Dobri moj Ozisa, da tebe tvoj Cika Bill nesto nauci al` nemoj da se ljutis.
To sto si napisao iznad je tipicna luzerska filozofija - usao si u plej of a kostalo te toliko da sada ne moras ni da izlazis na teren.
Drugim recima, ti si mala ekipa i zadovoljavas se malim dometima dok na primer ozbiljne ekipe moraju uvek i da rizikuju (da bi se razlikovale od tebe) tj. da bi u plej ofu imale realne sanse da nesto urade a ne da unapred budu sa ovaj put necim drugim (a to nije prst) u guzi kao sto ces biti ti protiv Noipmahca! ;)
Jao... ali ajde, ko gubi ima pravo da se ljuti. Jedini luzer si ovde ti :) Nemoj na ovo da se uvredis iskljucivo u sportskom domenu pricam!
Ti meni govoris o nekim rizicima, zbog cega onda nisi imao herca da rizikujes u Lokvanj areni?
Jedini rizik koji sam mogao ovde uraditi jeste da stavim normal i 3-2 u odbrani... ali je postojala sansa da ce Dumbarajko odigrati LI, ali to sada nije ni bitno. Jedina stvar o kojoj se ovde radi jeste REALNOST.
Realnost je to sto 4-ti nikada nece moci pobediti 1-og na gostujucem terenu u PO, i da domaci teren znaci MNOGO. Ni ti, ni EX, ni ja ne bismo mogli nesto uraditi ove sezone u istom. I jedina stvar koja se dobija jeste 150k i nedelja za trening!
Koliko sam realan tebi sam rekao pre mesec dana kada sam ti nacrtao ovakav raspored ekipa za PO. A ti si se tada nasmejao i rekao si da cu ja imati jos 4 poraza do kraja.
No nema nikakve poente da se raspravljam sada sa vama. Ja sam vama sportski cestitao, to sto vi ne zelite da uzvratite nek vama ide na dusu.
Toliko od mene, dovidjenja - prijatno!