nisi se javljao 2 dana mislio sam da ćeš ladne glave davati mnogo mirnije postove. ali izgleda da je tvoje mišljenje slično kao i njihovo, samo si mnogo blaži u svojim konstatacijama.
Ne brinem ja uopšte za glasove bilo koga, niti pazim da neko ne ostane uvređen, a koliko mi je stalo da po svaku cenu budem selektor nek ti govori sledeće- ja bih prvi povukao kandidaturu i za kotura glasao da smatram da on i ljudi oko njega mogu da iznesu posao selektora mladih. Oni ni ne znaju šta ih čeka, a govore o pokušajima...samo da nas taj pokušaj i nečija želja za vlašću po svaku cenu i na čelu bilo koje repke ne košta vraćanja na 40.mesto...e to je moja briga.
baš si brižan čovek, odma sam to primetio kod tebe. preuveličavate vaše znanje, vašu žrtvu. u svakom postu od nas van SŠ-a niko nije rekao da je bolji od vas. da vi nemate pojma. naprotiv, svi su sa poštovanjem pričali o vama, dok vi iznosite ovakve stvari. ja mislim da možete vi da vodite repku i to radite solidno, isto tako mislim da to mogu i ja sa grupom ljudi u koje imam poverenja, isto tako mislim da bi dosta njih još moglo. nije to ogromna mudrost, samo se treba truditi.
suština je da ste vi ovde jako dugo i da niste postigli neki poseban rezultat. pitao sam te 5 puta da mi izneseš izveštaj vašeg rada. šta ste postigli, koje rezultate, kakve igrače napravili? pri tom ne kažem da niste ništa postigli, ali je moglo više (po mom mišljenju). ukoliko bi ja bio selektor i ne postignem neke značajne rezultate ili ne napravim mnogo dobru generaciju klinaca, sam bi se povukao, a ne pokušavao na sve načine da se održim na vlasti. toliko o tome koliko vam nije stalo do vlasti.
suština je da pustite druge da POKUŠAJU, kad vi već niste uspeli.
p.s. kad si došao posle 2 dana si mogao bar da odgovoriš na normalna pitanja u vezi izbora. a bilo ih je. kao selektor bi trebao da ispoštuj svako pitanje.