Sveiks.
Pareizi no tiem kolēgiem esi dzirdējis. Vēlos lai arī mazie ir ar solīdām metienu prasmēm :)
Es nekad nevienam arī nēesmu licis atsevišķi trenēt JS. Vienīgais varbūt paprasu lai uzliek retu reizi JR(kura gadījumā arī JS var pacelties). Bet tā,daudziem jauniešiem ir neliela škrobe driblā/caurgājienā,jo pirmais ko es vēlos tā ir AIZSARDZĪBA,piespēles..līdz ar to arī saku,lai trenē 1vs1(kurš arī trenē JS). Kā jau laikam vairākums jums ir zināms,tad man patīk daudzveidīgāks spēles stils...mēs nevaram zināt kā tai zelta rokai var būt ar formām(ir tādi menedžeri,ar kuriem lai cik arī nerunāju,spēlētājs vienalga dabūn nedēļā savas 80-90 minūtes), un iepriekš spēlējot tikai uz apakšu/un pacietīgo,mēs būsim pārāk paredzami. GDP gan var nogalināt(mani viņš piebeidza šīs sezonas pirmajā līgas spēlē :D ).
Vispārībā liels paldies par ieteikumu, nevaru pateikt nē. Doma ir ļoti laba, un varbūt varētu arī tuvākajā laikā pie viņas pieslēgties. Varbūt varētu pat būt ne viena,bet katram gadījumam(formas,traumas) divas "zelta rokas" ,bez pasiem bet ar augstiem metieniem,aizsardzību,un driblu(lai spētu sev izkārtot metienu).. bet kkā vienalga,negribas tomēr lai jaunieši ir ar metieniem 5-7. Nesaku,ka man vajag utopisku metienu,bet vismaz kautkas..
Labs jautājums,ceru,ka esmu sniedzis vēlamo atbildi. Labprāt arī dzirdētu citu viedokļus par šo jautājumu?! Diskusijai :)
Lakeris