BuzzerBeater Forums

BB Poland > Zjazd BB

Zjazd BB

Set priority
Show messages by
From: Astarotte

This Post:
00
41180.388 in reply to 41180.381
Date: 6/14/2010 1:59:54 AM
The Soulcrashers
IV.9
Overall Posts Rated:
12111211
sprawa "zabawna" ale moze jednak jako 40 latek wcale nie musze być emerytem?? w końcu chodzi o forme aktywności, która zdrowiu słuzy a nie o mistrzostwa świata. W dzielnicy ursus jest organizowana liga, mecze w niedziele nowa edycja prawdopodobnie od wrzesnia dodatkowo są plany na ligę tzw. bisnesową dla firm. Oczywiscie nie biegam jak steve nash, nie skacze jak MJ nie pakuje ja D Howard ale pobawiłbym się i poruszał. Może (i Jesli) jednak znajdą się podobni "wariaci" jak ja to prosze o podjęcie dyskusji w tym wątku.

ciut wczesniej hatchet i s-ka chyba mieli cos grywac nawet sala byla dograna ale raczej nic z tego nie wyszlo:)

ja niestety juz nie pogram (stopa nie teges) a i tak tylko okolice Wa-wy i nadmorskie kurorty wykazywaly chec do spotkan

moja okolica czyli Krakow srednio jest aktywna:)

moze to i lepiej bom leń :)

This Post:
00
41180.389 in reply to 41180.388
Date: 10/26/2010 5:22:49 PM
Radogoszczanka_
III.13
Overall Posts Rated:
114114
Witajcie.
Temat umarł śmiercią naturalną, ale chciałbym go wskrzesić jak Frankensteina :) I teraz temat jest bardzo konkretny dla BB-maniaków z Warszawy. Od ponad roku spotykamy się na Ochocie (blisko Parku Szczęśliwickiego, dokładnie w szkole na Trzech Budrysów) z kolegami (i jedną koleżanką, która nas niemiłosiernie ogrywa) na 1,5-godzinnych gierkach. Niestety w tym sezonie średnio jest nas 7, przydałoby się 10-12. Gdyby ktoś reflektował regularne granie, piszcie na priv. Kilka sugestii: gramy amatorsko, ale nie opiepszamy się :) chcemy regularnych zawodników, żeby zgrywać się z tygodnia na tydzień, nie chcemy historyków z ulubioną grą jednoosobowo :) Grupa ma spory przekrój wiekowy, ale nie gra młodzież 18-letnia, więc choć oczywiście nie zamykamy im drogi, ale możecie nas zgredów nie rozumieć do końca :) Co do kosztów, dokładnych terminów i szczegółów zapraszam na priv. POLECAM!!!