Ionikos Lamias -- paokia
Πολύ δυνατές και οι δύο ομάδες, ο Ιωνικός έχει την έδρα και τα Παόκια τον ενθουσιασμό αφού έκανε συντήρηση δυνάμεων την πρώτη αγωνιστική...
Θα πάω με την έδρα. Άσσος
TRIKALA WHITE SOX -- Troglodytes
ΜΑΤΣΑΡΑ... Όλα είναι ανοικτά σ' αυτό το ματς, τακτική και διάθεση θα κρίνουν το αποτέλεσμα. θα πάω με την καρδιά του πρωταθλητή. Διπλό
King Viper -- Dark Warriors ShawnKemp
Ισοδύναμες ομάδες, λίγο καλύτερο ρόστερ ο King Viper ( ελπίζω να γίνει ενεργός και στο forum). Περιμένω χαμηλό σκορ, Άσσος
Axilleas -- S.O.N.
Ο Αχιλλέας έχει πολύ δυνατή έδρα και εγώ χάνω τη δύναμή μου όταν παίζω εκτός... Δυστυχώς βλέπω έδρα. Άσσος
Tsouik -- Lazy Mamas B.C
Ο Τsouik διαθέτει πολύ δυνατή πεντάδα αλλά οι Mamas έχουν καλύτερο ροστερ. Πιστεύω οι Mamas θα κάνουν συντήρηση δυνάμεων για το κύπελλο την Πέμπτη. Πολύ αμφίρροπο, θα πάω με την έδρα. Άσσος
paros -- Keftedes
Και οι δυο ομάδες έχασαν την πρώτη αγωνιστική και ψάχνουν τη νίκη. Η πάρος έχει ένα προβάδισμα λόγω έδρας αλλά προβλέπεται ''μεγάλο'' μάτς. Θα πάω με έδρα πάλι. Άσσος
akatanikitoi -- pelargoi
Και οι δυο ομάδες έχουν δύσκολους αγώνες κυπέλλου την Πέμπτη και δεν ξέρω πως θα παρουσιαστούν σήμερα. Πιστεύω η έδρα θα παίξει ρόλο. Άσσος
iraklis bc -- Minoan Bulls
Πολύ δύσκολη η πρόβλεψη εδώ... Η μία ομάδα έχει 6 παίχτες και η άλλη 7, ακόμα και τα φάουλ μπορεί να επηρεάσουν το αποτέλεσμα... Θεωρώ βέβαιο ότι ο Ηρακλής θα παίξει δυνατά ενώ μέχρι τελευταία στιγμή υπάρχει περίπτωση μία από τις δύο ομάδες να ενισχυθεί και να αλλάξουν τα δεδομένα..
Στο στοίχημα θα έλεγα NO BET, μακρυά και αγαπημένοι αλλά επειδή είναι και ο διαγωνισμός του Προέδρου θα ρισκάρω το σημείο. Διπλό
Αφού έγραψα με κόπο και ιδρώτα αυτό το post, έχω να πω πως όλα τα παιχνίδια είναι ανοικτά και ήταν πολύ δύσκολο να κάνω προβλέψεις για σήμερα... ουφφφφ