pitanje je koliko cu biti sljedeci tjedan na raspolaganju novom izborniku pa cu sad ovako javno dati izvjestaj da olaksam mu posao na pocetku...
Vanjski igraci:
Topic taj je gotov sa treningom... smisla nagovarati njegovog trenera da digne ista nema smisla, al nikakvog :)
Pericic njega nemojte kontaktirati, jer vam nista konkretno nece znati reci i nebrinite on ce kontaktirati vas ako vi necete njega ;) ali potrebno ga je kontaktirati zbog Polovanca cisto da znate od kad cete moci racunati na njega...
Curka i Krajina nemate tu potrebe kontaktirati Rika, tu je manje vise sve dogovoreno... iako mozete slobodno, sigurno cete se nasmijati ;)
Super :(((((( neizmjerna tuga...
Gostimir to vidite sami, to je stvar osobne procjene... inace pod treningom je... i to jakim treningom, samo po meni krivih skilova, njega bi trebalo peglati unutra. ali i ovako je sigurno koristan...
Grbes bog i batina... njega treba jos malo usavrsiti... to bi trebalo pustiti meni i starosti da dovrsimo.
Galov taj je lupnija u plafon odavno, koristan igrac, slobodna procjena oko zadrzavanja u repci...
Puac kontaktirati menadjera, kao pod treningom je, ali izgleda da je u plafonu...
sad tu su jos oni koje bi trebalo kontaktirati sa odlicnim potencijalom... Pavao Šarlija, Vilim Padovan, Marinko Mazija, Izidor Dugec, Jakša Pejković, Pravdan Da Silva... poseban naglasak na ovu zadnju dvojicu bi stavija.
ima jos tu njih par superstara al to vidite sami... inace imate ovaj program da vam pomogne....
http://www.buzzerbeaterstats.com/ntscout.phpsta se tice nutarnjih:
Zekic mozete kontaktirati kivana jer on jako voli pricati o zekicu, pa ako vam se da tlaciti slobodno ;)
Fatur muka moja najveca, ja stvarno neznam zasto taj jos nije diga koji skil, treba kontaktirati menadjera da se dogovori oko nastavka treninga... moj savjet je dati mu jos pol sezone treninga svakako... al to sam ja, vjecni optimista.
Zakula ako kivan voli pricati o zekicu treant jos vise voli pricati o zakuli ;) jos uz par treninga bi trebao dostici i prestici fatura po snazi...
Repusic i Verbanac ako se niste nasmijali pri kontaktu za Curku i Krajinu sad sigurno ocete ;) nisu vise pod treningom, ali idalje po meni jako korisna dva igraca...
Mijac Mijaaaaaac !!!
Skobo i Petrosa koliko znam nisu pod treningom... kontaktirati menadjere cisto da se upoznas s njima, upozoriti na game shape i tako... inace sumljam da se pojavija ove sezone netko tko bi ih izbacija iz repke (eventualno ovaj
(920165) :D )... svejedno provjeriti to malo... viditi ove sta imaju placu blizu 200 tisuca.
ako bude pitanja mozete pitati slobodno me jos kad preuzmete repku... po mogucnosti preko skypa...
.... mislija si da sam zaboravija na njega ;)
Karabatic tjeraj to ca iz repke u pm... pod obavezno :P