BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Καφενειο η ωραια αιγα Νο V

Καφενειο η ωραια αιγα Νο V (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
176683.387 in reply to 176683.386
Date: 5/9/2011 4:04:24 PM
Overall Posts Rated:
186186
Με εχει κουρασει η συγκρηση αυτη που γινεται συνεχως μεταξυ ΑΡΗ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ και τωρα τελευταια η νεα μοδα ΝΙΚ - ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ.......
Ο καθενας εχει τη γνωμη του , το θεμα ειναι ποιοι εχουν τη γνωση???
Για μενα εχουν την γνωση οσοι εζησαν στο πετσι τους και τα 2 ......
Οσοι δεν τα ζησαν, δεν ειναι αντικειμενικοι, οσοι τα εζησαν αμφωτερα δεχομαι να μου πουν οτι πιστευουν, οσοι ομως τα λενε οπαδικα και απο αυτα που διαβαζουν απο εφημεριδες δεν εχουν να μου πουν τιποτα....
Συγκρησεις μπορει ο καθενας να κανει.... οτι θελει με οποιον θελει δεν απαγορευεται το αποτελεσμα ομως της συγκρησης δεν παει να πει κανεις οτι ειναι πορισμα κοινα αποδεκτο απο ολους διοτι μιλαμε για ανθρωπους και οχι για συσκευες {βλεπε κινητα τηλεφωνα}.
Στο θεμα ψηφοφοριας λοιπον πιστευω οτι ο Γκαλης ειναι μεγαλυτερος κατα πολυ και ο Παναθηναικος παλι μεγαλυτερος και τα δυο τα εζησα....[γνωμη μου το ξαναλεω]

This Post:
00
176683.389 in reply to 176683.388
Date: 5/9/2011 5:22:57 PM
Overall Posts Rated:
186186
Συμφωνω παρε ακομα ενα μπαλακι απο μενα......
Οταν ενας αθλητης μπενει στο Hall of Fame γιαυτο μπενει για να θυμωμαστε ολες τις καλες στιγμες του και να χαιρομαστε που ζησαμε ολα αυτα και οι νεοι να παραδειγματιζονται και να γινονται παραδειγματα προς μιμηση.

This Post:
11
176683.390 in reply to 176683.387
Date: 5/10/2011 1:21:56 AM
Overall Posts Rated:
303303
Πολυ απλα φιλε μου ειναι αδικο και ατοπο να γινονται αυτες οι συγκρισεις , αδικουνται και οι δυο ....γιατι?
Γιατι προσπαθεις να "μετρησεις" αυτα που εκανε η μια ομαδα εκτος και εντος γηπεδου με αυτα που κανει η αλλη εντος ... το ιδιο και με γκαλη διαμαντιδη ... εε δεν γινεται , δεν στεκει ...
Αυτο που εκανε τοτε ο Αρης ειναι απιθανο να το ξανακανει καποια ομαδα , ενω αυτο που κανει ο Παναθηναικος μπορει να το κανει και καποια αλλη ομαδα στο μελλον.
Αν καποιος θελει αντικειμενικα να πει ποια ειναι καλλιτερη ομαδα εντος γηπεδου η και καλλιτερος παικτης εγω θα ψηφισω αυτους του σημερα..
Αν με ρωτησεις ποια ομαδα και παικτη εχεις στην καρδια ε τοτε λεω οι του τοτε για την μαγεια που μου προσφεραν και ας μην πηραν τιποτα εκτος ελλαδος...

Υ.Γ. Ενα παικτη που τον θεωρω τεραστιο ειναι ο Αργυρης Καμπουρης για εκεινες τις 2 βολες που εβαλε ... μια Ελλαδα κρεμασμενη πανω του ... για σκεφτητε το ποσοι θα αντεχαν το ψυχολογικο βαρος της ευθυνης εκεινης της στιγμης ...και δεν ηταν ενα σουτ αλλα βολες ...εσυ η μπαλλα ...το ταμπλο και ενα εθνος απο πανω σου.... ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παικτης ο οικοδομος.

This Post:
00
176683.391 in reply to 176683.390
Date: 5/10/2011 3:37:18 AM
Overall Posts Rated:
186186
Φίλε μου είμαι Αρης μεγάλωσα με τον Γκαλη και μόνο, με την μαγεία της Πέμπτης που έκλειναν όλοι τα μαγαζιά τους και έτρεχαν να δουν τα ματς , με το θαύμα της εθνικής του87 που κατεβήκαμε στον Λ. Πύργο τότε ήταν όλα πρωτόγνωρα τότε υπήρχε τρέλα δυψα και πορωση. Για συγκεκριμένους λόγους είχα την τύχη να βλεπω τον Γκαλη να κάνει προπόνηση και ήταν αιώνες μπροστά απο όλους ήταν παράδειγμα για όλους Ήταν ο λόγος που μια χώρα αγάπησε ένα άθλημα και που πολλα παιδιά όπως είναι οι σημερινοί αθλητές Διαμαντθδης Σπανούλης κ.λ βγάζουν το ψωμι α τους και γεμίζει η τσέπη τους .... Οπότε Νικ είναι ένας και δεν θα ξαναβγει ποτέ .... Και Αρης είναι ένας γιατί ήταν όλης της Ελλάδας και αυτο δε θα ξαναγίνει ποτέ, απλά πρέπει να αναγνωρίσω ότι τα κατορθώματα του ΠΑΟ είναι τεράστια σε όλη την μπασκετικη Ευρώπη και ότι ειναι παίκτης παικταρας όντως ο Διαμαντίδης όμως θα ξαναβγει ενώ σαν τον Νικ και όλα αυτά που πρεσβεβε ποτέ.

This Post:
00
176683.392 in reply to 176683.391
Date: 5/10/2011 3:59:07 AM
Overall Posts Rated:
303303
Δεν νομιζω οτι διαφωνουμε σε κατι .Αν προσεξες τι εχω γραψει αυτο ακριβως λεω ... το τοτε ειναι απιθανο να επαναληφθει ενω το τωρα εχει καποιες ελπιδες να ξαναγινει ...
Ποιος το ειχε πει οτι ολοι οι παικτες πρεπει να πληρωνουν και ενα γκαλοσημο στο καθε συμβολαιο τους ? δεν θυμαμαι..
Αλλα επειδη εισαι Αρης και τα εζησες τωρα δεν μπορεις να πεις οτι γινανε και καποια λαθη τοτε ?Δεν υπηρξαν και καποιες καπως σκοτεινες πλευρες οπως τοτε που ειχε κερδισει εντος ποσους ποντους 25? 30? και πηγε ιταλια και αποκλειστηκε..
Δεν λες ενα γαμωτο αυτο να ειχε γινει θα ειχαμε παρει μια τεραστια κουπα ? λιγο αν βαζαν νερο στο κρασι τους ορισμενοι ?

This Post:
11
176683.394 in reply to 176683.393
Date: 5/10/2011 6:56:46 AM
Overall Posts Rated:
5454
http://www.youtube.com/watch?v=L5b56xa90BQ

Αθάνατη ελληνική μνήμη....

This Post:
00
176683.396 in reply to 176683.393
Date: 5/10/2011 7:11:09 AM
Overall Posts Rated:
303303
ως ανθρωπο βεβαια τον εχω πολυ χαμηλα,τα φτυσιματα και οι υπουλες αγκωνιες ειναι το χειροτερο

μιλας για αυτα με τον τεοντοσιτς?

Advertisement