BuzzerBeater Forums

BB Srbija > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
122394.39 in reply to 122394.38
Date: 12/15/2009 2:02:43 PM
Overall Posts Rated:
178178
Ne radi se o vladi vec o ljudima koji rade zajedno (citaj dogovaraju se) o svim vaznim pitanjima vezanim za obe reprezentacije i za to snose direktnu odgovornost.

Sustina je u tome sto vec postoji koncept rada koji je daleko odmakao u realizaciji. U tom konceptu postoji prostor za poboljsanje ali ne i za neke radikalne izmene.

OK, razumeo sam, možda sam se loše izrazio to za vladu, ali shvatam dosadašnji koncept rada stručnog štaba!
Što se tiče koncepta uglavnom se slažem, jedino smatram da selektor treba imati veću ulogu u odlučivanju ( samostalnost ), a samim tim i odgvornost!

A oko skautinga i treniranja igrača to je potpuno OK!

Sustinski se razlikujemo samo u ulozi i ovlascenjima selektora. U nasoj postavci, selektor je samo jedan medju jednakima i odlucuje se dogovorno u toj meri da svi stoje iza odluke. Ono sto ide u prilog tom nacinu rada je da su 7-8 glava pametnije od jedne ma koliko ta jedna bila pametna.

Sve ostalo se slazemo, ocigledno.

"Da ste vi bolji narod i ja bi` bio bolji vladar!" - Knjaz Milos
This Post:
00
122394.40 in reply to 122394.34
Date: 12/15/2009 2:33:24 PM
BG Samuraj
III.1
Overall Posts Rated:
142142
Covek,
tvoje ime se vuce po pricama gholuba i ostalih jos od prvih konflikata ovde oko repke i GM-a, tako da sam to poistovetio sa koalicijom, a i podrska gholuba i ostalih pa tvoje zahvaljivanje iza, deluju kao kontrolisana akcija.

Sto se tice ovoga sto ti GM prica, to je nesto od ceka neodstupamo, jel 8 glava + jos dosta koji nude svoju pomoc, bolje misle nego jedna glava, i tog koncepta se drzimo i necemo odstupiti.

This Post:
00
122394.41 in reply to 122394.40
Date: 12/15/2009 2:54:19 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
a i podrska gholuba i ostalih pa tvoje zahvaljivanje iza

Nije mi jasno na koje zahvaljivanje misliš?!

tvoje ime se vuce po pricama gholuba i ostalih jos od prvih konflikata ovde oko repke i GM-a, tako da sam to poistovetio sa koalicijom

A kada imam nešto da kažem radim to lično, a ne preko izaslanika!
Nisam konfliktna ličnost po prirodi što se vidi koliko sam ih izazvao do sada ovde na forumu - NIJEDAN!!!
A tome kakvi su birači znalci ili neznalice, provokatori ili konfliktne osobe neću da diskutujem, ali ja lično najviše prezirem ulizice; ali opet ja ne želim nikome davati epitete niti braniti nekoga!
U BB-u priznajem jedino osobe koje imaju planove i sprovode ih u potpunosti ili delimično, što se vidi kroz rezultate i kontinuitet!

Zbog toga ti i tvoja ekipa imate moj respekt u sportskom smislu i svaka čast na tim rezultatima!
Ali nemoj me povezivati sa tim da mi nije stalo do reprezentacije i svako ima svoju viziju, a moja je da SELEKTOR TREBA IMA VEĆU; ZNAČAJNIJU I ODGOVORNIJU ULOGU!!!

Nema potrebe da se objašnjavamo jer ti nećeš promeniti moje mišljenje, kao ni ja tvoje!

POZZ

Last edited by Superstar at 12/15/2009 3:23:44 PM

This Post:
00
122394.42 in reply to 122394.41
Date: 12/15/2009 3:04:02 PM
Overall Posts Rated:
22
E tako, ovo sto si izneo jeste nesto sto se zove plan, ali ja i dalje ne vidim konkretan program(nacin), na koji ces ostvariti svoj plan?
Interesuje me i na koji nacin ces formirati strucni stab i pojasni malo odnose koje zamisljas na relaciji selektor<---->igraci?
Inace, sa planom se potpuno slazem, to nam jesu realni dometi sto si rekao u svom govoru.
I imam jednu zamerku na tvoj dosadasnji rad...a ona se iskljucivo odnosi na neaktivnost na forumu, slazes li se sa tim, i mislis li da bi trebao biti aktivniji?
Misljenja sam da nam ne treba "cutljiv" selektor, pogotovo sto sam u ovih nekoliko postova uvideo da si vrlo inteligentna osoba.
Sportski pozdrav!

This Post:
00
122394.43 in reply to 122394.42
Date: 12/15/2009 3:20:22 PM
Noipmahc
II.1
Overall Posts Rated:
221221
Interesuje me i na koji nacin ces formirati strucni stab i pojasni malo odnose koje zamisljas na relaciji selektor<---->igraci?

O tome konkretno posle izbora, jer nije fer pozivati se sada na nekoga!
A i najbolje je da se na izborima predstavim sam, a u stručni štab pored ljudi koje imam u glavi biće i svi oni koji su zainteresovani da reprezentaciji pomognu i koji se budu javili na mail ( početku će ih biti mnogo, ali na kraju se svede na 3-4 ozbiljna, tj. zainteresovana kandidata)! Ovime ne isključujem ljude koji su do sada radili u interesu reprezentacije!

Relacija igrač- selektor direktna komunikacija sa menadžerima igrača sa užeg spiska, a sa ostalima preko skauta! (ako si na ovu vrstu komunikacije mislio)

I imam jednu zamerku na tvoj dosadasnji rad...a ona se iskljucivo odnosi na neaktivnost na forumu, slazes li se sa tim, i mislis li da bi trebao biti aktivniji?
Misljenja sam da nam ne treba "cutljiv" selektor

Vodio sam se time, ako nemam nešto pametno da kažem bolje da ne pišem gluposti, a što se tiče ćutljivosti uloga selektora sa sobom povlači i deo odgovornosti, kao što je konstantno oglašavanje na forumima vezano za reprezentaciju, treniranje igrača i pomoć novim korisnika!

Pozz

Last edited by Superstar at 12/15/2009 3:21:42 PM

This Post:
00
122394.44 in reply to 122394.43
Date: 12/15/2009 3:26:30 PM
Overall Posts Rated:
22
Zahvaljujem...solidno sam zadovoljan odgovorima.

Message deleted
This Post:
00
122394.46 in reply to 122394.2
Date: 12/15/2009 3:37:10 PM
KK Mordor
Prva Liga
Overall Posts Rated:
266266
Second Team:
Mount Doom
Samurajko se nije dobro "odrazio"...on je hteo da kaze da ona trojica ustvari ne glasaju za tebe nego protiv nas i to iz najnizih ljudskih poriva.

eto koliko si... ma, da se ne spustam na vas nivo. pa, ja sam superstara podrzao zbog ljudskih kvaliteta, tj zbog vasih nekvaliteta, a po meni je to najvisi ljudski "poriv". pre svega biti covek! sto vama bas ne ide od ruke...

toliko...

Last edited by no Frks at 12/16/2009 7:26:04 AM

This Post:
00
122394.47 in reply to 122394.2
Date: 12/15/2009 3:51:14 PM
Overall Posts Rated:
22
Izgleda da smo dobili i treceg kandidata, pa ocekujemo i njegov nadahnuti govor pred sirokim srpskim BB auditorijumom:)

Message deleted
Message deleted
Advertisement