bez aktivnog sudjelovanja na forumu si predodređen za odstrjel....ak nam se svidiš, možda te i pomilujemo...he,,he..
@svi....vidim da ste se stvarno primili posla odmah od početka ..da srušimo ,rekord do all star tekme...kaj velite o tom ..vidim da je došlo dosta dobrih forumaša koji ne igraju ovu igru samo radi postavljanja ekipe..nego vole i komunicirati,sa drugim menađerima...
ak ovak nastavite teško bum ja opet imal najviše postova na ovom forumu...ali to mi se sviđa znači da sam ja napravio svoj zaatak ..aktivirao sam forum i sad bi mogao u 1 ligu da i tam aktiviram forum.....he,he....
nego da se odmah dogovorimo oko prognoza ...prvo nek se prijave svi koji su zainteresirani da bace svoje viđenje pojedinog kola pa da onda lijepo napravimo popis ko za koje kolo baca prognozu...a mi ostali komentiramo ajmo da vas vidim jel ima ko zainteresiran......
Napravil bum novu temu za prognoze ...tu se prijavite a ja bum vas tam ubacio u spisak pa bumo onda lijepo kad vidimo ko je raspoložen za prognoze napravili lijepo spisak ko prognozira koje kolo ...kaj velite o tome....da vas čujem
Neka pobijedi najbolji ,pa makar to bio i ja!!!!!!!!!