Ήθελα να γράψω κάτι σαν power rankings την Τρίτη, αλλά για μισό ποστ θέλω 3 μέρες πλέον...τουλάχιστον
Ξεκινάω τώρα και ότι προλάβω.
ΜΠΛΕ όμιλοςαυτοκράτωραςξεκινήσε με 5-5 ρεκόρ, αλλά μόλις ολοκήρωσε ρόστερ έκανε 12-0 φινάλε. Τρελό σερί για τον Γιάννη. Εντυπωσιακό δε το ότι απέναντί του είχαμε 24/25 μαντέματα και εκείνος μόλις 4/7!
Old schoοl buzzer o τυπάς, κι όμως άντεξε! Φανταστείτε και να μην υπήρχαν τα μαντέματα δλδ...
creteμε το μυαλό στο κύπελλο, ακριβούτσικο ρόστερ αλλά ημιτελές, κατάφερε εντελώς άκοπα να σωθεί και μπει 4άδα. Η πιο άστοχη ομάδα στα μαντέματα και η μόνη με κάτω από 50% ευστοχία από τους μπλε με 11/28 προσπάθειες.
camposο μάνατζερ που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μου περισσότερο από κάθε άλλον στην Α1. Από καθαρά εσωτερικός μάνατζερ, ξεκίνησε να δοκιμάσει και να τολμάει. Ακόμα δεν του βγαίνει όπως πρέπει και τελικά απέτυχε να κάνει το βήμα παραπάνω τώρα που δεν έκανε πρωταθλητισμό ο Μαμού. Στα μαντέματα από τους καλύτερους μάνατζερ στην κατηγορία τόσο σε ότι προβλέπει όσο και στα λάθος μαντέματα αντιπάλων απέναντί του. Για την ακρίβεια μόλις 5/18 απέναντι του.
brolaκαλό ξεκίνημα και εύκολη παραμονή. Ουδέτερος στα μαντέματα από τα οποία ελάχιστα μάλλον κέρδισε. 6 διπλά από Μπρόλα όμως (ο Γιάνννης είχε 7 που ήρθε πρώτος).
fay_stelaiosτραγική σεζόν, αλλά φινάλε σούπερ με 5 νίκες στα τελευταία 7 ματς. Πρώτος στα εύστοχα μαντέματα με 16/22. Δεν υπάρχει άλλη πρωτιά για εμένα φέτος. Φανταστείτε να μάντευα και λάνθασμένα
μαμούαποφάσισε να αλλάξει πρόσωπο εντελώς, αλλά λάθος μομέντουμ. Πρώτον δεν είχε χρόνο και δεύτερον είχαμε ανταγωνιστικό όμιλο. Ο γρήγορος αποκλεισμός από το κύπελλο τον κατέστρεψε σε ηθικό με τελικό αποτέλεσμα 0 νίκες με χαμηλότερη διάθεση από τον αντίπαλο. Στα θετικά ότι εξακολουθεί να είναι πολύ δυνατός στο δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού που λέγεται επίθεση.
Δράκοςσαν να το άφηνε από πέρσι και τελικά σαν να το άφησε φέτος εντελώς. Έχει να μπει από 16/9. Μακάρι να είναι καλά. Τεχνικά ήταν που ήταν κακός επιθετικά και μονότονος, ήρθαν και τα μαντέματα και έδεσε το γλυκό για τα καλά. 0 νίκες με χαμηλότερη διάθεση από τον αντίπαλο και μόλις 1 εκτός έδρας.
ΤιπτόνερςΦιλότιμος και μαχητικός. ΑΠέναντι του είχαμε μόλις 3/12 εύστοχα, την ώρα που εκείνος είχε 12/14!! Στην συνολική βαθμολογία είναι ο
guess factor ! Ωστόσο δεν αρκεί να είσαι απρόβλεπτος. Πρέπει να μπορείς να υποστηρίξεις και το plan B, που στην προκειμένη λέγονταν ουδέτερα συστήματα και είχε 1 νίκη σε 6 ματς.
Συγκεντρωτικά Δεδομένα για μπλε όμιλο : (http://prntscr.com/4s83gb)Έντιτδεν προλαβαίνω τώρα να γράψω και για τους κόκκινους και πιθανότατα να έχει ολοκληρωθεί η σεζόν μέχρι να βρω χρόνο. Θέλω να κάνω μια συμπλήρωση όμως.
guess factor = ( εύστοχα μαντέματα δικά μας + άστοχα αντιπάλων) - (άστοχα δικά μας + εύστοχα αντιπάλων)
αν δεν έχω κάνει λάθος στη διαλογή των δεδομένων, τότε προκύπτει κάτι εντυπωσιακό για τους μπλε. Η χειρότερη ομάδα στο guess factor βγήκε πρώτη στο πρωτάθλημα, ενώ η καλύτερη τελευταία. Αυτομάτως λοιπόν το guess factor αποδεικνύεται ημιτελές και ανούσιο. Παρόλαυτά είναι μάλλον ένα μέγεθος που δείχνει πόσο κάποιος βασίστηκε στο ρόστερ του και πόσο στα μπόνους.
Ελπίζω να σας ψιλοάρεσε να δώσετε κάνα μπαλάκι έστω να κεράσετε κάνα κομμάτι γαλακτομπούρεκο
Καλή ανάγνωση και μακάρι και σχόλια.
Last edited by stelaios at 10/1/2014 8:08:14 PM