BuzzerBeater Forums

Srbija - I.1 > Kup - Sezona 12

Kup - Sezona 12 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
143061.39 in reply to 143061.38
Date: 5/11/2010 2:28:18 PM
Overall Posts Rated:
5757
2 dana me je bio blam da se javim, ali posto je danas i Partizan uzvratio saopstenjem za novinare apsolutno me nije vise blam! :) Sve je to isti sljam, i ne zasluzuju da vode ni ono Americko rvanje na fox-u a kamoli Zvezdu i Partizan!

Nisu presli pola, nisu imali ni jedan napad na utakmici i zale se na sudiju! Copavi Krstajic kojeg moze moja baba da pretrci im je bio neprevazidjena prepreka, a kriv im sudija sto "je omeo Lekica da postigne gol iz ofsajda". Pa i da jeste bilo kontakta izmedju njih (kao sto jeste) to nije moralno da se sudi kao penal, covek mesto da ide ka golu (Kadu), ima 1 na 1 sa matorim dedom kojeg moze bilo ko da pretrci, on ga ceka i ceka i onda krece da bezi od gola... Pa bolje da su ga naucili da sutne na gol nego da pokusava penal da dobije!

A da ne pricam o onim izjavama... "navijati za Zvezdu znaci biti Srbin"... mislim da su "rialiti shouovi" ostavili dubok trag na ovom podneblju. I bolje bi bilo da se vrate oni serijali o Banovic Strahinji i Kosovskom boju, ili makar Policajac sa Petlovog brda da ponovo dobije malo vise na popularnosti :P

P.S.
na derbi nisam mogao da idem, jer sam nazalost povredio nogu na turniru tog istog dana...

ne verujem ocima da si ti napisao jedan post koji mi se svideo i koji cenim.

daj mi ime i prezime da te nadjem na facebook-u i da budemo prijatelji :))

ooooo bozeee, odo da se roknem :)

This Post:
00
143061.40 in reply to 143061.39
Date: 5/14/2010 11:53:50 AM
Overall Posts Rated:
2424
ne verujem ocima da si ti napisao jedan post koji mi se svideo i koji cenim.

daj mi ime i prezime da te nadjem na facebook-u i da budemo prijatelji :))

ooooo bozeee, odo da se roknem :)

Ne brini, necu mu dati xDDDDDD
Od rodjenja pa do groba Dumba moj fejs videti nece!

@GM:
Na utakmice se ide zbog navijanja... ono nashikash se i odes 2 sata da skakces i deres se na sav glas... ako je gostovanje u pitanju i razbijes neku kantu usput neeeeeprocenjivo! :)

From: Maly_mrav

To: Ozzy
This Post:
00
143061.41 in reply to 143061.40
Date: 5/15/2010 5:26:36 AM
Overall Posts Rated:
5151
pozvonis i pobegnes npr....