονά η αδύναμη γνώση μου για τη λειτουργία των συστημάτων δεν φάνηκε και δεν φαίνεται γιατί έχοντας μέτριους σε όλα παίκτες ότι σύστημα και αν βάλω, θα ανταποκριθούν οι παίκτες μου.
Με την Εθνική και στο επίπεδο παικτών Α1 είναι πολυτέλεια αυτό, οπότε πρέπει να ξέρεις εξαιρετικά τη λειτουργία της μηχανής παιχνιδιού, ώστε να μπορείς να εκμετταλευτείς τα εξαιρετικά πρωτεύοντα skills των παικτών, αλλά και να καλύψεις τις αδυναμίες τους στα δευτερεύοντα.
Πάντως ελπίζω οι ώρες που δαπάνησα, δαπανώ και θα δαπανήσω για την Εθνική, όσο και οι ώρες που δαπάνησαν, δαπανούν και θα δαπανήσουν οι προαναφερθέντες και όχι μόνο χρήστες με το να μου δίνουν υλικό και να ασχολούνται προσωπικά με την όσο το δυνατό γρηγορότερη εκμάθησή μου στις απαιτήσεις χειρισμού μίας Εθνικής ομάδος, να βγούνε πλέον και σαν αποτελέσματα μέσα το γήπεδο.
The secret of communication lies in defeat...