Es gan šādi neskatos taktikas... Es vairāk zinu kura taktika kuru pēcspēles statu uzlabo. (visus tos Tālmetieni, tuviem metieni, aizs. perimetrā, atlecošās bumbas, uzbrukuma gaita. utt..) Un tad skatos kā pretinieks spēlē un kādu statu man vajag uzlabot lai viņu uzvarētu. piem ja pretī spēlē ar skrien un met, bet viņam ir labi centri, tad uzlikt 1-3-1 ir pašnāvība... 1-3-1 izčakarē visus rebound un tad pretinieka centri savāks visas bumbas uzbrukumā kuras pretinieks aizmetīs ar savu skrien un met garām.. Piemēr, man liekot cilvēks cilvēku ir iekšējā def labāka nekā ārējā, bet kad uzlieku 3-2, tad abas ir līdzīgas. tātad īpaši pastiprināt ārējo defu nemaz nevaru. lieku viņu visulaiku lai būtu līdzīgi defi. nu kautkā tā.
taka es vairāk skatos pēc tā, kā cik labi uzbrūk(tuviem un tālie metieni) un cik labi aizsargājas( iekšējā un ārējā aizs.) un tad izvēlos taktikas. rebound un uzbrukuma gaita ir tādi bonusi, bet arī eizi pa reizei izšķir spēli. :)
ceru, ka sapratāt. :D un par pēdējo spēli ko zaudēju.. uzliku vieglu spēli un tas arī mani iegāza. :D ar parastu spēli butu 100% uzvara, bet ar vieglu jau 50/50.. neko darīt. rīt kausā upurēšu spēlētāju formas un jāčer, ka turpinās veikties ar izlozi un nebūs virslīga pretī. :D