Σωστό, δεν το έχω κάνει αυτό. Τη ροή όμως pop up μονάδων την τηρώ.
Βέβαια έχει να κάνει και με το πόσες θέσεις προπονεί ο χρήστης.
Εγώ όμως έχω άλλο ερώτημα που έψαξα σε forum αλλά δεν το βρήκα.
Είχαμε μία συζήτηση μεγάλη και με τον Τυφώνα και με τον JohnnyB σχετικά με τις προσπάθειες που παίρνουν τα guard στη Look Inside και στη Low post επίθεση αντίστοιχα.
Πράγματι με παιχνίδια που είδαμε στη Look Inside οι περιφερειακοί πλέον στη σεζόν 11 παίρνουν ίσως και περισσότερες προσπάθειες από τους ψηλούς παίκτες. Αντίθετα το Low Post εκμεταλλεύεται καλύτερα τον SF.
Χθες όμως δεν έγινε αυτό. Οι ψηλοί της Λευκορωσίας πήραν τις περισσότερες προσπάθειες και μέσα στο ζωγραφιστό και οι δικοί μας περιφεριακοί περισσότερες από τους δικούς τους. Ακόμη χειρότερα οι δικοί μας ψηλοί σουτάρανε κατά κύριο λόγο εκτός ρακέτας, ακόμη και τρίποντα, ενώ οι δύο guard μας Καρόπουλος και Βογιατζής έχουν την καλύτερη πάσα μας, μετά τον Κοκκαλίδη που ήταν τραυματίας.
Επιπρόσθετα η τριάδα των παικτών μας στις θέσεις SF-PF-C ήταν όλοι παίκτες ρακέτας με υψηλή εσωτερική άμυνα. Πάραυτα δεν καταφέραμε να τους κάνουμε να σουτάρουνε εκείνοι απ'έξω.
Πλέον είναι φανερό πως οι τακτικές αργού ρυθμού παράλληλα με τις εσωτερικές τακτικές δεν ταιριάζουν στο συγκεκριμένο υλικό που έχουμε.
Βέβαια υπάρχει και η άποψη του Kastroman περί ασχετοσύνης μου που επέφερε την ήττα από τη Λευκορωσία, αλλά δεν πιστέυω πως χθες η ομάδα στήθηκε παράλογα.
Θα ήθελα βέβαια να μην είχα την ατυχία με τον τραυματισμό του Μάντζιου στο τέταρτο λεπτό και ούτε θα πω πως αλλοίωσε το αποτέλεσμα, απλά είναι κρίμα στο μοναδικό παιχνίδι που είχε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι το καλύτερο τριάρι μας για εσωτερικές τακτικές, να μη μου δωθεί η ευκαιρία να δω πως θα επαιζε.
The secret of communication lies in defeat...