Da li sam te dobro razumio? Ti dakle smatras da se ne isplati trenirati igrac sa potencijalom npr 6 sa 22 godine i sa platom od npr 45 000?
Da li sam te dobro razumio? Ti dakle smatras da se ne isplati trenirati igrac sa potencijalom npr 6 sa 22 godine i sa platom od npr 45 000?ajde ja da probam da dam neku vrstu odgovora.ja mislim da se isplati. ali na koji nacin. nek bude da je dostigao dva-tri skila do broja 16-17. onda mu se i dalje isplati da ostale skilove budzis, jer nisu dostigli onaj vrhunac posle kog se trening drasticno usporava.npr. imas dobar JS, JR i OD, zasto mu onda ne bi trenirao Passing, Handling, Driving koji su mu recimo 8-9. Tada ce trenirati kao i svaki ostali 22-godisnjak. Bez obzira na potencijal. I onda dobijes zver od igraca. Nadam se da sam bio koliko toliko jasan.
Da,cini mi se da sam razumio,a to takodje znaci da ce ako npr imam 2 igraca sa potencijalom 6 i sa 22 god,ako jedan ima platu 50 000 a drugi 25 000, brze napredovati ovaj sa manjom platom jer nije dostigao svoj maksimum?
Sta bi ove nedelje, zasto U21 nije igrala mec?