A "nincs tisztában a valós helyzettel és nem lát a dolgok mögé" féle személyeskedést meg hagyjad már légyszives, értem én, hogy csak azt próbálod szemléltetni, hogy te mindenkinél jobban tudod a dolgokat
Nem volt ebben semmi személyeskedés, tényeket írok:
Na, ha tisztában lennél a viszonyokkal, akkor egyetértenél, hogy nagyon szűkös a pénzügyi háttér a játékban.
Ugyanis ott tartunk, hogy egy 13000-es megismétlem
13000!!! fős stadionú csapat nem fog elbírni egy 90 körüli centert a normális csapata mellett. Ez sok nekem is, sok lenne még 149 másik 3. ligásnak. (csak mondtam egy számot, de kb fedi az arányt)
Ne várjuk el már azt, hogy minden 3. ligás csapat rendelkezzen 16-20000-es stadionnal! Ez nonszensz.
Továbbá, ha tudnád azt, hogy hány "selejtes" csak fő skillre alkalmas magasember jön évente a drafton biztosan a fejed fognád mérgedben vagy keservedben.
Azt se látod át ki hajlandó edzeni és kit kell kérlelni ne adja el, hanem edzze , mert ha külföldre kerül, akkor onnantól fogva elbuktuk. De ezt már sokszor írtam...
Éppen ezért mondom: nem látsz a dolgok mögé. Ha nem látsz bele, akkor jobb ha inkább csöndben maradsz, mintsem alaptalan vádakkal állsz elő, hogy megint "hülye voltam a reformjaimmal".
A mostani állapotokat pont a fő illetékesek nem látják, azaz a BB-ék,a játékkészítők odafent az 1. ligában a "seggük alá edzett" magasemberekkel.
Nem érzik, hogy milyen nehéz kijönni 160-180 jegybevételből ha valaki nagy merészen edzett egy 90-120-as centert.
DE! Miért is 90k a bére és azt miért nem bírja el? Mert alig van 1-2. osztályban, aki 18 éves kortól kezdve c/ ecs-ét edzene átvenni viszont restek 1-2 kivételtől eltekintve....
Muszáj 3-4. ligában edzetni őket különben sehol se lennénk egyik válogatott szintjén sem.
Ha itt tartunk igenis kötelességnek érezném átvenni egy 1-2. ligásnak azt a játékost, akit alsóbb ligában nem tudnak eltartani. Ezért ostorozlak titeket odafönt.
Tárgyra visszatérve:
Még mindig várom Dózsára, Zlatanovra a vevőket.
Last edited by ReMiX ™ ☎ at 2/28/2013 5:33:51 PM