אני הולך להגיד לך את זה עם אחרונה ואני מקווה שזה יכנס לך לראש כי זה לא נראה שזה בדרך לשם
בבית ב יש בדיוק קבוצה אחת שמשקיעה במשחק (אני אתן לך רמז מי זה כרגע הוא מסרב להקשיב למה שאומרים לו) בליגה שבה יש קבוצה אחת שמשקיעה במשחק הקבוצה הזאת בדרך כלל מגיעה לגמר של הליגה שלה ליגות שלוש השונות הם לא אינדיקציה בנוגע לחוזק שלך נגד עידו או בסיכוי שלך להישאר בליגה שתיים אם וכאשר תעלה אני מעריך שאתה תסגור עונה עם 2-3 ניצחונות אם אתה עולה העונהוגם זה להיות אופטימי
אני עליתי 2 ליגות רצופות אני התחלתי באמצע עונה 6 ועליתי בסוף העונה לליגה הזאת ובעונה 7 עליתי לליגה 2 זה אפשרי והיה תקדימים אבל הסיכוי שלך לעלות ליגה העונה הוא אפסי לא מלפגוע ולא מכלום פשוט להיות ריאלים אני האדם האחרון שיצתדק ויתחנפן לאנשים אחרים תאמין לי ואני לא בא להגיד סליחה עם פגעתי בך כי אמרתי את הדברים האלה מספיק פעמים ולמען האמת אם זה לא נכנס לראש עד עכשיו אין לי בעיה להגיד את זה בצורה ברוטאלית ואולי זה יכנס לגולגולת העבה שלך
בוא נראה רגע את העובדות בסדר?
היה בינכם משחק ? עידו עלה רגוע ואתה נורמאל נכון? עידו עלה עם הרכב לא מלא למשחק כמה נגמר תזכיר לי? (אתה לא באמת צריך להזכיר זה שאלה רטורית) הקבוצה שלך מאמנת גבוהים נכון? סליחה מאמנת גבוהה אחד
לכן מבחינת משכורות אפשר להגיד שהמשכורות של הקבוצה שלך מעידות פחות או יותר על רמת השחקנים בנוסף לזה הציונים של הקבוצה שלך לעידו יש שחקן או שניים יותר טובים בכל עמדה מאשר הקבוצה שלך אתה מוזמן לעשות השוואה ולבדוק לא אמרתי שיגמר שוב 37 הפרש אבל לא יפתיע אותי אם יגמר ב שני משחקים ועם הפרש לא קטן וכן אם אתה תעלה זה יהיה הפתעת העונה בעולם
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain