Może się mylę, ale BB King to umysł ścisły, a nie jakiś humanista czy pisarz)
nie wiem nie sypiam z nim..ale wystarczyło odpowiedzieć na posty a te jak widzę pisuje całkiem spore..
Naprawdę wszyscy tak potrzebujecie tej otoczki?? W zasadzie z tego co mi się wydaje (chodź mogę się mylić :D), to takie opisanie jak kto zagrał, może napisać każdy z Was. To co tworzy VJ, w wątkach meczowych z tym opisywaniem jak kto zagrał itp., robi na podstawie raczej tego do czego wszyscy macie dostęp. BOX SCORE
BOX SCORE połączony z tym że mu się chce, z tym że ma wene twórczą daje to o co wszyscy tak zawzięcie ubiegacie..
otoczka dla mnie jest ważna a także informacje na temat składu bo zabijam się trenując gracza, który może kiedyś wskoczy do kadry a fajnie by było wiedzieć czemu niektórzy grywają tak a nie inaczej
Albo to zrozumiecie, albo dalej będziecie wylewać swoje żale w tym wątku ;))
a gdzie mam wylewać, że w kwestii kadry narodowej nie czuję się usatysfakcjonowany?? zobacz, że wiele postów w początkowych stadium wątku jest prośbą o uwagę i odpowiedź...dopiero zlewanie próśb poczyniło co poczyniło..
a ponadto zarzucam pisanie tu o kadrze bo to niczego nie wnosi ...cały groch jakim rzucałem leży już pod ścianą...a w pokojach domu schadzek zabawa trwa ..i wszystkie damy czują się spełnione ;)
p.s. opowiem tylko na posty, w których jestem wywołany do tablicy i zmykam
do zobaczenia za dwa sezony - przynajmniej przy takim podejściu