Da li sam te dobro razumio? Ti dakle smatras da se ne isplati trenirati igrac sa potencijalom npr 6 sa 22 godine i sa platom od npr 45 000?ajde ja da probam da dam neku vrstu odgovora.ja mislim da se isplati. ali na koji nacin. nek bude da je dostigao dva-tri skila do broja 16-17. onda mu se i dalje isplati da ostale skilove budzis, jer nisu dostigli onaj vrhunac posle kog se trening drasticno usporava.npr. imas dobar JS, JR i OD, zasto mu onda ne bi trenirao Passing, Handling, Driving koji su mu recimo 8-9. Tada ce trenirati kao i svaki ostali 22-godisnjak. Bez obzira na potencijal. I onda dobijes zver od igraca. Nadam se da sam bio koliko toliko jasan.
Da li sam te dobro razumio? Ti dakle smatras da se ne isplati trenirati igrac sa potencijalom npr 6 sa 22 godine i sa platom od npr 45 000?
Da,cini mi se da sam razumio,a to takodje znaci da ce ako npr imam 2 igraca sa potencijalom 6 i sa 22 god,ako jedan ima platu 50 000 a drugi 25 000, brze napredovati ovaj sa manjom platom jer nije dostigao svoj maksimum?
Sta bi ove nedelje, zasto U21 nije igrala mec?
au bre kotoore, pa ispade da je meni draza NT Makedonija (10752) nego tebi U21 Srbija [match=XXX] :P